IK WORD DOOR LIEFDE VERWEND, IK BEN SCHANDALIG CONTENT

Vandaag,  tijdens onze vakantie, zit dat liedje van Raymond van het Groenewoud, “Schandalig content” als een oorwurm in mij.  Ik ben er vrolijk van.  De vakantie kwam na een periode van hard werken bij het afsluiten van onze opleidingsgroepen. Wij blikken tevreden terug en maken de overgang naar een nieuwe levensfase voor ons en voor de School voor Relatietherapie.    Wij nemen ons voor anders met de ons toegemeten tijd om te gaan. Meer rust en minder dwingende verplichtingen.  Maar met onze passie relatietherapie willen we niet stoppen.

26 oktober 2017
Save the date!!!

PARTNERTHERAPIE: EEN APART VAK!!

Waarschijnlijk hebben we deze studiedag eerder teveel aangekondigd als een “afscheidsfeestje” voor een besloten groep van oud-studenten.  Nu willen we er nadrukkelijk op wijzen dat wij in die studiedag  enkele thema’s, die specifiek zijn voor onze opleiding, uitgebreid willen toelichten.

Tijdens de ochtend zullen wij ingaan op de eigenheid, de positie en de taak van de relatietherapeut.  Wij zullen het belang van een goede intake bespreken en onze ontwikkelingen daaromtrent. En we zullen onze unieke, integratieve benadering toelichten. Onze inhoud wordt  gekruid met zoete, pikante en bittere liefdesliedjes van Zoé.

Na de middag maken we ruimte voor de jongere generatie.   Er zijn workshops van onze ex-studenten, die een specifieke expertise in verband met relatietherapie hebben ontwikkeld.  Wij zijn trots garant te kunnen staan voor een zeer divers en kwaliteitsvol aanbod. 

Voor meer info, bekijk het op onze website.

Bij het einde van de studiedag offreren wij een glas om samen met ons te klinken op een uitdagende toekomst. Wie uitgebreider met ons en anderen wil na- en bijpraten is zeer welkom op het aansluitende walking dinner.  

Om in te schrijven, klik hier!

OPVOLGING
MASTERCLASS

SUPERVISIE MET ESTHER PEREL

We hadden in mei ook nog 2 boeiende supervisiedagen met ESTHER PEREL, oa met een live supervisie in de groep. Een deelnemer liet ons daarover weten: “De manier waarop Esther leiding neemt en de sessie regisseert, heb ik echt kunnen ervaren en absorberen Het gaat mij de moed en het lef geven om dat in mijn eigen sessies ook meer te doen.

Het zal nu wel 2018 worden eer ze terug komt voor een nieuwe supervisiesessie en voor de presentatie van haar nieuwe boek over ontrouw. We laten het weten zodra we daarvoor data hebben.

Voor meer info over Esther Perel, bekijk het op onze website.

Michèle Scheinkman
23 en 24 november 2017
VAN REACTIVITEIT NAAR INTIMITEIT

En dan is er in november de studiedag en aansluitende workshop met MICHÈLE SCHEINKMAN, die wij organiseren in samenwerking met de BVRGS. Zij is voor ons een grote inspiratiebron voor een integratief model voor relatietherapie en wij kijken er naar uit om met haar kennis te maken en van haar te leren.

Voor meer info, bekijk het op onze website.
Om in te schrijven, klik hier!

 

Graag tot binnenkort op één van onze activiteiten.

Vriendelijke groeten
May Michielsen & Jan Lens


Ruytenburgstraat 24
B-2600 Berchem
0032 (0)3 383 41 68

info@schoolvoorrelatietherapie.be
http://www.schoolvoorrelatietherapie.be