Nieuwsbrief Oldtimer Club Leusden
Beste ,
 
In deze nieuwsbrief twee onderwerpen waarop wij graag je reactie willen ontvangen!
 
1 Kascommissie
Wij zoeken twee leden die de kascommissie willen vormen. Het idee is om de kascommissie leden maandelijks de afsluiting te sturen zodat zij deze kunnen controleren. Dat is een stuk effectiever dan aan het einde van het jaar het gehele jaar te moeten goedkeuren. Hans Zuidema schat dat dit niet meer dan 10 minuten per maand in beslag zal nemen. Interesse? Meld je aan via info@oldtimerclubleusden.nl. Bij meer dan twee inschrijvingen zullen de eerste twee worden geselecteerd. Wel aanmelden voor het eind van de maand!
 
2 Nieuwe media
We mogen dan wel in Oldtimers rijden maar dat is zeker geen reden om de social media links te laten liggen. Het idee is leden samen te brengen in een WhatsApp groep om de drempel van informatie uitwisseling onderling te verlagen. Na een periode van drie maanden evalueren we samen of we hiermee door willen gaan. Geïnteresseerd? Geeft je voor het einde van de maand op via info@oldtimerclubleusden.nl met je naam en het nummer van je smart phone!
 
3 Nieuw op de website!
Op de website hebben we de tab “links” toegevoegd. Hier zullen we links naar interessante sites plaatsen. Deze maal met een bijdrage van Willem Posthumus Meyes. Bedankt Willem.
 
Met "oldtimer" groeten,

Oldtimer Club Leusden
Anja Ikking
Bart Birkhoff
Hans Zuidema