Doetinchem en Ontwikkelingssamenwerking  
Kunstveiling in Gruitpoort voor onderwijs in La Libertad
Beste ,
 
Op zaterdag 22 september aanstaande om 14.00 uur vindt er in de Gruitpoort een veiling plaats van kunstwerken die gemaakt zijn door cursisten. De opbrengst van de veiling gaat naar een project ter verbetering van het onderwijs in onze partnerstad La Libertad.
 
17 kunstenaars hebben belangeloos werk ter beschikking gesteld. Op 18, 19, 20 en 21 september zijn er kijkdagen in het nieuwe café De Poort in de Gruitpoort, zodat eventuele bieders zich al kunnen oriënteren. De veiling vindt plaats tijdens het openlessenweekend van de Gruitpoort. De veilingmeester van Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen zal de stukken aan de hoogste bieder toebedelen. Zie hieronder de catalogus.
 
Wij hopen u zaterdag te ontmoeten in de Gruitpoort. Mocht u niet kunnen, maar wel willen bieden op een kunstwerk, zie dan het 'formulier schriftelijk bod' onderaan deze nieuwsbrief.
Schriftelijk bod
Kunt u niet aanwezig zijn op zaterdag 22 september, maar bent u toch geïnteresseerd in bepaalde kunstwerk(en). Dan kunt u middels dit formulier uw stem uitbrengen. Na afloop van de veiling zullen wij persoonlijk contact met u opnemen.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u relatie, donateur of vrijwilliger bent van DOS.
Wilt u zich afmelden? Klik dan hier.

© 2010