Click here to view this email in your browser                                                        октомври 2016

Здравейте,
В поредния ни бюлетин за изложението CleanExBg ще ви запознаем с продуктите на фирма Триада Маркет енд Дистрибюшън - участник в събитието.
Бързи линковe:  Изложение     Брошура     Профил посетители   
 
Приятно четене от екипа на Виа Експо!
 032/512 899; 0888/279796    E  nelly@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
 
  Интервю с г-н Карафезов, бранд мениджър на фирма "Триада Маркет енд Дистрибюшън" АД.
Моля, представете дейността на фирма Триада Маркет енд Дистрибюшън" АД.
Ние сме дистрибуторска компания на бързооборотни стоки за дома, като инфраструктурата ни покрива цялата страна.
Дейността ни се развива от над 15 години. Ексклузивен представител сме на над 1300 артикула от различен характер и работим с над 3500 търговски обекта всеки месец.
Продуктите на кои фирми дистрибутирате?
Производителите, които представяме, са Rubella Beauty (хигиенни и козметични продукти), Stella Pack (почистващи продукти без химикали, торбички за смет), Alvesta (санитарно-хигиенни и тоалетни изделия, миещи, почистващи и полиращи препарати), Vipera Chemical (детергенти и почистващи препарати), TZMO (санитарни изделия), BROS (препарати против насекоми и гризачи), Kappus (широк спектър сапуни), Visage (козметични продукти), Henkel (влагоабсорбатори и моментни лепила Loctite), Brite (цветоулавящи кърпички) и други.
 
Разкажете ни малко повече за преимуществата на продуктите от бранда Anna и бранда Stella Pack.
Артикулите с марка "Stella" са ориентирани към клиенти, които не правят компромис с качеството. Докато бранда "Anna" (почистващи пособия) е с възможно най-доброто съотношение цена-качество. Продуктите и на двата бранда са разнообразни и съобразени с всички основни нужди в едно домакинство.
В кои градове в България имате складови бази и логистични центрове? Къде могат да бъдат намерени продуктите Ви?
Разполагаме с 3 основни складови бази - София, Пловдив и Шумен, като в логистично отношение покриваме територията на цялата страна. Продуктите ни могат да бъдат открити в цялата търговска мрежа - от интернационалните вериги магазини до локалните магазини.
Какво ще представите на изложението CleanExBg?
На изложението ще представим продуктите с марка  Stella и Anna. Също така ще присъства представител на производителя с цел обсъждане на възможности за индустриални предложения на интересуващи се потенциални клиенти. Искаме да направим контакти с фирми от браншове за почистване, ХоРеКа-канал, Търговци на едро.
 
Сподели в социалните мрежи: 

Намери ни в: 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка Unsubscribe по-долу.
Via Expo Ltd.