Het is misschien de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat je deze slogan zult lezen.
 
Samen met de provincie Oost-Vlaanderen en de Economische Raad voor Oost-Vlaanderen (EROV) stippelden we een plan uit om jou en je collega’s, lokale handelaars, ondernemers en horeca uit onze provincie, te ondersteunen.
 
Na een vreemde periode van lockdown met veel gemis van familie en vrienden, willen we de Oost-Vlamingen aanmoedigen om lokaal te kopen, te eten, te drinken, te boeken en te ontdekken. Kortom: om lokaal te doen en om gebruik te maken van jouw lokale diensten, of te genieten van jouw lokale producten en vakkennis.
 
Help je mee deze oproep te verspreiden? Op de website www.doelokaal.be kan je gemakkelijk mooie Doe Lokaal foto’s en ander promotiemateriaal voor op jouw sociale media downloaden. 
 
Maar dat is nog niet alles! Als horeca ondernemer maak je ook kans op gratis busreclame op De Lijnbussen in september door een antwoord te geven op de schiftingsvraag op de website www.doelokaal.be. De drie ondernemers die het dichtst bij het juiste antwoord komen, winnen ‘hun kop op De Lijn bussen’! Je zou voor minder meedoen, toch?
 
Ten slotte deelt jouw gemeente binnenkort Doe Lokaal affiches en wobblers uit. Dat is een wiebelende aandachtstrekker die je in de buurt van je kassa bevestigt om de ‘Doe lokaal’-boodschap gemakkelijk te verspreiden onder je klanten. 
 
Jouw klanten kunnen mooie, lokale prijzen winnen, zoals een weekendje weg, een dinertje voor twee of een geschenkmand vol heerlijke streekproducten. Het enige wat ze moeten doen, is een foto delen in je zaak met de hashtag #DoeLokaal of inchecken in je zaak met #DoeLokaal op facebook of instagram.
 
We wensen je alvast een geslaagde zomer toe, vol lokale klanten!

 
Horeca Oost-Vlaanderen vzw
Franklin Rooseveltlaan 349, bus 87
9000 Gent
 
 
Btw: BE 0415 134 363
RPR: Ondernemingsrechtbank Gent