Nieuwsbrief
Facebook icon Vind ik leuk
Miss Coast Belgium

Beste lezer,

Dit jaar waren er in september ook een aantal activiteiten voor onze finalistes Miss Coast Belgium 2015. U leest er meer over in deze nieuwsbrief.

Veel leesgenot,

Charline Declercq
Voorzitster VZW Miss Coast Belgium


ACTIVITEITEN MISS COAST BELGIUM

Op donderdag 3 september organiseerde MoveBrugge, samen met Deleye en Callant Verzekeringen, een sportief B2b-event in domein De Cellen te Oostkamp.  In de namiddag werd er gesport, verschillende bedrijven namen het tegen elkaar op tijdens het volleyballen en er was ook een ploeg samengesteld met onze finalistes. In hun tankini van Nickey Nobel speelden ze een wedstrijdje beachvolleybal.  ’s Avonds was er dan een modeshow van Deleye. Naast de huidige Miss België en 1ste eredame Miss België Leylah Alliët, die trouwens in 2011 ook onze 1ste eredame was, defileerden een aantal van onze finalistes mee in deze show.  De avond werd afgesloten met een uitgebreide barbecue met live-band en party.

MoveBrugge MoveBrugge
Defile Defile Defile Defile Defile Defile Defile

copyright de Daniloff Productions - www.fotospecialist.be

Op zaterdag 19 september waren onze missen aanwezig op de Jaarbeurs Gent en Flanders Expo. Ook hier brachten we onze zomershow. Een sponsor van ons had een stand op de jaarbeurs namelijk Brita.  We brachten dan ook een bezoekje aan hun stand.

brita

Een dagje later, zondag 20 september waren onze finalistes te gast in Boudewijn Seapark en dit voor de klantendag van Movebrugge. Movebrugge bestaat 10 jaar en dat wilden ze vieren met hun klanten. De klanten werden verwend met een gratis dagje Boudewijn park, de dolfijnenshow maar ook met optredens van Belgium’s Got Talent winnaar Domenico, Steven Delaere,  De Grietjes en ook onze missen traden op! Het was een heel leuke dag met heel wat zon, een geslaagde dag dus!

Boudewijnpark Domenico


NIEUWS VAN ONZE EX-LAUREATES

We willen in deze nieuwsbrief ook 2 ex-missen even in de kijker zetten. Melissa De Cuyper, onze Miss Coast Belgium 2007 is in het huwelijksbootje getreden. Onze Miss Coast Belgium 2008 Roxane Deneubourg is mama geworden van Matisse. Zo wordt haar gezinnetje naast een dochtertje uitgebreid met een zoontje! We wensen hen beide via deze weg nog eens proficiat en veel geluk!

Melissa Matisse


NONA, 1STE EREDAME MISS COAST BELGIUM GENIET VAN HAAR BALLONVAART

Als eredame won Nona o.a. een ballonvaart van Eke Ballooning. Ze vertelde ons dat dit voor haar een  super ervaring was!  De foto’s tonen dit inderdaad zo aan.

Eke Ballooning Eke Ballooning Eke BallooningEke Ballooning Eke Ballooning

FINALESHOW MISS COAST BELGIUM

Onze finaleshow begint te naderen! Zaterdag 7 november weten we wie de opvolgster wordt van onze huidige miss Shirley Zeebroek. In een spannende wedstrijd zullen onze finalistes hun beste beentje voorzetten! Nog geen ticket op zak voor deze show? Koop die dan vlug aan bij één van onze finalistes of via info@misscoast.be.  Tijdens deze show wordt er o.a. een modeshow gelopen voor boetiek Guapa (De Haan), Caprice + (Brugge), Lingerie Manja (Oostende), Jane&Joe (Blankenberge) en beachwear Nickey Nobel.

Finalistes Turkije


SPONSOR IN DE KIJKER: GUAPA

jerodesign

In deze nieuwsbrief stellen we één van onze  hoofdsponsors in de kijker: GUAPA

Guapa biedt een ruim aanbod exclusieve dameskledij voor de modebewuste vrouw. Zij staan garant voor een trendy collectie van uiteenlopende stijlen in de betere kledinglijnen. Hun accessoires zijn summier uitgekozen om uw look te voorzien van dat net ietsje meer… Een feestje gepland, toe aan een trendy work-outfit, een goedzittende jeans nodig of gewoon eens zin in iets nieuws? Kom eens langs in hun winkel!
 
Bovendien kan je daarna ook genieten van een verkwikkende wandeling op het strand of in de pittoreske straatjes van één van de  mooiste badplaatsen van België.

Gezelligheid troef! Reden temeer om eens een bezoekje te brengen aan hun winkel.

Op hun website vind je trouwens ook heel wat informatie betreffende de winkel. Informatie en actuele foto's van hun collecties, bruikbare stijl- & modetips, geplande acties, openingsuren … en misschien het allerbelangrijkste de weg naar hen toe!

www.guapa-dehaan.be

Twee keer in het jaar brengt Guapa een eigen magazine uit. Voor de herfst-en wintercollectie waren onze miss Shirley, eredame Nele en onze finalistes Miss Coast Belgium model. Bekijk op volgende link dit magazine: www.misscoast.be/media/BrochureGuapa2015.pdf

Binnenkort lanceert Guapa op hun website een online webshop. Hou dus zeker de website in de gaten en shop binnenkort dus ook online.

Guapa Guapa Guapa Guapa Guapa Guapa Guapa Guapa Guapa Guapa

GUAPA
Koninklijke Baan 27
8420 De Haan
059/23 77 60


VISAGISTEN IN DE KIJKER

styleeffect visabie

Voor de brochure van Guapa nam make-up artiste Barbara Van Goeye de visagie voor haar rekening.  Ook voor de foto’s die in het magazine van Miss Coast Belgium verschenen zijn er een aantal finalistes door haar gemaquilleerd. De andere groep finalistes werd gemaquilleerd door VisaBie*


EN TOT SLOT VAN DEZE NIEUWSBRIEF

Wij houden u uiteraard verder op de hoogte van al onze activiteiten via deze nieuwsbrieven.
U kan voor alle informatie en inlichtingen ook terecht op onze website www.misscoast.be.


Nicky Nobel starplus redpoint limak
nieuwpoort mediatopper movebrugge jerodesign
Garage Billiau Garage Billiau movebrugge