Nieuwsbrief GV Delta Sport
Indy Smits en Rosanne Mol turnde in Heerenveen een mooie meerkamp. Beide turnsters hebben nog steeds uitzicht op de halve finale NK. Ook was het een succesvolo weekend in Mierlo voor de acroteams en de heren turners van GV Delta Sport pakten twee zilveren medailles mee in Reuver. Lees alles in deze nieuwsbrief.
 
 
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                                  
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl  
Vrijdag  2 februari 2024 nummer 458                       
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website    
 
Veel foto's van activiteiten GV Delta Sport zijn inmiddels op facebook gvdeltasport geplaatst
     
Laatste actie op facebook 30 januari 2024
 
Welkom nieuwe sponsor Pro-Bat bij GV Delta Sport
 
 
    www.online-accu.nl
Wij zijn heel blij met onze nieuwe sponsor bij GV Delta Sport. Pro-Bat een mooi bedrijf in auto onderdelen gaat Delta Sport sponseren op ons groot sponsorbord. Daarnaast worden ze sponsor voor de turnpakjes van de D-selectie turnen. Natuurlijk komen we daar later op terug.
 
Veel turnsters in actie op zaterdag 3 en
zondag 4 februari in Kaatsheuvel en Zierikzee
Turndames komen dit weekend in actie in Kaatsheuvel en Zierikzee (Nienke Grauss ontbreekt op foto)
Veel turnsters van GV Delta Sport zowel uit de turndames als C-selectie zijn weekend van zaterdag 3 en zondag 4 februari actief op de meerkamp in Zierikzee en vooral Kaatsheuvel.
Zaterdag 3 februari zijn er plaatsing- en team wedstrijden in Kaatsheuvel met de volgende turnsters: Wedstrijd 1: Team DS+WIK: Maud van der Werf, Kanan Aseel, Maudy Verwest (pupil 1 en 2 DS) met Sjors Goedegebuure en Jolie van Leeuwen (beide WIK). Wedstrijd 2: individueel: Sophie van Zijp (4e div. senior). Wedstrijd 3: Team DS-WIK: Vera Flikweert, Jenthe Souten, Indy Kromdijk, Eva de Bruine, Isa Vogelzang (allen DS en pupil 3/2/1) en Nadia van der Pek (WIK). Individueel: Nienke Grauss (3e div. junior). Wedstrijd 4: DS-team: Rosanne Klink, Julia Heijboer, Leonie Vrolijk (jeugd G en junior). individueel: Lisa Uiterwijk (3e div junior).
Zondag 4 februari: In Zierikzee wedstrijd 1 Rosanne Mol en Indy Smits (3e div. senior)
Zondag 4 februari in Kaatsheuvel wedstrijd 2: Team DS en Turnschool Zeeland: Suzie Zondervan, Elin Boot en Bente Bestman (allen DS pupil 3/2/1). Elijah Winklaar, Sela de Witte en Niah Bel (allen TZ).
C selectie turnen dames actief in Kaatsheuvel
Jeugd G van de C-selectie gaat ook meerkamp turnen in Kaatsheuvel
 
 
Landelijke KNGU wedstrijd turnen dames
in Laco Sportcentrum
-zaterdag 3 en zondag 4 februari
Zaterdag 3 en zondag 4 februari GV Delta Sport op uitnodiging van de KNGU een landelijke turnwdstrijd dames. Naast de 1e/2e/3e divisie op zaterdag en deels zondag komen in het middagprogramma van zondag 4 februari ook de eredivisie voor de meerkamp turnen naar Laco Sportcentrum. Inmiddels is een commissie rond met de organisatie en zal vanaf vrijdag 2 februari de grote sporthal (hal 2/3/4) worden omgebouwd in een wedstrijd arena met twee banen. Hiervoor komen vier contaiers van de KNGU met alle toestellen en vloer naar Zierikzee. Inmiddels kan je op de website www.deltasportgym.nl aan de linkerkant de deelname bekijken van zaterdag en zondag. 
 
 
Twee zilveren medailles voor beide herenteams
GV Delta Sport in het Limburgse Reuver
Reuver - Bij de herenturn wedstrijd district Zuid(1e divisie instap)  in het Limburgse Reuver heeft de beide mixteams van GV Delta Sport met Turnpoint Tilburg twee zilveren medailles verdiend. In de eerste wedstrijdronde kwam het team bij de instap A met Réman Jilissen (Tilburg) en Delta Sport turners Lemmy Coomans, Thijmen de Jonge en Dex Karman tot 262.35 punten op de zes turnonderdelen. Thijmen de Jonge werd in grote groep turners knap 8e met een 1e plaats rekstok en 2e op sprong. Lemmy Coomans eindgde individueel op een 11e plaats met een knappe 4e plaats op de vloeroefening. Dex Karman had pech dat zijn voltige niet telde bij de jury maar daarvoor had hij een 1e plaats op sprong en een 2e plaats op vloer. 
In wedstrijdronde drie bij de pupil B jeugd D zorgde het mixteam met Joas Hout, Jack van Uffelen (beide Delta Sport) en de Tilburgse turners Sven van Bemden, Benjamin Leijte en Hylke de Rouw voor een knappe tweede plaats bij de teamwedstrijd. Individueel werd Jack van Uffelen met 87.80 pnt knap 5e met tweede beste prestatie op de brug- en rekoefening. Bij de voltige eindigde hij als 3e. Joas Hout werd uiteindelijk 15e met mooie resultaten op sprong, brug en rekstok. Dit sterke team maakt nog steeds kans om de halve finale van de Nederlandse kampioenschappen te halen en dat is mogelijk bij de herenturnwedstrijd op 2 maart in Zierikzee
 
 
 
 
Indy Smits en Rosanne Mol blijven uitzicht
houden op de halve finale Nederlandse
kampioenschappen turnen dames
Heerenveen - GV Delta Sport turnsters Indy Smits en Rosanne Mol blijven uitzicht houden op de halve finale Nederlandse Kampioenschappen turnen dames in de derde divisie senioren. Op de tweede kwalificatie wedstrijd individueel in Heerenveen kwalificeerde Indy Smits als 10e en Rosanne Mol als de nummer elf. Er zijn drie kwalificatie wedstrijden waar er twee van tellen. De eerste kwalificatie in Dokkum was de laagste klassering. De laatste wedstrijd is in Zierikzee op zondag 4 februari dus voor beide turnsters een thuiswedstrijd met neen mooie kans zich goed te klasseren op de meerkamp.
In Heerenveen turnde Smits een stabiele meerkamp met mooie resultaten op de sprong (10.840 pnt) en keurige oefeningen op de balk- en vloeroefening (respectievelijk 9..908 en 10.967) Mol zette een schitterende prestatie neer op de sprong als derde beste met 11.100 punten. De brug- en balkoefening was iets minder maar toch goede resultaat. De vloeroefening zette zij weer een mooi resultaat neer met 10.667 punten. Trainster Charlotte van Gils ziet kans in Zierikzee om halve finale NK af te dwingen.
In Heerenveen poseert trainster Charlotte van Gils met Rosanne Mol en Indy Smits.
 
Acroteams GV Delta Sport starten sterk op de eerste
kwalificatie- en regiokampioeschappen Brabant/Zeeland
-Vier teams de beste prestaties van Limburg/Brabant/Zeeland
 
Mierlo - De trainers van acroteams GV Delta Sport hadden geen betere start gewenst bij de eerste kwalificatie wedstrijd in Mierlo tijdens de regio kampioenschappen. De drie regio's met Limburg, Oost Brabant en Brabant/Zeeland streden in diverse categorieën om de podiumplaatsen met kwalificatie in het overall klassement.
Vier acroteams van GV Delta Sport wonnen de gouden medaille van alle drie regio's en tevens de regiotitel.  Het duo Iris van der Meer met Megan Ringelberg (E-wp-junior) zette als snel de toon door de beste prestatie in hun categorie met 22.970 pnt. Het trio in de D-senior met Laura Giljam, Kyra Verschuure en Linne Timmermans zette een prachtige oefening neer met de beste score van 23.110 pnt. Ook het trio in de D-jeugd met Norah Koster, Maud Jansens en Ellen de Vlieger liet zien in Mierlo wat een fantastische team het is met dik verdiende gouden medaille en 22.710 punten. Het mixtema D-senior met Yvonne van Dam en Thijs van Welt pakte de dubbele prijs in Mierlo dat achter Eindhoven ligt. Deze vier teams maken dus veel kans om op 24/25 februari ook Zuid West Nedelands kampioen te worden in Waalwijk. Delta Sport kwam met twaalf teams in actie waar ook alle team op het erepodium terecht kwamen. Regiokampioen werd ook het team Yarah Zouttewelle met Keet de Vries (D+senioren) met balans- en tempo oefening (44.920 pnt) en tweede overall en ook het trio Fleur Brockhus, Nienke Grauss en Indy Kromdijk (D+ senioren) werd kampioen met tweede overall. Indezelfde categorie eindigde het trio Kaleigh Schoute, Tessa Roggeband en Amy van Almenkerk als 2e (44.410) en 5e in overal. Op het regiopodium ontving het mooie trio Nina Giljam, Nine van der Veen en Liv van Heukelom zilver en zilver overall (22.660) en was er voor Annegreet de Ronde, Kayley van der Hoek en Nine Bin (E-senioren) zilver regio en derde overall klassering. Knappe prestatie werd geleverd door het duo Fenna Scheele met Juul Zijlmans in E-instap door 22.290 puntenh waardering te krijgen van de tienkoppige jury wat goed was voor zilver in de regio en derde overal. Twee bronzen medailles voor de regio gingen naar E-senioren Melissa Dooge met Leanne Kik (22.830) en Evi van Almenkerk, Tess van Kooperen en Elin Hout (D-jeugd) met 22.140 pnt. beide teams eindigde overall op de vijfde plaats.
 
 
 
 
   
   
   
  
   
   
 
Springgroep op vrijdagavond
met niveau trainingen in turnhal
De springgroep op vrijdagavond (19.00-20.30 uur) start met lessen in verschillende niveau's. Dat wil zeggen dat ieder kind op zijn niveau kan leren springen zonder dat de niveau verschillen onderling te groot worden.
 
Een mooie foto van de C-selectie groep turnsters
Zomaar een leuke foto dier afgelopen donderdag is gemaakt van de C-selectie turnen dames. Aleen Mirte ontbreekt.
 
Wil je ook naar een zomerkamp in Beekbergen
Succesvolle Summermoves met hulp van Delta Sport
Beste ouders/verzorgers,

Ieder jaar worden er zomerkampen georganiseerd voorheen door de kngu nu is het overgenomen door summermoves. Dit jaar willen we aanbieden om vanuit de vereniging hieraan te kunnen deelnemen.

Wat houdt het precies is? Je gaat op kamp samen met andere kinderen van jouw leeftijdscategorie. Je kan er voor kiezen om daarbovenop een “gym” variant te doen waarbij er getraind wordt in volwaardige turnzaal. Klinkt dit interessant en wil je nog meer informatie kijk dan op https://zoka.nl

In de week van 14 - 20 juli willen we kijken of er vanuit een Delta Sport een groep ingeschreven kan worden. Door als groep in te schrijven onder het zelfde boekingsnummer kan er rekening gehouden worden met indelen door de organisatie. Zou uw dochter hieraan willen meedoen laat dit dan weten aan Fleur Brockhus via een berichtje (0625386194) of een mailtje (fleur.brockhus@outlook.com).
Alle info via Delta Sport trainster Fleur Brockhus
 
Nieuw Sponsorbord in gang bij turnhal
Wij hebben een nieuw sponsorbord in de gang bij de turnhal. Michel van Wrapped uit Zierikzee heeft een nieuw bord gemaakt en voorzien van de huidige sponsoren. Wij zijn vol op bezig om nieuwe sponsoren aan te trekken voor GV Delta Sport.
Wil je ook Sponsor worden?
Al vanaf € 50 tot zoveel je er voor over heb is mogelijk. Iedere week in de nieuwsbrief, op onze website of en banner in de turnhal? Geef ons een berichtje op info@deltasportgym.nl en wij nemen contact met je op.
 
   
  
 
 
 
  
Sponsor voorselectie GV Delta Sport     
 
Bordsponsor en sponsor turnpakjes D-selectie turnen dames
 
Acrowedstrijden voor de GV Delta Sport gymnasten
27/28 januari Rgeio kampioenschappen district zuidf C,D,D+ en E niveau Mierlo
24/25 februari Zuid Nederlands Kampioenschap district Zuid D+, D en E-niveau Waalwijk
9/10 maart 1e en 2e Plaatsingswedstrijd C-niveau Den Bosch
13/14 april 3e en 4e Plaatsingswedstrijd C-niveau Leek
20/21 april Districtskampioenschap D+, D en E-niveau Sas van Gent
18/19/20 mei 5e en 6e Plaatsingswedstrijd C-niveau Den Bosch
25 mei 1e Halve Finale D+ D en E-niveau Oss
26 mei 2e Halve Finale D+ D en E-niveau Oss
1 juni 3e Halve Finale D+ D en E niveau Zwolle
2 juni 4e Halve Finale D+ D en E-niveau Zwolle
15 juni bondsfinale D/E ( D+) Kampen
21/22/23 juni DG The Finals C-niveau (D+) Ahoy R’dam                  
 
Voorlopig programma organisatie wedstrijden door GV Delta Sport seizoen 2022/2023
 
Zaterdag en zondag 3/4 feb. 2024 KNGU landelijke plaatsingswedstrijd dames turnen
Zaterdag 2 maart 2024 herenturnwedstrijd in turnhal
 
  
 
 
 
 
www.knockonwood.nl
 
Wedstrijdkalender voor turnsters Turndames
 
 
Agenda
 
Zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024 landelijke kwalificatiewedstrijd dames turnen in Zierikzee
Zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024  dames voorwedstrijd en teams in Kaatsheuvel
Zaterdag 24 februari KNGU opleiding in Laco Fundamentfase
zaterdag 2 maart heren turnwedstrijd district in Zierikzee
Zaterdag 2 en 3 maart 2024 voorwedstrijd dames individueel en team in Vlijmen
Zaterdag 9 maart KNGU opleiding  in Laco Fundamentfase
Zaterdag 9 en zondag 10 maart dames voorwedstrijd individueel en teams in Fijnaart
Zaterdag 30 maart Zeeuwse Kampioenschappen turnen dames in Vlissingen
   
 
     Hoofdsponsor GV Delta Sport                 Sponsor voorselectie GV Delta Sport  
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te ontvangen.