Click here to view this email in your browser                 Споделете с приятели
 
Здравейте,

Бихме желали да привлечем вниманието Ви към място, където бизнесът обменя идеи, представя решения, осъществява срещи - Save the Planet - изложение и конференция за управление на отпадъци и рециклиране. Събитието ще се проведе за 10-та поредна година от 16 до 18 април 2019 г. в София. 

Какви ще бъдат основните акценти?
• Рециклиране на пластмаса • Превръщането на отпадъците в нови ресурси • Рециклиране и използване на строителни отпадъци

Ако желаете да получите повече информация за участие, моля изпратете Предварително запитване
Възползвайте се от последната отстъпка до 1.12.2018

Паралелни събития: Интелигентни градове,Енергийна ефективност и възобновяема енергия
Контакти: tanya@viaexpo.com, office@viaexpo.com, тел.: 032/ 512 905, 512 900
Организатор: Виа Експо

Напомняме ви, че съдействаме на български фирми за участие на изложби в други държави. Свържете се с нас при интерес към чужди пазари.
Присъединете се към групите ни в социалните мрежи     
 
АКЦЕНТИ В БЮЛЕТИНА
• Интервю с г-жа Магдалена Дочева, управител на М и М ФРУТ - изложител в Save the Planet
• Партньори и медии
ИНТЕРВЮ
М и М ФРУТ ЕООД има лидерски позиции в България на пазара на пластмасови изделия. Филиал е на основните производители на пластмасови изделия в Европа – JСО Рlastic Spa. и Teсno Plastica Hellas A.E. Г-жа Дочева ще ни запознае с разнообразието от продукти на фирмата и с уеб базирана информационна система, която позволява пълното компютъризиране на цикъла на събиране на отпадъци. Ще научим какво представляват „гениалните кошчета“ и как да намалим таксата смет. 

Г-жо Дочева, какви са преимуществата на продуктите на Tecno Plastica Hellas A.E. и JCO Plastic Spa в сравнение с другите, предлагани в България?
JСО Рlastic Spa. се занимава с индустриално планиране и производство на пластмасови изделия в продължение на повече от 40 години, а Teсno Plastica Hellas от 19 години и към днешна дата притежават консолидирана водеща позиция. Като техни представители ние сме част от промишлена група, затвърдена в глобалния пазар със солидно ноу-хау в конкурентоспособността, технологиите, иновациите и стандартите за качество. Способни сме да осигурим персонализация на своите продукти и решения, които отговарят на всички изисквания на клиентите, което е водещото преимущество на предлаганите от нас продукти и услуги.

Кои са секторите, които използват Вашите продукти?
 Различните групи продукти намират широко приложение във всички сектори на нашата икономика – съдовете за отпадъци намират приложение в сектор екология, бокс палетите, касетките, европалетите намират приложение в различните видове промишленост, селско стопанство, индустрия. Кликнете тук, за да прочетете цялото интервю
 

 
 
 
FEAD - Европейската федерация за управление на отпадъци и екологични услуги, представлява индустрията за управление на отпадъци и ресурси изцяло в европейски мащаб. Членовете на FEAD са национални асоциации за управление на отпадъците, обхващащи 19 държави-членки, Норвегия и Сърбия. Членовете на FEAD имат около 60% дял в пазара на битови отпадъци и обработват над 75% от промишлените и търговски отпадъци в Европа. Общият им годишен оборот е приблизително 75 милиарда евро.
Вижте повече тук
 
 
 
 
 
 
Recovery е списание, посветено на рециклиращата индустрия. То проследява развитието на  технологиите, процесите, оборудването. Предлага достъп до специализирана информация в печатното издание и електронните бюлетини.  www.at-recovery.com
 
Екология & Инфраструктура е първото и единственото у нас българско списание за продукти и технологии за екология и инфраструктура. Излиза от началото на 2012 г. Списва се от специалистите, които от 19 години правят индустриалното списание на България – Инженеринг ревю. Фокусирано е върху актуална продуктова, техническа и браншова информация в следните тематични области:екологични проекти и програми, технологии за предотвратяване на замърсяванията, опазване чистотата на въздуха, почвите и водите, измерване, анализ и мониторинг на замърсяванията, управление на водите, пречистване на води и на въздух, рециклиране на отпадъци, енергия от отпадъци, управление и преработка на отпадъци и др. Вижте повече тук

 
Съобразно новите правила GDPR повече за нашата политика за поверителност и защита на личните данни може да намерите тук. Ако не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".