NIEUWSBRIEF
Jaargang 18 - Nummer 7 - Juli 2020
 

 

Het Coronavirus in Spanje: Mondkapjes (bijna) overal en altijd!

De Junta de Andalucía kondigde aan dat er in heel Andalucía mondkapjes verplicht werden gesteld vanaf woensdag 15 juli. De verplichting werd dus verder uitgebreid. Vanaf 15 juli moeten de mondkapjes overal gedragen worden zodra je je huis verlaat. Uitsluitend tijdens het eten of drinken op een terras of binnen in een restaurant of café mag het masker af. Ook tijdens het zwemmen in zee of sporten is het mondmasker niet verplicht, maar bij een wandeling over het strand of als je met anderen dan huisgenoten op het strand ligt te zonnen, moet het masker opgezet worden.

Dit en meer updates van de laatste maand leest u in het complete verslag over Covid-19 in Spanje.

Omdat het nieuws en de daarbijbehorende regels zeer snel op elkaar volgt en de nieuwe regels vaak oudere vervangen, heeft NICLA een uitgebreid blog geschreven dat steeds verder wordt aangevuld. Op deze manier kunt u op de hoogte blijven en vorm het straks, als deze Corona-crisis achter de rug is, een mooie terugblik op een historische gebeurtenis.

NICLA heeft dus geschiedenis geschreven, terwijl het gebeurt!

Lees het hele verslag >>
 
 

Nieuwe video-serie van NICLA:
De aankoop van een Spaanse woning

NIEUWE & GRATIS VIDEO-SERIE...!

De aankoop van een Spaanse woning kan soms een hele uitdaging zijn. In deze nieuwe serie krijgt u tips en informatie over alles rondom de Spaanse woningmarkt.

Bekijk de video >>
 
 
 

De voorbereiding op de aankoop van een Spaanse woning
 

Een Spaanse woning kopen...?!

In deze video krijgt u meer informatie en tips over dingen die u kunt doen ter voorbereiding op de aankoop van een Spaanse woning. Om problemen te voorkomen, is het belangrijk om te weten wat u kunt verwachten als u eenmaal in Spanje bent.
   
Bekijk de video >>
 
 
De financiële kant van de aankoop van een Spaanse woning
 
Hoe gaat u uw Spaanse woning betalen?!

Als u weet hoeveel u kunt besteden aan de aankoop van een woning in Spanje, dan weet u in welke prijsklasse u kunt gaan zoeken en dus wat u kunt verwachten.
 
Bekijk de video >>
 
 


De reden om een Spaanse woning te kopen
 
Waarom wilt u een Spaanse woning kopen?!

In deze video krijgt u uitgelegd waarom het doel van de aankoop van een woning in Spanje mede bepalend is voor de woonwensen en de locatie.
 
Bekijk de video >>
 
 


Een zwembad?!
 
Heeft u een zwembad nodig bij uw Spaanse woning?

In deze video krijgt u iets om over na te denken: is het de moeite waard om een privé zwembad te hebben bij uw huis in Spanje en wat zijn de voordelen van een gemeenschappelijk zwembad?
 
Bekijk de video >>
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.