9 юли 2020 г.                                               
 
 
 
 
Енергийна Ефективност
Интелигентни градове
Управление на отпадъците
Чистота на въздуха

Здравейте приятели,
 
Продължаваме с поредицата бюлетини, посветени на заявилите компании в отложеното 16-то издание на seeSUSTAINtec 2020. Както Ви обещахме, ние ще работим във Ваша полза и ще търсим начини, с които да подпомагаме дейността Ви. 
 
В настоящият брой ще Ви представим компании, които са разработили платформи за умно управление на сметосъбирането и сметоизвозването, модерни транспортни решения за превоз на отпадъци, възможности за финансиране на нови решения и технологии в сферата на околната среда.
 
С компаниите, както вече сте добре запознати, може да се свържете чрез b2b платформата.  
 
Относно възможности за промоция, с които бихме могли да подпомогнем популяризирането на дейността и продуктите Ви, можете да получите повече информация като ни пишете на office@viaexpo.com
 
              Електронни бюлетини                 Интервюта                Изложения в чужбина
 
Поздрави и бъдете здрави!
Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796
 
 
INNOVA е високотехнологична компания от италианския град Матера, която разработва уеб базираната интегрирана информационна система INNOVAMBIENTE®, занимаваща се с управление и контрол на всяка фаза от цикъла на разделното събиране и изхвърляне на градските отпадъци, прилагана с успех от общини, фирми и организации в цяла Италия.
Системата предлага софтуерни продукти и приложения, чиито данни са използваеми чрез една централизирана уеб платформа.
 
Компанията е фокусирана върху разработването на "умни" свързани сензорни устройства. Стартира с умното управление на дейностите по сметосъбиране и сметоизвозване, вкл. на рециклируеми отпадъци, чрез автоматично отдалечено наблюдение на запълняемостта на контейнерите. 
 
KWS разработва и произвежда бордови системи за претегляне и идентификация на товари за превозни средства, вкл. камиони за събиране на отпадъци. Продуктите са разработени така, че да се използват в сектора за транспортиране на отпадъците, както и за превоз на дървени пелети или пропан-бутан.
 
PeepNee е платформа, която се състои от няколко размера умни пощенски кутии (IOT) и помощни софтуерни системи. Следите пощенските си кутии и съдържанието в тях в реално време и от всяко едно място. Високо ниво на сигурност и улеснен потребителски интерфейс - снима пратки и анализира тяхното съдържание, уведомява собственика за новата пратка и изисква неговото потвърждение, говори като робот, давайки напътствия на доставчика.
 
Програмата LIFE е инструментът на ЕС за финансиране на околната среда и климата. За периода 2014-2020 г. програмата осигурява около 3,46 милиарда евро за опазване на околната среда и климата. Що се отнася до управлението на отпадъците и кръговата икономика, LIFE непрекъснато съфинансира иновативни проекти, които или предотвратяват генерирането на отпадъци чрез промяна на индустриалните процеси, или надграждат технологиите и процесите за рециклиране на отпадъци в широк спектър от индустриални сектори в цяла Европа. В областта на качеството на въздуха програмата LIFE е финансирала повече от 225 проекти до момента, с обща инвестиция от над 160 милиона евро.
 
Ако имате въпроси и се нуждаете от съдействие, сме на разположение.
Свържете се с Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796

Харесайте нашите страници във       
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".

Организатор: www.viaexpo.com