Ontdek de wereld vanaf het water
 
Nieuwsbrief week 46
 
Schrijf je in voor onze Pakjesbootschap voor al het nieuws rondom Pakjesboot 12
Sinterklaas en Pieten op de punt van Pakjesboot 12
 
Helaas kunnen de Pakjesbootdagen dit jaar niet doorgaan in de vorm die jullie gewend zijn. Toch heeft Denkpiet een aantal online opties bedacht waardoor je de Pakjesboot dit jaar vanuit huis kunt beleven.
 
Meer weten? Schrijf je via de website in voor onze Pakjesbootschap en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom de enige echte Pakjesboot 12! 
 
 
 
 
Varend monument de Hydrograaf
Voor velen is de Hydrograaf bekender onder de naam Pakjesboot 12 dan onder de originele naam van het schip. De Hydrograaf is in 1910 gebouwd als stoomschip op een marinewerf in Rotterdam. Door de bijzondere geschiedenis van het schip is het een plicht om het schip te bewaren als varend monument voor toekomstige generaties. Er zijn veel middelen nodig om dit erfgoed in stand te houden. De exploitatie aan onze trouwste klant Sinterklaas draagt hieraan bij. Omdat 2020 een moeizaam jaar is, hopen we er toch nog iets moois van te maken. Dankzij jullie bestellingen wordt het mede mogelijk om dit belangrijk stuk erfgoed in stand te houden en te beschermen. 
 
 
Varend monument de Hydrograaf
 
Scheepspraat
 
Algemene informatie over:

 
 
 
 
 
 
Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je in via onze website.
 
Volg ons op:
 
 
Informatie en reserveringen
Uitgebreide informatie over de evenementen van Salling / Hollands Glorie, vindt u op onze website https://www.sailing.nl/. Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen: +31 - (0)294 - 271 561.