Korting op weekend in Paasvakantie!

Uitzonderlijke kans om met een stevige korting van 15% met een groep op de kasteelhoeve te verblijven in het weekend van 7 tot 9 april 2017 (Paasvakantie)! Wegens een laattijdige annulatie is dit weekend terug vrijgekomen. Vraag een offerte aan bij Ellen op info@kasteelhoevewange.be. Stuur dit gerust door naar geïnteresseerden!

   
Reacties van gasten op hun verblijf
Regelmatig krijgen we spontane reacties van gasten op hun verblijf. Graag delen we met jullie enkele hartverwarmende commentaren.

Familie Ysebaert: ‘Nogmaals bedankt voor het fijne verblijf bij jullie - de reacties waren erg lovend, ik 'vrees' dat we in de zomer nog eens zullen moeten terugkeren met de hele groep ;-)
(Andreas (6) wou niet naar huis en Senne (9) heeft nadien de hele zondagmiddag geweend omdat hij het zo leuk vond…)’


Inge Bergers, Noesis Solutions NV, HR & Office Manager: ‘Ons Noesis Team heeft hier genoten van een onvergetelijk verblijf! Het plaatje klopt volledig: respect voor mens, dier en natuur staan centraal.
Daarnaast was het personeel supervriendelijk en ook flexibel (extra verpakking voor de biertjes van onze Italianen, ...)! Niets was teveel gevraagd. De keuken was niet alleen gewoon gezond, maar overheerlijk.
Vanwege het ganse team hartelijk dank! We kunnen alleen maar zeggen... doe zo voort!’


Marcel Le Moine, FinPro - Advice, Training & Coaching, Managing Partner: ‘Kasteelhoeve Wange combineert rimpelloos en origineel zakelijk geïnspireerde samenkomsten met het huiselijk-familiale. Door de dagelijkse organisatie van het domein wordt men er vrij vlug zelf onderdeel van.
De omringende natuur stemt tot sereniteit en de haast kloosterlijke strakheid van de kamers helpt te relativeren en te concentreren op wat essentieel is. De gevarieerde en gezonde keuken is gewoon voortreffelijk en de staff blinkt uit door vriendelijkheid. Een toplocatie.’
     
Leverancier in de kijker: ‘Den Boogerd’ (bio appelsappen, bio lamsvlees en nog meer)

Den Boogerd legt zich sinds 2008 als kleine landbouwonderneming toe op het aanplanten en uitbaten van authentieke hoogstamboomgaarden op biologisch verantwoorde wijze. De bomen worden dus niet behandeld met chemische middelen. Hun belangrijkste product is het appelsap: 12 verschillende soorten (diverse soorten puur appelsap en gemengde sappen). Alles van biologisch gecertificeerd fruit en ongezoet. Daarnaast wordt er ook stroop, gelei en walnotenolie geproduceerd. Al deze producten worden op de kasteelhoeve geserveerd.
Voor het onderhoud van de boomgaarden wordt gebruik gemaakt van schapen. Een deel van de jaarlijkse aangroei van de kudde wordt aan ons verkocht voor het vlees. Wij verwerken het bio lamsvlees in het overheerlijke Marokkaanse lamsstoofpotje, gevulde courgettes, hartige pannenkoekjes met lamsgehakt, lamsballetjes bij de couscous…
Jan zorgt voor de schapen en het onderhoud van de boomgaarden, Nia is onze contactpersoon voor de bestellingen, en de béste verkoopster van hun appelsap, zó ‘sappig ‘ze erover kan vertellen. Ondertussen helpen hun kinderen Maarten en Sien ook mee in het bedrijf. Regelmatig wordt er beroep gedaan op sociale tewerkstelling. Jan komt jaarlijks ook onze boomgaard onderhouden. Dankzij zijn goeie raad en snoeiwerk zullen we binnen enkele jaren ook appelsap van eigen kweek kunnen serveren.
Zo inspireert Den Boogerd ons door het ineen passen van de verschillende functies en producten, allemaal bio. Een duurzaam bedrijf waar met hart en ziel voor het product gewerkt wordt, en waar we alleen maar volledig achter kunnen staan. Het persoonlijke contact, de verbinding die er van in het begin al is, … dat voelen, én vooral, proeven onze gasten.

Meer info: Jan en Nia Gelders-Ponsaerts
Karrestraat 35, 3545 Zelem
Mail: denboogerd@gmail.com
Website: www.denboogerd.be

   
De groene sleutel

Ook in 2017 kreeg Kasteelhoeve Wange de Groene Sleutel uitgereikt. Klik hier voor het persartikel.
Het internationale label is een erkenning voor de extra inspanningen die ondernemingen leveren om bijvoorbeeld water en energie te sparen. Bond Beter Leefmilieu en Toerisme Vlaanderen reiken dit label voor het elfde jaar uit. Uit onafhankelijk onderzoek van 20 labels van hoge kwaliteit, blijkt bovendien dat de Groene Sleutel met meer dan 2500 internationale locaties het grootste milieukeurmerk voor toeristische accommodaties is.
 


Interessant? Deel deze e-mail op sociale netwerken

Met vriendelijke groeten
Kasteelhoeve Wange
Eliksemstraat 26, B-3400 Wange (Landen)
Tel.: 016/78 84 42 - Fax: 016/78 22 62
info@kasteelhoevewange.be
www.kasteelhoevewange.be