Nieuwsbrief GV Delta Sport
Acroselectie teamleden van GV Delta Sport hebben op woensdag 8 mei een mooie demo en workshop gegeven in de sportzaal van de basisschool De Morgenster in Kerkwerve. Alle leerlingen en leerkrachten genoten en mochten zelf ook acrobatische delen uitvoeren. Lees meer en bekijk de foto's in deze nieuwsbrief.
 
 
 
Onze topsponsoren.                                     
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                                  
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl  
Vrijdag 10 mei 2024 nummer 471
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website    
 
Veel foto's van activiteiten GV Delta Sport zijn inmiddels op facebook gvdeltasport geplaatst
   
Laatste actie op facebook  2 mei 2024
 
Let op datum is veranderd naar maandag 13 mei
 
Demo en workshop bij de basisschool De Morgenster
in Kerkwerve zorgde voor open monden en veel applaus
Een mooie woensdagmiddag in de sportzaal van de basisschool De Morgenster in Kerkwerve met optredens van een aantal acroteams GV Delta Sport. Leden van de acroselectie, Thijs van Welt. Mergan Ringelberg, Tess van Kooperen, Amy en Evi van Almenkerk, Elin Hout, Norah Koster  en Milou Verkerke, namen de zeventig leerlingen mee in de entourage van de acrosport. Thijs en Megan zorgde voor de Zappa uitvoering (NPO 3 uitzendingen) en waarna Milou en Thijs de uitvoering liet zien waarmee ze op de halve finale NK staan op 1 juni in Zwolle. Ook de halve finalisten Amy, Elin en Tess en Norah lieten hun oefening zien. Ook waren ze met zijn allen actief in een gezamenlijke groeps uitvoering. Daarna mochten alle kinderen en leerkrachten zelf via de workshop en voorbeelden acrobatische oefeningen laten zien.
 
 
 
 
 
 
 
Gespot in de turnhal bij kind- en oudergym
--toekomst...
Soms maken we wel eens mooie onverwachte foto's van vader en zoon....
 
Opleiding KNGU in volle gang
trainers niveau 2 in Laco Sportcentrum 
Op zaterdag 23 maart is de opleiding KNGU voor trainers niveau 2 in Laco Sportcentrum gestart. GV Delta Sport is gastheer en zal plaats vinden in hal 2. GV Delta Sport is een opleidingscentrum voor de KNGU. Vanuit Delta Sport volgen acht trainers deze opleiding: Miranda Meijers, Anouk Hofman, Alicia van Nieuwenhoven, Lisa Uiterhoeve, Marjoled Boot, Rosanne Mol, Ivonne van Dam en Romany Hanse. Ook van andere clubs komen trainers voor deze opleiding.
De opleiding bestaat uit vijf praktijklessen en drie digitale lessen. Datums: 23/3 fysiek, 25/3 digitaal, 6/4 fysiek, 8/4 digitaal, 20/4 fysiek, 18/5 fysiek, 21/5 digitaal, 25/5 fysiek en 8/6 examen. 
 
Acro mascotte DolSy maakt mooie avonturen
in de meivakantie van slapen tot turnen in huis
DolSy was aan het logeren bij Megan Ringelberg. Dat betekent dus veel turnen in bed, op de kamer en veelvuldig op het hoofd staan. DolSy wordt zowel erg lenig. Toch komt de mascotte weer uitgerust in de turnhal.
 
Natuurlijk kregen deze twee kanjers
ook een lenigheids diploma
Yvonne van Dam (rechts) en Milou Verkerke waren al lang geslaagd voor hun lenigheidsoefeningen. Maar ja ook zij kregen het diploma en nu maar hopen dat zij het een plaatsje geven in hun slaapkamer.
 
Melissa Dooge neemt afscheid als acrotrainster
Als een trainster afscheid neemt wordt dat altijd feestelijk gevierd. Foto's, kadootjes en een echte afscheidslied. Melissa Dooge heeft even geen tijd en moet aan de bak op de CIOS wat weer studeren is en een mooie stageplaats in een bedrijf. Melissa blijf wel betrokken als jurylid bij de acrowedstrijden.
 
Ook op de laatste vakantiedag 3 mei weer
veel belangstelling bij kind- en oudergym
Twee weken meivakantie was voor kind- en oudergym gewoon lekker sporten in de turnhal. Een heerlijk parcours met voldoende docenten. Kindjes en ouders, opa's en oma's genoten weer van de heerlijke sfeer bij GV Delta Sport
 
Laatste week mei en eerste drie weken juni
staan Delta Sport selectieleden in het
teken van halve- en finales ditstrict en NK
--Wij stellen ze allemaal even voor--
In de laatste weken van mei en eerste drie weken in juni 2024 staan veel Delta Sport selectieleden van zowel de acrogym als turnsters en turners in een halve - en finale finale NK en districtsfinales zowel meerkamp als toestellen. Nog een plaatsingswedstrijd voor twee acroteams is afsluitend op 18/19 mei in Den Bosch. De plaatsen die worden aangegaan zijn Den  Bosch, Tilburg, Prinsenbeek, Drunen, Vlissingen Oss, Zwolle, Zoetermeer, Kampen en Rotterdam.
In totaal gaan negen teams acroselectie de halve finale  NK in Zwolle en Oss. Vierentwintig turnsters komen in actie op de districts kampioenschappen op 45  toestellen finales in Prinsenbeek en Vlissingen.Daarnaast nog eens 23 turnsters die de districtsfinales meerkamp mogen turnen in Drunen. Dan komen er een mooie groep turners in actie op de Zuid-Hollandse kampioenschappen (25 mei) en daarnaast op toestelfinales in Tilburg (1 juni) en op 2 juni de finale NK voor teams Zaterdag 18 mei komt acroteam Anouk Hofman en Evi van Dongen op de laatste plaatsingswedstrijd uit voor een finaleplaats NK in Den Bosch. Dag later is Babette Verkerke met haar Allianza team aan de beurt.
 
Herenselectie turnen op 2 juni NK-teams in Tilburg
-wedstrijden in Zoetermeer en Tilburg
Timo Beije
De open Zuid Hollandse kampioenschappen meerkamp voor heren in Zoetermeer komt Timo Beije (8 jaar) op zijn verjaardag voor het eerst uit op een echte kampioenschap in niveau instap A. Ook Thijmen de Jonge, Dex Karman,(instap A) en Jack van Uffelen en Joas Hout (pupil B) komen uit op de meerkamp in Zoetermeer.
Op zaterdag 1 en zondag 2 juni zijn de Open Tilburgse toestelkampioenschappen. Op 1 juni turnt Timo Beije alle zes toestellen bij de benjamins. Op 2 juni turnen Thijmen de Jonge en Dex Karman zes toestellen bij de instap A. Joas Hout en Jack van Uffelen turnen in teamverband met samenwerking Tilburgse turners Hylke, Sven en Benjamin voor de bondsfinale (NK) teams pupil B.
 
 
Laatste plaatsingswedstrijd voor de finale NK in de Ahoy
team Anouk en Evi Delta Sport)
team Babette (lid Delta Sport), Jessie en Tara van Allianza
Turnsters uit turndames plaatsen zich
voor districtsfinale toestellen
- zeventien toestellen
- zeven turnsters
Negen acroteams naar halve finale NK
 
Het wordt weer reizen voor de acroteams van GV Delta Sport. Negen teams hebben zich inmiddels geplaatst voor de halve finale Nederlandse kampioenschappen. Er zijn twee plaatsen aangewezen waar de Delta Sport teams zich moeten melden op 25 mei in Oss en 1 juni in Zwolle.
 
 
Indeling halve finale 25 mei in Osss
 
Laura van Ginkel, Kyra Verschuure en Linne Timmerman (D-senioren), Norah Koster, Maud Jansens en Elle de Vlieger (D-jeugd), Evi van Almenkerk, Tessa van Kooperen en Elin Hout (D-jeugd), Annegreet de Ronde, Kayley van den Hoek en Nine Bin ( E-senioren), Iris van der Meer en Megan Ringelberg (E-junior), Yara Zoutewelle en Keet de Vries (D+-senioren)
 
Indeling halve finale 1 juni in Zwolle
 
Milou Verkerke en Thijs van Welt (mix D-senioren), Nina Giljam, Nine van der Veen en Liv van Heukelom (E-jeugd) en Fleur Brockhus, Nienke Grauss en Indy Kromdijk (D+ senioren).
 
 
 
Turnsters uit de C-selectie plaatsen zich 
voor de districtsfinale toestellen in Vlissingen
-dertig toestelfinales
-vijftien turnsters
Vijftien turnsters van GV Delta Sport uit de C-selectie van GV Delta Sport mogen in totaal dertig toestelfinales afwerken op zaterdag 8 juni in Vlissingen. Een mooi resultaat voor deze turnsters waarmee het seizoen wordt afgesloten. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd of we weer podium plaatsen behalen.
 
 
Freerunnen bij Delta Sport
-iedere maandag- en dinsdagavond
Freerunnen vanaf 7 jaar bij GV Delta Sport. Kom een proefles volgen op maandag 19.30-21.00 uur en dinsdag om 19.00 tot 20.30 of 21.00 uur in de turnhal van GV Delta Sport. 
  
Turnster turndames plaatsen zich 
voor meerkamp districts finale
Elf turnsters van GV Delta Sport turndames hebben zich geplaatst voor de meerkamp finale district. De turnsters mogen zich opmaken op zaterdag 25 mei Drunen of 1 juni in Prinsenbeek. Daarnaast hebben deze turnsters zich ook al geplaatst voor de teamfinales.
 
 
 
 
 
 
 
Twaalf turnsters uit de C-selectie
naar finale districts meerkamp
Ook bij de c-selectie turndames mogen maar liefst twaalf turnsters zich melden voor de districtsfinale meerkamp. Niveau 5 gaan op 1 juni in Prinsenbeek de strijd aan, jeugd H en jeugd G mogen dan ook naar Prinsenbeek en junior F en senior F komen uit op 25 mei in Drunen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wil je ook Sponsor worden?
Al vanaf € 50 tot zoveel je er voor over heb is mogelijk. Iedere week in de nieuwsbrief, op onze website of en banner in de turnhal? Geef ons een berichtje op info@deltasportgym.nl en wij nemen contact met je op.
 
   
  
 
 
 
  
Sponsor voorselectie GV Delta Sport     
 
        
 
Acrowedstrijden voor de GV Delta Sport gymnasten

18/19/20 mei 5e en 6e Plaatsingswedstrijd C-niveau Den Bosch
25 mei 1e Halve Finale D+ D en E-niveau Oss
26 mei 2e Halve Finale D+ D en E-niveau Oss
1 juni 3e Halve Finale D+ D en E niveau Zwolle
2 juni 4e Halve Finale D+ D en E-niveau Zwolle
15 juni bondsfinale D/E ( D+) Kampen
21/22/23 juni DG The Finals C-niveau (D+) Ahoy R’dam                  
 
Voorlopig programma organisatie wedstrijden door GV Delta Sport seizoen 2024/2025
 
Zaterdag 30 november en zondag 1 december districts plaatsingswedstrijden in Laco
Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2025 8e OZAK in turnhal
Zaterdag of zondag 15/16 februari 2025 district Zuid herenturnwedstrijd in turnhal
Zaterdag 22 en zondag 23 maart 2025 district plaatsingswedstrijden in Laco
 
 
  
 
 
 
 
www.knockonwood.nl
 
 
 
 
Agenda
 
Maandag 6 mei voorlichting ouders en trainers over keuzes turnen en acroselectie. 20.00 uur in Laco
Donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 mei turnkamp C-slectie Delta Sport in Ellemeet
Zaterdag 18 mei 9.30-11.30 uur opleiding KNGU niveau 2 in Laco Sportcentrum met acht deelnemers DS
Zaterdag 18 en zondag 19 mei acro plaatsingswedstrijden C/B-niveau in Den Bosch
Zaterdag 25 mei 9.30-11.30 uur opleiding KNGU niveau 2 in Laco Sportcentrum met acht deelnemers DS
Zaterdag 25 mei Zuid Hollandse turnkampioenschappen voor heren in Zoetermeer met deelname Delta Sport
Zaterdag 25 mei individuele meerkamp finale district in Drunen met deelname DS-turnsters
Zaterdag 25  en zondag 26 mei 1e halve finale acro D+/ D en E-niveau in Oss
Woensdag 29 mei Ledenvergadering Delta Sport aanvang 20.00 uur
Zaterdag 1 juni individuele meerkamp finale district in Prinsenbeek met deelname DS-turnsters
Zaterdag 1 juni Open Tilburgse toestellenkampioenschappen voor heren met deelname Delta Sport
Zondag 2 juni bondsfinale (NK) in Tilburg met deelname Delta Sport team in samenwerking Tilburg Turn Point
Zaterdag 1 en zondag 2 juni 3e/4e/halve finale acro D+/D en E-niveau in Zwolle
zaterdag 8 juni 9.30-11.30 uur opleiding KNGU niveau 2 in Laco Sportcentrum met acht deelnemers DS
Zaterdag 15 juni bondsfinale acro D/E in Kampen
Zaterdag 20 en Zondag 22 juni finales in Ahoy KNGU o.a acro D+/B/A
Zaterdag 19 oktober opleiding trainer-coach 3 KNGU in Laco Sportcentrum
Zaterdag 9 november opleiding trainer coach 3 KNGU in Laco Sportcentrum
Zaterdag 7 december opleiding trainer-coach 3 KNGU in Laco Sportcentrum
   
 
     Hoofdsponsor GV Delta Sport                 Sponsor voorselectie GV Delta Sport  
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te ontvangen.