AMGEN Singelloop Breda
Campanile Bedrijvenloop
9 maart 2015
  
Feestje! Jouw Bredase Singelloop wordt 30 jaar!
  
De editie op 4 oktober is nu al bijzonder. De AMGEN Singelloop Breda viert namelijk haar 30e verjaardag. En natuurlijk zorgen we samen met jou voor een echt Bredaas sportief-bourgondisch feest. Met jou als deelnemer, als sponsor, als bedrijvenloper, als vrijwilliger, als supporter.
 
Komende maanden staan in het teken van 30 jaar Bredase Singelloop. En iedereen doet mee!
 
Kom je ook naar hét hardloopfeest van het jaar?

Ben jij de ontwerper van het jubileumshirt?
 
Stel je voor: jouw naam op het 30-jarig jubileumshirt van de AMGEN Singelloop Breda!
 
We starten het feestjaar met de ontwerpwedstrijd voor dit bijzondere loopshirt. Iedereen die hardlopen en Breda een warm hart toedraagt mag dit vormgeven in zijn of haar ontwerp. 
 
Op onze website 
vind je meer informatie. Ook kun je hier het format downloaden worden waarmee je jouw droomshirt kan vormgeven.
 
Zorg dat je ontwerp uiterlijk zondag 15 maart a.s. bij ons binnen is! 
 
De winnaar en zijn/haar winnende shirt maken we op 1 mei a.s. bekend in de media van de AMGEN Singelloop Breda. Op die datum start ook de voorinschrijving.

Op 1 mei a.s. start de voorinschrijving!

De datum van 1 mei staat bij veel deelnemers al in de agenda: inschrijven voor de AMGEN Singelloop Breda!
 
We nodigen je van harte uit om je vanaf die datum alvast voor in te schrijven voor de 5 km, 10 km, halve marathon of Familieloop. Natuurlijk vind je alle informatie op onze website www.bredasesingelloop.nl 
 
Vorig jaar liep een record aantal bedrijventeams mee met de Campanile Bedrijvenloop. Maak je collega's alvast enthousiast voor de jubileum Singelloop Breda op 4 oktober!

3 mei: Wings for life World Run
 
De AMGEN Singelloop Breda steunt het bijzondere running event Wings for Life World Run. Het wereldwijde evenement draagt bij aan onderzoek naar de genezing van dwarslaesie.
 
Op 3 mei start bij het Kasteel van Breda deze mondiale hardloopwedstrijd. Je rent totdat je wordt ingehaald door de rijdende finishlijn.  
 
Deze tweede editie vindt plaats in 33 landen, verdeeld over 6 continenten. Het startschot klinkt overal tegelijk, wat betekent dat ze in Californië om 4 uur ’s ochtends starten, in Melbourne om 21 uur ’s avonds en wij in Breda om 13 uur ‘s middags!
 
Een half uur nadat het wereldwijde startschot is gegeven gaat de finishwagen rijden. Haalt de finishwagen je in, dan wordt jouw tijd geregistreerd en houdt je race op. Degene die als laatste voor de finishwagen uitloopt, wint!
 
Inschrijven en informatie: www.wingsforlifeworldrun.com. Doen!

Meer activiteiten dan ooit, volg ons jubileumjaar!
 
Wil je ook op de hoogte blijven van nieuws, de jubileumactiviteiten én de inschrijving voor 4 oktober 2015: volg de Bredase Singelloop op TwitterFacebook en Pinterest.
 
Praat mee, deel en upload hardloopervaringen, trainingstips en foto's. 
 
Je bent natuurlijk ook welkom op de website www.bredasesingelloop.nl