YOGA WORKSHOPS
 
LESSENROOSTER OVER ONS
 
 
 
 
WEEKJE RUST + INFO IVM ABONNEMENTEN
 
Lieve Yogi,
 
Pfff...het zijn al drukke weken geweest voor ons en het einde is nog niet in zicht, vandaar dat we even een weekje algemene rust nemen. Naast de gesloten, fysieke deur, sluiten we nu dus ook even de online deur.
 
Maar, niet getreurd!! Hieronder ontvangen jullie een hele reeks 'links' naar de online lessen van vorige en deze week. We hebben ze allemaal (allez grotendeels, want soms vergaten we op het knopje te duwen) voor jullie opgenomen. Jullie zijn vrij om deze lessen zo veel als jullie willen te volgen op momenten dat het past. Stuur ze gerust ook door naar familie en vrienden die je kennis wilt laten maken met ons. De links blijven de volledige week gratis ter beschikking! Het is dan ook een wel-gemeend bedankje voor jullie trouwe aanwezigheid in onze lessen de laatse weken!
 
We zullen het weekje 'rust' gebruiken om op alle vlakken te zoeken naar oplossingen voor de heropening van onze zalen met de beoogde, nog onzekere, maatregelen (wanneer mogen we open? onder welke voorwaarden? met welke beperkingen? met welk reserveringssyteem?, is er kans op hersluiting? etc.) Geen gemakkelijke taak, maar we doen uiteraard ons beste best! 
 
En verder: 
 
Heb je een beurtenkaart (5-10-20 beurten) van ons? Geen enkel probleem, die blijven gewoon geldig en ook langer. De geldigheid wordt verlengd met minstens de termijn dat we gesloten zijn geweest. 
 
Met voortschrijdend inzicht zoeken we naar een gepaste oplossing voor iedereen met een maand-, driemaand-, en jaarkaart. Een oplossing waarbij niemand verliest, ook wij niet, want ons voortbestaan zou in het gedrang komen. 
 
Heb het goed en hou het goed!
 
Team YOC
 
 
 
 
 
 
 
DRINGEND!
 
 
 
 
 
 
 
 
WE ZULLEN IEDERE 'ONBEPERKT KAART' AFZONDERLIJK BEKIJKEN EN EEN GEPASTE OPLOSSING VOORSTELLEN! WE ANTWOORDEN VÓÓR DE HEROPENING VAN DE ZALEN. JE KUNT DAN MET DE ANTWOORDMAIL TERECHT AAN DE BALIE'S VOOR DE VERDERE AFHANDELING. 
 
WE ONTAVANGEN JE E-MAIL GRAAG VÓÓR 1 JUNI!
 
HOU ER REKENING MEE DAT WE TER PLAATSE, ALS DE STUDIO'S TERUG
OPEN ZIJN, GEEN LAST MINUTE GEPASTE OPLOSSING VOOR JE KUNNEN BEDENKEN. 
HET IS DUS BELANGRIJK OM OP VOORHAND TE E-MAILEN! DE EERSTE KEER DAT JE NAAR DE STUDIO KOMT, DIEN JE IN HETBEZIT TE ZIJN VAN ONZE ANTWOORDMAIL. 
 
(dit geldt dus enkel voor de abonnementen, niet voor de beurtenkaarten)
 
 
 
 
 
OPGENOMEN LESSEN
 
 
 
 
 
KLIK OP DE LINK EN GA RECHSTREEKS NAAR DE LES. 
 
(De Yin en Nidra van Lyza op Youtube! De Nidra staat er al,
de Yin zal later vandaag beschikbaar zijn)
ASHTANGA YOGA - LEVEL 2 - SOPHIE
(deze laatste les delen we morgen (zat 16/5) in onze groep op
Facebook, hieronder kun je je inschrijven voor de groep)
 
 
ENJOY!
 
Deel gerust!
 
 
 
 
 
 
 
BLIJF OP DE HOOGTE
 
 
 
 
 
 
 
VEEL VAN ONZE (LAST MINUTE) COMMUNICATIE GEBEURT VIA ONZE
BESLOTEN YOGA ON CALL GROEP OP FACEBOOK. WORD DUS ZEKER LID!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
Copyright © 2020 - Yoga on Call - Yoga Promotions VZW
Oudescheldestraat 16, 9000 Gent
Ond.nr: 0844.046.785 - RPR Gent, afdeling Gent
 
Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Schrijf je dan hieronder uit!