Banner
Intersoc & Wandelsport Vlaanderen vzw presenteren heerlijke wandelvakanties in de bergen 
 
Niets is zo leuk als samen genieten van een heerlijke wandelvakantie met alles erop en eraan in de bergen. Het moment waar je reikhalzend naar uitkijkt om zorgeloos te genieten, te ontspannen, plaatselijke cultuur en tradities te ervaren. Waarbij je zonder zorgen kan afreizen en hoopvol naar de komende zomermaanden kan uitkijken. 
 
Als het op wandelvakanties aankomt dan zit je bij Wandelsport Vlaanderen vzw meer dan goed! Samen met onze trouwe partner Intersoc bieden we opnieuw een ruim aanbod wandelvakanties aan. Naast wandelen kan je ook steeds een excursie maken. 
 
Zinal, aan het einde van de vallei van Val d’Anniviers
Eens de veters van je wandelschoenen geknoopt, zal ook jij ervaren waarom Zinal en omgeving elk jaar opnieuw het hart van menig wandelaar weet te veroveren. Het Walliser vakantieoord Zinal, aan het einde van de vallei van Val d'Anniviers ligt verscholen in het majestueuze berglandschap van vierduizenders. 
 
Van maandag 16 augustus tot woensdag 25 augustus 2021 kan jij, individueel of in clubverband deelnemen aan de wandelvakantie. Iedere dag kies je uit een brede waaier aan activiteiten en bepaal je zelf waar jij die dag zin in hebt. Dagelijks zijn er halve en hele dagwandelingen van verschillende niveaus onder begeleiding van ervaren Intersoc-wandelgidsen. 
 
 
 
 
Het wondermooie Sorrentijnse schiereiland Amalfi geniet vooral bekendheid door de vele culturele pareltjes die er te vinden zijn. Maar vergis je niet, je kan hier ook schitterende wandelingen maken! Van zondag 13 juni t/m zondag 20 juni 2021 verkennen we het ronduit spectaculaire Amalfi met zijn hoge rotskliffen en pittoreske inhammetjes. 
 
               
 
 
 
De majestueuze bergen van Engadin, gelegen tegen de Italiaanse grens, blijven keer op keer verrassen. Eeuwenoude gletsjers, indrukwekkende bergtoppen, koele bergmeren, spectaculaire bergpassen en zachte zomertemperaturen. Wandelen, sporten, relaxen, luieren en kuieren: het kan allemaal van zaterdag 26 juni t/m zondag 4 juli 2021.
 
 
Bad Hofgastein, beleef de wandelwereld van het Gasteintal
Een relaxte, een culturele of liever een sportieve vakantie? In het Oostenrijkse dorpje Bad Hofgastein kan het allemaal! Bad Hofgastein maakt deel uit van het Gasteintal: één dal, drie dorpen en 600 km aan wandelavontuur. Je logeert in het vernieuwde Intersoc-hotel Astoria, gelegen aan de rand van het gezellige dorp.
 
Van dinsdag 7 september tot woensdag 15 september 2021 kan jij, individueel of in clubverband, deelnemen aan de wandelvakantie. Iedere dag kies je uit een brede waaier aan activiteiten en bepaal je zelf waar jij die dag zin in hebt. Dagelijks zijn er halve en hele dagwandelingen van verschillende niveaus onder begeleiding van ervaren Intersoc-wandelgidsen. 
 
 
Heb je al zin gekregen om je koffers te pakken?

Voor alle informatie of vragen in verband met het aanbod van deze Intersoc-wandelvakanties kan je contact opnemen met stefaan.bailleur@wandelsport.be of vera.verbeeck@intersoc.be 
 
Algemene informatie over het aanbod Intersoc-wandelvakanties vind je HIER

 
 
Kantoor Maldegem: Industrielaan 11 bus 3, 9990 Maldegem T. 050/40.51.40
 
Kantoor Hasselt: Bedrijfsstraat 10 Bus 3,     3500 Hasselt T. 011/24.78.20