Doetinchem en Ontwikkelingssamenwerking  
DOS Nieuws december 2010
Beste ,
DOS wenst u fijne feestdagen!
Jubileumreis
Ga mee met DOS en andere Doetinchemmers naar Nicaragua van 13-22 februari 2011.
DOS organiseert deze Nicaragua reis in samenwerking met Becker & Egbers. Deze indrukwekkende en leuke reis brengt u o.a. naar de zusterstad van Doetinchem; La Libertad, waar u kennis maakt met de Libertijnen en de projecten die we samen met hen uitvoeren. Klik hier voor het volledige dag tot dag programma.
 
Wilt u meer persoonlijke informatie? DOS en Becker & Egbers houden bij voldoende inschrijvingen een informatiebijeenkomst op maandag 10 januari om 19:00 in de Goedsack.
Aanmelden voor zowel de bijeenkomst als de reis kan via info@becker-egbers.nl.
Inschrijven voor de reis kan tot uiterlijk 15 januari 2011. 
Terugblik op 2010
DOS kijkt terug op een jaar vol mooie activiteiten en ontwikkelingen in zowel Doetinchem als La Libertad. Met als hoogtepunten in Doetinchem de evenementen, Wandelen voor Water, het muurschilderproject, het benefietconcert en de Nicaraguaanse dineravonden. In La Libertad heeft de maaltijdvoorziening voor ouderen een doorstart gekregen, zijn er 2 nieuwe schooltjes geopend en loopt het waterproject volop. De media heeft dit ook op een positieve manier opgepakt.
 
Zwangerschapsverlof en vervanging
De Campagne Manager van DOS, Lonneke Willemsen sluit het jaar af met haar zwangerschapsverlof dat op donderdag 16 december in gaat. Zij wordt tijdelijk vervangen door Eveline Bongers. Eveline is te bereiken via e-mail e.bongers@doetinchem.nl of belt u haar gerust op 0314 399543 (ma, di en do).
Kerstmarkt Metzo College
Graag willen wij u uitnodigen voor de Kerstmarkt op donderdagavond 16 december van 18.30 uur tot 21.30 uur in het Metzo College. Deze gezellige kerstmarkt wordt georganiseerd door enthousiaste leerlingen. De helft van de opbrengst is bestemd voor de onderwijsprojecten in La Libertad. 
 
Kerstactie Graafschapcollege
Het Graafschapcollege heeft haar medewerkers dit jaar de mogelijkheid gegeven te kiezen voor een bijdrage aan het onderwijsproject in La Libertad in plaats van een kerstgeschenk. Honderd medewerkers hebben deze keuze gemaakt. Mede namens de jongeren van La Libertad; Muchas Gracias!
Sité helpt huizen bouwen in La Libertad
Sité Woondiensten steunt als maatschappelijk betrokken organisatie dit jaar het huizenproject in La Libertad met €10.000,-. Na verdubbeling bouwt DOS samen met FC Juntos hiervan huizen voor o.a. onderwijzers en verpleegkundigen. Namens de huiseigenaren wil DOS, Sité hartelijk danken!
 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u relatie, donateur of vrijwilliger bent van DOS.
Wilt u zich afmelden? Klik dan hier.

© 2010