Nieuwsbrief | Jaargang 6 | Nummer 6/7 | zomer 2018
Lian Spijkerman
 
IN DEZE NIEUWSBRIEF
 
• Fijne vakantie!
 
• Product van de maand
   (mét aanbieding)
 
• Slank & Slim recept
 
• Wat vinden jullie van ons?
 
Afvallen? Dat doen we samen!
 
Heerlijk: nog even en het is weer zomervakantie. Of je nu thuis blijft, in eigen land, Europa of een verre reis gaat maken; vakantie is gewoon lekker tijd voor jezelf, je gezin, vrienden en familie. Even pas op de plaats en genieten. We hebben het verdiend. Ik wens jullie allemaal een hele fijne zomer. Geniet vooral ook van lekker eten en drinken. Maar laat je gezonde levensstijl niet he-le-máál los. Blijf voldoende water drinken en hou die koolhydraten in de gaten. En meer bewegen is vaak makkelijker: ga lekker dansen, een lange (strand)wandeling maken, spring op de fiets en aqua-jog in het zwembad of de zee. Een fijne zomer!
 
Met zonnige groet,
Lian
 
 
Product van de maand
 
Af en toe hebben we allemaal gewoon zin om lekker wat te snacken. Maar ja: chips, pinda’s, kaasjes of worst zetten meteen zo enorm aan. In de nieuwe PowerSlim Balance lijn zitten verschillende alternatieven met véél minder koolhydraten. Neem bijvoorbeeld de kaascrackers: die bevatten maar liefst 58% minder koolhydraten dan normaal. In het emmertje van 125 gram zitten zo’n 5 porties.

Nu in de aanbieding:
van € 7,95 voor € 5,50 per emmertje (5 porties).

 
Slank & Slim recept
 
 
Kabeljauw met pittige erwtenpuree (voor 2 personen)
(uit het boek ‘Puur Pascale’ van Pascale Naessens)
  • 400 gr jonge erwten
  • 1 lepel groene currypasta (of naar smaak)
  • Handvol verse kruiden (bieslook, peterselie…)
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 dikke kabeljauwfilets
  • Olijfolie, peper en zout
Smeer de kabeljauw in met olijfolie en kruid met flink wat zwarte peper en wat zout. Leg de filets in een ovenschaal en gaar ze 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 C. Kook de erwten samen met de knoflook, giet het water af en zet de pan terug op het vuur. Voeg nu de helft van de versnipperde kruiden toe, de groene currypasta en twee eetlepels olijfolie en pureer alles tot een dikke pasta. Lepel de erwtenpuree op het bord en leg de kabeljauw ernaast en garneer met de resterende verse kruiden.
 
 
Wat vinden jullie van ons?
 
“10 jaar geleden deden we als koppel onze eerste poging om een flink aantal kilo’s af te vallen. Na maanden diëten en vooral 3 keer per week sporten, lukte het ons. Dat kunstje wilden we een paar jaren geleden nog een keer doen, maar niets lukte. Tot we aan Slinc begonnen. Weer gezamenlijk en weer allebei veel kilo’s kwijt. Eigenlijk heel makkelijk: we houden ons strikt aan de eet-voorschriften en bewegen veel. Het wekelijks weegmoment en het persoonlijke contact met Lian werkt erg stimulerend. En het feit dat we met z’n tweeën bezig zijn, heeft een zeer motiverend effect op elkaar: heeft de één een dip, pept de ander op en zo blijven we in het gareel. We voelen ons er ook nog eens erg fit bij. We gaan nog even door, het streefgewicht is nog niet bereikt, maar we hebben er vertrouwen in dat het gaat lukken. Slinc is een absolute aanrader en Lian ook!”
 
Groeten,
Nicolette & Constanze
 
 
Studio Contour biedt onder persoonlijke begeleiding diverse behandelingen en keuze uit twee voedingsprogramma’s:
PowerSlim en Slinc. Kijk voor meer informatie op www.studiocontour.nl
 
 
Studio Contour - Tongelresestraat 502a - 5641 AX  Eindhoven
T 040 - 25 15 967 M 06 25 09 02 08
E info@studiocontour.nl W www.studiocontour.nl