Antwerpen Proeft stelt met trots voor: MelkMoment

MelkMoment

Je favoriete festival verwelkomt met MelkMoment een nieuwe partner. Breng op 10, 11, 12 of 13 mei zeker een bezoekje aan hun stand, in hal 1 van de Waagnatie.

Melk speelt een sleutelrol in onze eetcultuur, is een feest voor alle leeftijden en kan doorheen heel de dag: ontbijt, tussendoortje, lunch, vieruurtje, 's avonds, …

Je drinkt het niet alleen puur, je gebruikt melk net zo goed in heel wat verschillende gerechten en op uiteenlopende en verrassende manieren. Sterker nog, je kunt met melk en melkproducten álle kanten uit. Met melk maak je als thuis- of hobbykok, net zoals topchefs, eigentijdse en traditionele drankjes en gerechten nóg lekkerder.

Frederik Vandermersch, promotiemanager bij VLAM (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing), initiatiefnemer MelkMoment: "Antwerpen Proeft, dat is ontdekken en genieten en hier horen melk en melkproducten vanzelfsprekend bij. Kom van 10 tot 13 mei op onze MelkMoment-stand proeven van heerlijke pannenkoeken, frisse smoothies en verrassende mocktails."

Welke gerechtjes en dranken met melk wil jij allemaal proeven op ons festival?

Wat is jouw MelkMoment?


Meer informatie: www.facebook.com/MelkMomentTickets voor Antwerpen Proeft, € 8 inclusief o.a. een gratis drankje?

www.proeft.be/tickets

Copyright 2018 W. Ramaekers, C. Engelen

FacebookInstagramAntwerpen Proeft 10-13 MEI