Nieuwsbrief KidsCare Kenia Juli 2017
Inhoud nieuwsbrief
 
Afscheid bestuursleden
Het bestuur van KidsCare heeft deze week afscheid genomen van drie van haar bestuursleden: Lynn Buikema, Brent Jochems en Dick van Rietschoten. De drie waren sinds 2013 bestuurslid en mogen terugkijken op een mooie periode. In de afgelopen vier jaar heeft het KidsCare bestuur in goed overleg een prima werkende bestuursvorm gevonden en gelijktijdig de verantwoording genomen om KidsCare te laten uitgroeien tot een prachtige organisatie. Een resultaat om trots op te zijn. Bedankt Lynn, Brent en Dick.
 
We heten per zelfde datum Jos Oskam welkom als Penningmeester. Voor twee vacatures in het bestuur worden profielschetsen gemaakt en vervolgens nieuwe vrijwilligers gezocht. We informeren u hier nog over.
Namens het bestuur wensen wij u een fijne vakantie toe.
 
Met vriendelijke groet,
 
Lisette en Gerard Geenen
 
Save the date
Op zondagmiddag 17 september om 14.00 uur wil het bestuur van KidsCare graag in gesprek gaan met haar vele donateurs en vrijwilligers om met hen de goede vorderingen te delen. We willen met u praten over de vervolgstappen om KidsCare en de vele kinderen in Kenia te kunnen blijven helpen. Een uitnodiging met plaats en programma wordt in augustus gestuurd, maar ‘save the date’. We zouden het fijn vinden om met onze enthousiaste achterban van gedachten te wisselen.
 
 
Goed nieuws uit Kenia!
In bijgaande KidsCare Newsletter kunt u zelf lezen hoe het KidsCare team in Kenia vertelt over hun recente activiteiten. Wij zijn geweldig trots op dat team. De nieuwsbrief kunt u ook hier online vinden.
 
 
 
 
 
 
 
KidsCare is partner van Wilde Ganzen.
 
Stichting KidsCare Kenia
Mispelstraat 21
2564 TP  Den Haag
T. 070-3250288
E.info@kidscarekenia.nl
K.v.K. 51352702
IBAN: NL21 INGB 0005921007
 
 
 
 
 
 
 
Bezoek ook onze website en blijf ook op de hoogte via onze Facebookpagina.