Innehåll
 
- Är eller gör
- Uppdaterad grafisk profil
- Överkroppsbalans
- Underbara klipp
- Hasselbacksmorötter

Om Personbästa AB

Personbästa AB drivs av Jan Tern som utvecklar företag, lag och individer genom att arbeta med hälsosamma förändringar. Detta görs via utbildningar, föreläsningar, fystester, coaching och mycket mera. Allt för att skapa en miljö och omgivning som ger goda förutsättningar för att "gladprestera".
 
 
Klicka på bilderna för att se några roliga videoklipp

 
Alla som arbetat med kommunikation vet att det inte alltid är helt lätt.
 
 
Teknikens (d)under
 
Citat 
 
Holding on to anger is like drinking poison and expec- ting the other person to die - let it go.

The optimism revolution
 
 
Frisk är inget man är - det är något man gör

Ungefär så sa en person som blev intervjuad om hur han jobbade med sin personal för att ha en frisk arbetsplats. Det stämmer till stor del och kan appliceras på annat som: Glad är inget man är - glad är något man gör. Pigg är inget man är - pigg är något man gör och många fler saker. Lyssna på texten i Ulf Lundells julsång "Ikväll kommer änglarna att landa" där han är inne på samma spår när han sjunger "Lyckan är en följd av dina handlingar och inte något du får".
 
Visst finns det mycket som vi inte kan påverka, men det är synd att inte påverka det som vi kan för att skapa glädje, hälsa och välbefinnande för oss själva och andra i vår närhet. Så vad gör du?
 
Uppdaterad grafisk profil
 
 
Jag kommer att under de närmaste månaderna arbeta en del med att förbättra det visuella kring Personbästa Förlag & Event AB. Steg 1 var nya visitkort. Bilden togs för en tid sedan i samband med ett tidningsreportage, jag var väldigt nöjd med den och köpte loss den av den duktiga och engagerade fotografen Magnus Gotander. I kommande nyhetsbrev kommer du att märka av nästa visuella förbättring.
 
Balans i överkroppen
 
  
Denna övning syftar till att skapa en bra hållning och underlätta för diafragman (vår andningsmuskel) att göra sitt jobb. Klicka på bilden för att se hur övningen går till.
  
Hasselbacksmorötter
 
 
 
När du fixar hasselbackspotatisar (potatis som du snittar och sedan sätter i ugn på 225 grader i 45 min), fixa då också hasselbacksmorötter. Du gör på samma sätt som med potatisarna men de ska inte vara inne lika länge. Potatisen penslar du på en blandning av smör och rapsolja och sätter in de i ugnen. Under tiden de står i ugnen fixar du en blandning av smör och rapsolja, salt, ströbröd och så kan du pressa ner lite vitlök också i blandningen. Ta ut potatisarna efter 25-30 minuter och pensla på blandingen på både potatis och morötter och in med allt igen i 15-20 minuter. 15 minuter blir bra om du vill ha morötterna lite fastare.
 
Skapa en bra, hälsosam och glädjande månad.
 
Jan Tern
 
Vi hörs om en månad i nästa månads nyhetsbrev.
 
Vill du kontakta mig når du mig på något av följande: Tel:0768-147080  eller
 
Personbästa Förlag & Event AB  www.personbasta.se