Click here to view this email in your browser
Hej,
 
Det är något visst med terminsstart, en känsla av oskrivna blad och att allt är möjligt :)
Vi har nu startat vår populära kursverksamhet igen och det är verkligen trevligt att tillbringa en kurskväll med många positiva deltagare och en inspirerande kursledare! Under våren finns det möjlighet att fördjupa sig i många olika tekniker hos oss, vi har flera gamla kursfavoriter som kommer i repris men också många nya, spännande ämnen. Så håll ögonen öppna och var snabb med din anmälan, hoppas vi ses på kurs!
 
  
Favorit i repris: Sticka mönster och våga klippa!
Onsdag 4 februari kl 18.30-21.00
De klassiska Fair Isle mönstren från Shetlandsöarna stickas runt på rundsticka och sedan klipper man upp för ärmhål eller öppningen fram på koftan. Att sätta saxen i det man stickat kan vara nervöst! På den här kursen får du prova på både mönsterstickning med två färger och att klippa i din stickning. Vi tipsar om hur du håller garnet för att underlätta mönsterstickningen och få ett jämnt och fint resultat. Lärare är Heléne Wallin.
 
Läs mer om kursen och hur du anmäler dig här!  
 
Ny chans: Flerfärgsstickning med lyfta maskor
Måndag 9 februari kl 18.30-21.00

Lär dig att sticka mönster med flera färger på ett annorlunda och enkelt sätt.
Det här är en kurs för dig som vill utveckla ditt stickande och se maskornas möjligheter. Vi går igenom grunderna i tekniken genom att sticka några provlappar. Detta sticksätt har i det närmaste oändliga möjligheter och kan användas till allt från vantar, mössor, tröjor, väskor eller muddar. Kursledare är Madelaine Jansson och Lotta Bengtson, som skrivit den inspirerande boken Sticka flerfärgsmönster med lyfta maskor. 
 
 
 
 
Soppslöjd med Hjälpstickan!
Ni är bevisligen många som redan känner till Hjälpstickan, att döma av alla värmande bidrag vi får in till butiken. Men är du nyfiken på deras verksamhet och sugen på trevligt umgänge med garn så missa inte nästa Soppslöjd hos Lotta & Madelaine på 2 stickare.
 
 
 
 
 
 
Ny härlig färg i Malabrigo lace!
I den senaste leveransen från Malabrigo fanns den här häftiga nyansen Snowbird i Malabrigo lace!  Jag tror den skulle kunna bli en alldeles otroligt snygg Pyttipanna-sjal... En härva är 50 gram och ca 400 m handfärgad babymerino och kostar 100 kr.
 
 
 

REA på Bamboo & Co
Nu säljer vi ut Bamboo & Co från TeeTee garn! 29 kr per nystan istället för ord pris 45 kr. Passa på att fynda detta mjuka garn som passar utmärkt till lena babyplagg, mjuka sommarlinnen eller miljövänliga disktrasor.
 
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och kan inte kombineras med andra rabatter.
 
 
 
REA på Colinette Calligraphy
Det vackra handfärgade ullgarnet Colinette Calligraphy är mjukt, snabbstickat och ger en fin struktur. Nu kan du köpa det till nedsatt pris - 100 kr per härva istället för ordinarie 159 kr. En härva räcker till en mössa eller halskrage och två räcker till en halsduk..
 
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och kan inte kombineras med andra rabatter.
 
 
Observera att du inte har någon bytesrätt på REA-garn eller garn till kampanjpris.
 
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
 
 
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se 
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
Instagram: @litetnystan
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-16
 
Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till dina garnintresserade vänner!