Wandelnieuwtjes juli-augustus 2022                      Volg ons ook via  
 
Oost-Vlaanderen Wandelt
Kom op zondag 31 juli tijdens Oost-Vlaanderen Wandelt genieten van een ferme portie natuur. Je wandelt niet alleen in Groot-Lebbeke, maar eveneens in de charmante deelgemeenten Denderbelle en Wieze, alsook in het gehucht Heizijde. Wandelclub De Denderklokjes garanderen dat 85% van de omlopen langs rustige en mooie veldwegels lopen in en langs de groenrijke Dendervallei.  
 
Meer info vind je HIER
 
Iedereen is van harte welkom. Inschrijven kan je de dag zelf vanaf 6u00 t.e.m. 15u00, vanuit C.C. De Biekorf, Stationsstraat 23 te 9280 Lebbeke.
 
 
 
 
Vochtinname tijdens een wandeltocht. Warm weer, veel zweten betekent vochtverlies. En bij onvoldoende vochtopname dreigt uitdroging!
 
Voldoende vocht innemen zowel voor, tijdens en na je wandeling is zeer belangrijk! Wanneer dien je te drinken? Wat moet je drinken? Je verneemt het allemaal via onderstaande blogpost.
 
 
 
 
 
 

 
Wanneer je gaat wandelen is een fijne rugzak erg belangrijk, maar wat is nou de beste wandelrugzak voor jou? Er zijn een flink aantal vragen te beantwoorden om te bepalen wat voor jou de beste is. Denk hierbij aan het aantal liters inhoud, features zoals voor- en zijvakken, ventilatie en misschien nog wel het allerbelangrijkste: het draagcomfort van de rugzak. Je gaat er immers heel wat uren mee rondlopen op je rug. Ga naar de product keuzehulp!
            
 
Je wandelavontuur begint bij Flanders Trails
Al deelgenomen aan een organisatie van Flanders Trails? Dan is de kans groot dat je finaal verkocht bent. Want Flanders Trails zijn leuk, uitdagend, ontspannend, belevend, natuurrijk en vaak steek je er ook nog iets vanop.
 
Met de Elfbergentocht Flanders Summits op zaterdag 3 september en de Western Front Trail op zaterdag 17 september stellen we je graag twee niet te missen wandeltoppers voor. Als fervent of occasioneel langeafstandswandelaar begint je wandelavontuur bij Flanders Trails!
 
 
Mallorca Walking Event 20 t.e.m. 23.10.2022
 
Het Mallorca Walking Event maakt zich klaar voor een Oktober editie in Paguera, gelegen in Calvia het zuidelijk deel van Mallorca. Wandelaars kunnen kiezen uit routes van 15 of 25 km / dag. Elke wandelaar kan op eigen ritme de wandeling volgen via een gepijlde route. Het weer in Mallorca is mild en aangenaam waardoor het een ideale plek is om te wandelen. Start & finish elke dag vanaf  C/Ratoli 1 in Paguera. Afhankelijk van de route starten we tussen 9uur en 10uur. Afwisselende tochten met kleine hoogteverschillen in een mooie omgeving van lokale dorpen en natuur. Informatie over accommodatie, inschrijving of andere vragen kan via info@mallorcawalkingevent.com  - www.mallorcawalkingevent.com