Lieve iedereen,
 
De zomer komt er bijna aan, dus ik herinner jullie graag aan de deadline voor de vroege volgelprijs van Stemmig Genieten die eraan komt. Nog 2 weken!
 

Ik verwelkom je graag op het inspirerende domein van Assaladou Bezielende Vakanties om je stem voluit te ontdekken, beleven en ontwikkelen onder de Zuid-Franse zon, naast het zwembad, onder de eik en vooral samen met gelijkgestemde zielen. 
 
Wil je al vroeger werken aan je spreek- of zangstem onder de zon? Dan ben je in juni welkom op de eerstkomende Stemretraite!


 
Ik kan nog steeds niet veel vrijgeven over de online cursus die eraan komt, maar ik geef wel al graag mee dat de testfase ondertussen afgerond is. En het was de max! Ik heb veel bijgeleerd, heb bevestiging gekregen, ben verrast geweest,... Ik ga dus op de ingeslagen weg verder ;-)
 
Lieve groetjes,

Sarah
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

singsing!

Liefbilkstraat 11
B-9032 Gent, Wondelgem
België
Stemmig Genieten in l'Assaladou
Reis voor zangers & sprekers
19 - 24 augustus, Nébias - Zuid-Frankrijk
 
 
 
Groepslessen in de voormiddag, privé coaching in de namiddag, afsluiten met een concert en toonmoment en daarnaast ook genieten van de zon, het eten, het zwembad, de tuin, de zee, de omgeving,..
 
Schrijf je in vòòr 31 mei en geniet van de Vroege Vogel Korting
Klik hier voor meer info of stuur een mail naar sarah@singsing.be.
 
Stemretraite
18 - 20 juni 2018, Lliber, Spanje
 
 
Een korte getaway voor zangers en sprekers onder de Spaanse zon
 
Met max. 4 deelnemers geniet je 3 dagen lang (of meer, als je wil) van het ontdekken en ontwikkelen van je stem, de zon, de natuur, lekker eten en rust.
 
Budgetvriendelijk én op maat, want ik organiseer deze retraite voor jou wanneer je maar wil! De eerstekomende data die vast liggen zijn 18, 19 & 20 juni. De auto is al geboekt en er is nog een kamer vrij in de B&B die reeds gereserveerd is, Oasis de Luz.
 
Klik hier en ontdek er alles over, of stuur een mail naar sarah@singsing.be.
 
 
 
Sarah op de Sociale Media

     
 
singsing! op de Sociale Media
 
   
Sarah Algoet
Zangeres
Stemcoach
Authorised CVT-Teacher
Vicevoorzitter & medeoprichter Evta-Be
Lid van de Council van EVTA Europa
Belgisch loco-helper Complete Vocal Technique
Stemonderzoeker