Nieuwsbrief 
1 december 2017
 
Aan de linkerkant vindt u een korte samenvatting van actuele berichten met een doorlink knop naar de website. Aan de rechterkant staat het ander nieuws. Ook bevat deze info een agenda en een link naar onze Facebook en Twitter pagina.  
 
 
 
Even voorstellen
 
Wij hebben drie nieuwe bestuursleden en een nieuw lid voor de RVT. Lees meer 
 
 
Sinterklaas 5 en 6 december
Op dinsdag 5 december verwachten we Sinterklaas en zijn pieten weer op school. We zullen hem ontvangen op het achterplein om 8.40uur, ouders zijn van harte welkom maar wilt u wel achteraan gaan staan?  
Woensdag 6 december is er een inloopuurtje. De kinderen worden uiterlijk om 9:30 verwacht op school.  Lees meer
 
 
 
Pietengym
 
We hebben weer een geweldige pietengym gehad. De kinderen konden cadeautjes in de schoorsteen gooien, klimmen in het klimrek, slingeren aan de touwen en lopen over daken. Alle kinderen hebben hun pietendiploma behaald! Lees meer
 
 
Lego League wedstrijd 9-12
Zaterdag 9 december is de wedstrijd Lego League op de Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75. Ouders en kinderen zijn welkom om te komen kijken. Toegang is gratis. Lees meer
 
 
 
Verkeer rond school
 
Veel kinderen worden met de auto gebracht. Dit geeft soms gevaarlijke situaties. Te hard rijdende auto’s, auto’s die met grote vaart de stoep op rijden, straten die geblokkeerd worden en auto’s die op de gele strepen parkeren of tussen de pionnen. 
Om de situatie rondom school zo veilig mogelijk te laten zijn, gelden een aantal “ veiligheidsregels”.
Lees meer
 
 
Kerst 2017
Op woensdag 20 december vieren we Kerst met de kinderen en ouders van de WDZ in de Badkapel. De deuren gaan om 17.50u open zodat we om 18.00u met de Kerstviering kunnen beginnen. We gaan samen zingen en naar het Kerstverhaal luisteren en kijken.
 
 
ANDER NIEUWS
 


AGENDA
 
 
    Willem de Zwijgerschool
    Gentsestraat 124
    2587 HZ Scheveningen
T: 070 355 74 84
M: administratie@wdzscheveningen.nl
 
Volg ons ook op