Nieuwsbrief Bibliotheek
 
Kerstboekenmarkt in de bibliotheek
Om plaats te maken in het magazijn, ruimt de bibliotheek op. Kom snuisteren op onze boekenmarkt en vul uw boekencollectie aan voor een prikje. Bijvoorbeeld met Libri (Walter Van Gerven, Roger Dillemans, Roger Blanpain, René Victor e.a.) of dubbele nummers uit de reeksen Beginselen van Belgisch Privaatrecht, Recht & Praktijk, Algemene Praktische Rechtsverzameling of Recht en onderneming. Ook boeken uit schenkingen worden verkocht aan zachte prijzen. Net op tijd voor onder de kerstboom!
 
Openingstijden bibliotheek
Elke werkdag van 8.30 tot 13.00 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Wij zijn gesloten op woensdag 25 december 2019 en op woensdag 1 januari 2020.
 
Uw eigen bibliotheek aanvullen?
Indien u juridische boeken wenst te bestellen met 10% korting, kan dat via een e-mail naar bib@balieprovincieantwerpen.be  (afhalen in de bibliotheek, geen verzendkosten).
 
Recente aanwinsten
  • Nieuwe aanwinsten, met een link naar de webpagina van de uitgever : alle hieronder vermelde items :
              
 
            
 
 
           
 
        
 
            
 
       
 
                                                                                 
 
                                                        
 
 
U krijgt deze nieuwsbrief omdat u zich in het verleden heeft ingeschreven. Uw gegevens worden opgeslagen op de servers van yourmailinglistprovider en bevatten uw naam, uw e-mailadres, uw IP-adres, land en de datum waarop u zich inschreef. U kan er zeker van zijn dat uw gegevens veilig worden bewaard en voor geen enkel ander doeleinde worden gebruikt. U kunt zich altijd uitschrijven, dat doet u via de link onderaan de nieuwsbrief.
Bibliotheek Balie Provincie Antwerpen
Bolivarplaats 20/16, 2000 Antwerpen
bib@balieprovincieantwerpen.be
03/260.72.68