Споделете: 
Здравейте,
Бихме желали да привлечем вниманието Ви към място, където бизнесът обменя идеи, представя решения, осъществява срещи - международното събитие Smart Cities (интелигентни градове).
Изложението и конференцията ще се проведат за 7-ма предна година от 16 до 18 април 2019 г. в София. 

Какви ще бъдат основните теми?
Интелигентни решения за сгради, административно управление, транспорт и мобилност, оптимизиращи дейността на бизнеса и държавата, и същевременно улесняващи живота на хората.

Ако желаете да получите повече информация за участие, моля изпратете Предварително запитване. Възползвайте се от последната отстъпка до 1.12.2018

Паралелни събития: Eнергийна ефективност и възобновяема енергия, Управление на отпадъци
За контакти: tanya@viaexpo.com, office@viaexpo.com, тел.: 032/ 512 905, 512 900
Организатор: Виа Експо
Присъединете се към групите ни в социалните мрежи      
 
Напомняме ви, че Виа Експо съдейства на български фирми за участие на изложби в други държави. Свържете се с нас при интерес към чужди пазари.

Акценти в бюлетина
• Как домът става умен с VAiOS Smart система? Може ли да се автоматизира бизнесът Ви?
• Станете част от Световния конгрес в Барселона SmartCities и сe запознайте с възможността да участвате в срещите на Европейското партньорство за иновации за интелигентните градове и общности, които ще се проведат на 14 ноември 2018 г.  
• Партньори на събитието Smart Cities
 
Девет години смарт решения за българския и световен пазар.  Ново - VAiOS Smart система- изключително гъвкава, с мониторинг и контрол, достъпни от цял свят. Марката хардуерни и софтуери продукти произвеждани от търговската група в България ще бъдат представени по време на изложението Smart Cities от 16 до 18 април 2019 г. в София.
 
Интервю с г-н Димитър Тодоров, управител на Търговската група VAiOS
 
Г-н Тодоров как се спряхте на името VAiOS?
VAiOS е абревиатура на Veldim All in One Solution. Накратко нашата цел е клиентите ни да получат многопластова и качествена услуга от един доставчик. Търговската ни група представлява обединение на няколко компании. Благодарение на експертизата и опита, който имаме, предлагаме на клиентите си иновативни решения. Чрез произвеждан от нас софтуер и хардуер успяваме да постигнем оптимизация на процесите, по-голям контрол и доходност за бизнесите на нашите клиенти. 
Какъв ще бъде акцентът на Вашето участие?
В представянето ни на Smart Cities 2019 ще акцентираме върху хардуерната и софтуерна автоматизация. Ще направим и реални презентации на системите, които сме изградили, както и ревюта на най-интересните ни български и международни проекти.

С какво решенията, които предлагате, се отличават от другите на пазара? Нашите продукти са предимно индивидуални (custom), което ги прави уникални за всеки клиент. Кликнете тук, за да прочетете цялото интервю
 
 
Европейското партньорство за иновации за интелигентните градове и общности (EIP-SCC) е инициатива, подкрепена от Европейската комисия, която обединява градове, индустрии, малки и средни предприятия, инвеститори, изследователи и други действащи лица в сферата на смарт индустрията. За първи път тази година събитието за Югоизточна Европа "Smart Cities" получи институционалната подкрепа на EIP-SCC. Инициативата организира срещи на 14 ноември 2018 г. в Барселона, Испания, които ще се съсредоточат върху провеждането на индивидуални разговори между урбанисти и финансисти с цел постигане на споразумения и развитие на проекти за интелигентни градове, обхващащи областите енергетика, мобилност и ИКТ. Кликнете тук за повече информация
 
 
KNXtoday е източник на информация за KNX стандарта в областта на интелектуалната автоматизация на сгради, който включва онлайн списание и електронен бюлетин. KNXtoday предлага новини, статии, казуси, видеа, както и има календар на събитията в тази област. Регистрирайте се за безплатен абонамент тук и ни следвайте в Twitter, LinkedIn, Google+ и Facebook.
 
  Списание ТД Инсталации се списва на базата на професионално ориен-тирани статии с практическа насоченост за нуждите на специалистите в строителното инвестиране, проектиране и изграждане на сградни инсталации и оборудване, инструменти и материали за тях. Основната тематика на списанието обхваща следните области: Отопление, Вентилация, Климатизация, ВиК, Осветление, Сигурност, Сградна автоматизация и комуникации, Енергийна ефективност, Инструменти, материали. За повече информация, кликнете тук

Съобразно новите правила GDPR повече за нашата политика за поверителност и защита на личните данни може да намерите тук. Ако не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".