Pop-uprestaurant sterrenchef David Martin (RTL TVI, de Jeroen Meus van Franstalig België) op Antwerpen Proeft 28 april - 1 mei

Klik hier voor tickets

Tickets Antwerpen Proeft 2017

David Martin was in 2016 één dag aanwezig op Antwerpen Proeft. "Ik kreeg de smaak onmiddellijk te pakken, daarom staan we dit jaar alle 4 dagen met een eigen stand op Antwerpen Proeft," vertelt de sterrenchef. "Antwerpen Proeft is één en al gezelligheid en een feest voor alle zintuigen, prachtige promotie voor de Belgische gastronomie."

Klik hier voor tickets

Martin is de Jeroen Meus van Franstalig België, op tv-zender RTL TVI is hij elke werkdag te zien in 'Martin Bonheur'. Hij behaalde zijn eerste Michelinster met restaurant La Paix, oorspronkelijk een klassieke Brusselse brasserie (van zijn schoonouders) en nu o.a. geprezen om zijn Japanse invloeden en bereidingen met Noorse kingkrab (uit het aquarium ter plaatse). Bozar Brasserie, de tweede Brusselse zaak van Martin, kreeg in november 2016 een eerste Michelinster. Zo staat de teller bij de immer energieke Martin inmiddels op twee sterren. Recent opende hij een derde zaak, Les Ateliers de la Mer in Neufchâteau.

Op ons festival trekt Martin de kaart van 'gourmet fast food', onder de noemer 'la cuisine belge en croquettes' serveert hij een oer-Belgisch smakenpalet van liefst zes gastronomische kroketten: kaaskroket, noordzeegarnaalkroket, witlofkroket, stoofvleeskroket, stoempkroket en vol-au-ventkroket.

Meer informatie, inclusief nieuwe grote namen, krijg je later in maart van ons. Alle reeds bekendgemaakte deelnemers vind je op proeft.be/stands1.

Tickets voor maar € 7

Sterrenchefs, gesmaakte restaurants, bekende koppen en de betere foodtrucks bieden op Antwerpen Proeft signatuurgerechtjes aan. Gratis kookdemonstraties en culinaire workshops zijn een andere attractie, hierover hoor je binnenkort meer.

Tickets voor 'de grootste culinaire show van België' (Gazet van Antwerpen) vind je online op proeft.be/tickets en bij deelnemende restaurants en culinaire speciaalzaken. Het voorverkooptarief, inclusief onder meer een gratis welkomstdrankje op het festival én achteraf een gratis huisaperitief bij een deelnemend restaurant naar keuze, is
€ 7 voor een dagticket en € 13 voor een ticket voor alle 4 dagen.

Meer informatie: proeft.be (nieuwe website) en facebook.com/AntwerpenProeft ---


Stuur deze e-mail door naar een vriend

Deel dit bericht op social media


 
 
AEGBruDuvel MartiniSligro

Tickets Antwerpen Proeft 2017

Copyright 2017 W. Ramaekers, C. Engelen
 

BeaujolaisDeliverooSchweppesVolvo
 

LannooCidre RuwetBloomonBoelsDM Concepts

SloebersitPIVAVisit AntwerpenWaagnatie Expo & Events
 

Culinaire AmbianceDeze WeekGazet van AntwerpenRadio 2