ZIB Zwemcentrum Best

Telefoon : (0499) 37 39 41 
 
 
Nieuwsbrief November 2019
Wij hebben een hele leuke vacature voor
een Allround Medewerker/ster
Wij zoeken een nieuwe medewerker/ster om ons team te versterken. Afhankelijk van de wensen, kennis en ervaring van de juiste persoon kan het gaan om in beginsel vaste uren achter de bar/receptie/lesadministratie op zaterdagochtend en periodiek op zondagochtend, tot een vaste parttime baan waarin alle werkzaamheden voorkomen. D.w.z. zwemles geven, geven van diverse AquaSporten, toezicht houden en bar/receptie/lesadministratiewerkzaamheden. Sowieso altijd leuk werk in een gezellig en hecht team.
 
 
 
Discozwemmen komende zaterdag uitverkocht
reserveer/koop op tijd kaarten
 
De volgende discozwemavonden zijn op:
  • zaterdag 16 november 2019 UITVERKOCHT
  • zaterdag 14 december 2019
  • zaterdag 11 januari 2020
  • zaterdag 8 februari 2020
  • zaterdag 7 maart 2020
 
Je kunt ook een eigen discozwemfeest organiseren.
Fijn als je kunt vertrouwen op collegialiteit en flexibiliteit van collega's
Afgelopen weken was het een ware puzzel om alle lessen door te kunnen laten gaan. Maar met de collegialiteit en flexibiliteit van ons geweldige team was de puzzel zo gelegd. Door een samenloop van omstandigheden (sterfgeval van familie, vakantie, ziekte, revalidatie na operatie enz.) moest ons personeelsbestand van 25 personen het even met bijna 10 minder doen. Een unieke situatie die gelukkig vrijwel nooit voorkomt en komende week neemt vrijwel iedereen weer zijn of haar eigen positie in. Wil je ook deel uitmaken van dit geweldige team, bekijk dan eens onze huidige vacature.
 
Verkeersregels in het zwembad
tijdens het vrijzwemmen/banenzwemmen
 
Tijdens het vrijzwemmen en banenzwemmen maken uiteraard meerdere klanten gebruik van het zwembad. De basisregel daarbij is dat iedereen rechts heen zwemt en links terug in dezelfde baan (tegen de klok in). Zo kan er ingehaald worden en kan iedereen op zijn of haar eigen tempo meters maken. Indien er maar 2 zwemmers van een baan gebruik maken kun je samen afspreken om ieder aan 1 kant van dezelfde baan te blijven. Maar komt er een derde zwemmer bij dan geldt de basisregel weer. Indien het wat drukker wordt plaatsen wij ook borden op de startblokken om banen te reserveren voor snelle (borstcrawl) zwemmers. Wij proberen het zo voor iedereen zoveel mogelijk naar zijn of haar zin te maken. 
 
Naast elkaar blijven zwemmen is dus niet toegestaan. En ook al komt u wekelijks ons zwembad bezoeken geeft dat u helaas geen exclusief recht op een bepaalde baan of gedeelte van het bad :).
 
Bij voorbaat dank dat iedereen zich houdt aan deze "Zwem Etiquette"!
ZIB Zwemcentrum Best
Sportpark Naastenbest - Jacob van Wassenaerstraat 70
 
Postbus 206 - 5680 AE - Best 
 
Telefoon : (0499) 37 39 41