Click here to view this email in your browser                                                                    юли 2016

Здравейте, 

В този брой на електронния ни бюлетин ви представяме трима партньори на CleanExBg - Cleaning Community от Италия, Българска камара на химическата промишленост (БКХП) и Българска асоциация на пест контрол операторите (БАПКО).
Ако се колебаете дали евентуално участие в събитието би имало полза за вашата фирма, ще се радваме в разговор да отговорим на въпросите ви.

Все още има време да се възползвате и от преференциалните условия за участие до 10-ти август.

Бързи линковe:    
 
С пожелания за успешна работа и хубаво лято!
Анелия Каранова
032/512 899, 088 82 797 96    E nelly@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
 
 
 
Cleaning Community е комуникационен проект на 4Puntozero Srl. Той е посветен на темата за професионално почистване. В него фирми, търговци и експерти от сектора могат да намерят актуални новини. Cleaning Community информира за всичко, свързано с бранша почистване посредством бюлетини и печатно издание, които се разпространяват не само в  Италия, но и в други държави в световен мащаб.
www.cleaningcommunity.net е и отправна точка за всеки, търсещ отговори на въпроси, свързани с почистването и санитарната обработка на различни повърхности. Факти, цифри и събития са представени в реално време. Те отразяват динамиката в сектора. Повече за възможностите, които предлага Cleaning Community, на http://viaexpo.com/htdocs/images/fm/mediaKitCCENG2016.pdf
 
 
Българската камара на химическата промишленост (БКХП) e създадена през 1994 година от 40 български химически фирми с основна цел да представлява и защитава икономическите интереси на своите членове и на промишления сектор като цяло.  
В Камарата членуват водещи фирми в преработката на нефт и производство на горива; производство на неорганични химични продукти; производство на бои, лакове; пластмасови и каучукови изделия; почистващата техника, битови и индустриални почистващи и дезинфекциращи препарати; парфюмерия и козметика, др.БКХП е активен партньор на министерства и агенции, работодателски и браншови организации, национално представените синдикални организации в бранша и подобни организации в Европейския съюз - CEFIC (Европейският Съвет на химическата промишленост) и ECEG (Европейската група на работодателите от химическата промишленост).
Повече на http://www.bcci2001.com/
 
 
Българската асоциация на пест контрол операторите (БАПКО) е професионално сдружение на специалисти и организации от сферата на пест контрол индустрията в България. 
Част от целите ни е да се насърчава и подпомага въвеждането на световните новости и по-високи стандарти в професията чрез непрекъснато надграждане на знанията и уменията на професионалистите, както и подпомагане на клиентите ни при избора на изпълнители за избягване на порочни практики в бранша.Към сдружението е създадена и Пест контрол академия, в която преподават академични и практически специалисти от най-високо ниво. Периодично се провеждат курсове и семинари не само за специалистите, членуващи в сдружението, но и за служители на общини, хотели търговски вериги и други реални ползватели на услугите за борба с вредителите. БАПКО е предложила и са вписани в Регистър за външни експерти в АОП специалисти с безупречна репутация и всеки възложител може да ги ползва при съставянето на правилните си технически задания или при оценка на постъпилите предложения.  Повече на http://www.bapko.org/
 
Препратете на приятел:

Намерете ни в социалните мрежи:
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
Via Expo Ltd.