Klik hier als u problemen hebt om de nieuwsbrief te lezen.
Oxfam Peacewalker
zaterdag 19 mei 2018, de Westhoek
Do It For Oxfam

Hallo ,

Jij en je team zijn ongetwijfeld bezig met de eerste voorbereidingen en trainingen voor het grote Oxfam Peacewalker-avontuur.  Wij staan alle dagen paraat met raad en daad zodat jullie samen de eindstreep kunnen halen.
Na al wat er in de media gebeurd is sinds 9 februari, kan het zijn dat de fondsenwerving een van jullie bekommernissen is. Om jezelf, je supporters, sponsors en vrienden in te lichten over al wat er geschreven en gebeurd is, stellen we een aantal documenten ter beschikking die jullie kunnen helpen om de fondsenwerving nieuw leven in te blazen:
-    Een document met vragen en antwoorden over de gebeurtenissen in 2011
-    Het actieplan van Oxfam Internationaal tegen seksueel wangedrag
Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt via events@oxfamsol.be.

Fondsenwerving
 
Wees creatief en verras de mensen om je heen.
Organiseer voor je vrienden, collega's en supporters een wijnproeverij, een nachtwandeling of ontbijt. Of waarom niet de drie samen? Zo beleef je unieke en intense momenten en zamel je in een mum van tijd de nodige fondsen in.  Neem zeker ook een kijkje in ons “ABC van de Fondsenwerving” voor meer ideeën en tips.
 
Promotiemateriaal
 
Al druk bezig met het inzamelen van het nodige geld en heb je promotiemateriaal nodig? Of wil je je collega's en vrienden motiveren om deel te nemen? Twijfel niet om ons promotiemateriaal te gebruiken of aan te vragen via events@oxfamsol.be.

Wandel mee voor een wereld met gelijkheid

Door deel te nemen aan de derde editie van Oxfam Peacewalker tonen jij ongelooflijke bereidheid om deel te nemen aan onze strijd voor een wereld met gelijkheid en zonder armoede.
Nodig je kennissen, collega's en vrienden uit om deel te nemen als stapper, supporter of vrijwilliger aan dit onvergetelijke avontuur.
Elk nieuw team dat zich inschrijft voor 31 maart krijgt 25% korting op het inschrijvingsgeld!

WANTED: Vrijwilligers!
Zelfs degenen die geen doorwinterde atleten zijn kunnen deelnemen aan Oxfam Trailwalker. We zijn elk jaar op zoek naar 400 dynamische vrijwilligers die Oxfam Trailwalker tot een succes maken.
Welkom iedereen!

LET’S DO IT!

Veel succes,
Erik, Leo, Sophie, Aurélie, Marieke, Jean-Marie, Johannes en Markus

 

Facebook Twitter Flickr Linkedin
Hong Kong Office Peacevillage West Vlaanderen
Uitschrijven | Privacy Oxfam-Solidariteit