Click here to view this email in your browser                                                        Ноември 2016

Здравейте,
В този брой на бюлетина ни ще Ви запознаем с продуктите и дейността на две фирми, които са изложители на CleanExBg, и с двама наши медийни партньори.
Линкове за сайта на събитието:
Ако желаете да получите повече информация за изявата, свържете се с нас!
 
За контакти: Анелия Каранова  
 032/512 899; 0888/279796    E  nelly@viaexpo.com 
 
Интервю с г-жа Евелина Асенова, Търговски директор на
фирма Юродом ООД
 
 
Г-жо Асенова, представете ни фирма Юродом ООД. От колко години сте на пазара?
Фирма Юродом ООД е на българския пазар от 2005 г.  Ние се гордеем с това, че сме представители на немската компания Vorwerk, която е с над 130 годишна история.

Разкажете ни малко повече за почистващата система Vorwerk Kobold и продуктите на Vorwerk. Къде намират приложение и кои са предимствата им?
Почистващата система Vorwerk Kobold /VK/ e изключително популярна в Европа. Всяко трето домакинство в Италия и Германия я използва. Това е така, защото със системата се създава здравословна среда, както в дома, така и в хотели и офиси. Благодарение на уникалната си филтрация системата Kobold е изключително полезна в домакинствата, където има алергични хора. Системата Vorwerk Kobold се предпочита от домакините и собствениците на хотели, защото е лека, лесна за употреба, изключително тиха и е изцяло произведена в Германия. 
Благодарение на това, че системата има 4 електрически двигателя и всеки двигател върши своята специализирана дейност, се постига изключително ефикасно почистване за много кратко време. Огромно предимство е и факта, че системата VK 150 има енергиен клас “А”.
 
Системата VK 150, Роботът VR 200 и Мини прахосмукачката VC 100 ca с Red dot дизайн награда. Какво представлява тя? Прочетете останалата част от интервюто тук.

 
Интервю с г-н Станков, Управител на фирма БУЛЕКО 2000
 
 
 
Г-н Станков, “БУЛЕКО 2000” е на българския пазар от 20 години и предлага широка гама почистващи и перилни препарати. Представете ни ги накратко. Къде намират приложение?
Фирма „Булеко 2000” е вече доказан производител на перилни и почистващи препарати, подходящи както за дома, така и за професионална употреба. Вече 20 години активно присъстваме както на българския пазар, така и на международния, като сме установили силни бизнес връзки с клиенти от Гърция, Армения, Македония, Румъния и други държави. Нашата цел е постоянно да развиваме и разширяваме бизнеса си и да създаваме продукти и марки, към които хората са лоялни и ги предпочитат. 
Портфолиото ни, предназначено за домакинствата и магазинната мрежа, наброява над 120 продукта, специално разработени да задоволят нуждите и желанията на всеки един потребител на отлична цена. В професионалната серия продуктите са специално разработени, за да бъдат приложими при ежедневните предизвикателства, свързани с чистотата, които изникват в различни обществени и административни сгради като болници, училища, банки, търговски центрове, предприятия и пр.   

Кои са най-новите продукти? Какво ще представите на изложението CleanExBg?
През последната година разработихме два уникални по рода си продукта - течен сапун и миещ препарат за съдове, които неутрализират неприятните и силни миризми от риба, лук, чесън и т.н. Течният сапун Anti Odor се препоръчва специално за кухненски помещения, където бързо да можете да измиете ръцете си след обработката на продукти с по-остри или неприятни миризми, за да остави по кожата на потребителя свеж и приятен аромат.  
Прочетете останалата част от интервюто тук.
 
 
 
Медийни партньори на събитието:
 
 
Вдъхновени от идеята за надежден партньор на индустриалния бизнес, mashinite.com  се стремим да отговаряме на потребностите на всички сектори в индустрията.
Обединяваме на едно място търсенето и предлагането на:
- Нови и употребявани машини
- Ново и употребявано оборудване
- Техника под наем
- Резервни части
- Суровини и материали
- Специализирани услуги
Събирайки актуална информация за предлагането на пазара, имаме възможността да предложим партньорство и цялостна организация на покупко-продажбения процес.

www.mashinite.com се ангажира с непрекъснатото подобряване на предлаганата услуга, а това е ключът към успеха!
 
  Радио 1 е водещата радиостанция на България. Музикалният формат на радиото е Soft Adult Contemporary, който обхваща най-известните и мелодични песни от 60-те години насам – или класическите хитове.
Въпреки това, Радио 1 не е станция за “стара” музика – в програмата намират място и много съвременни хитове. Уникалното при Радио 1 е, че представя музиката от шест десетилетия в логична и приятна последователност.
Форматът на Радио 1 е насочен към целева аудитория 30–55 години, високообразовани хора с високи доходи, с изградени и ясно изразени стил и класа, и предполага засилено слушане на радиостанцията, когато са в движение и на работното място. Радио 1 звучи в София и още 30 града.
 
Сподели в социалните мрежи:  

Намери ни в: 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка Unsubscribe по-долу.