VILD BALKANSK BLÅSMUSIK TILL FEST OCH DANS
Wild - Mind Blowing - Crazy - Hot Gipsy Style
 
Lördag 15/8 Konserter i Norberg
 
Kom och hör oss spela på anrika Abrahamsgården i Norberg. Vi är verkligen spelsugna och taggade till max inför detta första framträdande på mycket länge. 

Det är fri entré till konserten, men på grund av rådande omständigheter är det lite speciella villkor som gäller. 
Vi spelar tre konserter (16.00, 17.00, 18.00) på 30 minuter och man måste boka biljett innan på Norbergs Facebooksida eller Norbergs bibliotek får att få plats.

Läs mer på Facebookeventet

 
Lördag och söndag 22-23/8 Pop-up-konserter i Haninge
 
Haninge kommun har anlitat oss för ett par konserter på olika ställen. Här har man valt en annan strategi för att tackla problematiken med distansering. 
För att undvika folksamlingar, kan vi inte avslöja mer än att vi kommer att dyka upp någon gång under dessa två dagar, på några platser i Haninge kommun. Var och när kan vi inte avslöja. 
Varför inte boka in en resa till Haninge den helgen. Där är mycket trevligt att vara och det finns mycket att upptäcka även om man inte stöter på oss.

 
Nya albumet - Hope - är på gång
 
Vårt nya fantastiska album, Hope är på väg. Det slutgiltiga releasedatumet är inte bestämt än, men det blir snart. Nästa nyhetsbrev kommer garanterat handla mycket om detta. 
Tyvärr blev den grandiosa releasekonserten som vi hade planerat till slutet på augusti, på Debaser i Stockholm, inställd. Vi håller som bäst på att klura på något annat jippo, med anledning av skivsläppet. 
Preldatum för nästa konsert på Debaser är 27/8 2021.
Hoppas världen är redo för en riktig kanonkväll då.
Vi är garanterat det.
Facebooksida
 
Somriga hälsningar
 
Süperstar Orkestar
 Vår e-postadress: goran@superstarorkestar.com
Vårt telefonnummer: 070 3731920

Copyright (C) 2020 Süperstar Orkestar