Nieuwsbrief
Facebook icon Vind ik leuk
Miss Coast Belgium

Geachte lezer,

Als organisatie Miss Coast Belgium zijn wij opnieuw gestart met de voorbereidingen van de dertiende editie van Miss Coast Belgium. Wij willen er opnieuw een mooi jaar van maken en wij zullen alles in het werk stellen om ook onze kandidates van 2015 optimaal te begeleiden.

Naar goede gewoonte krijgt u vanaf nu opnieuw iedere maand van ons een nieuwsbrief. U kan tevens terecht op onze website www.misscoast.be en ook op facebook (https://www.facebook.com/MissCoastBelgium) vindt u alle laatste nieuwtjes over onze verkiezing.

In deze eerste nieuwsflash van 2015 willen wij onze sponsors nog eens uitvoerig bedanken, want zonder hen zou er van Miss Coast geen sprake zijn. Ook willen wij alle medewerkers, die zich inzetten om van Miss Coast een prachtig gebeuren te maken, bedanken voor hun inzet.

Samen hopen wij van Miss Coast Belgium 2015 terug een leuk evenement te maken.

Veel leesgenot,
Charline Declercq,
Voorzitter VZW MCB


AGENDA

Graag infomeren wij u over de reeds vastgelegde data voor MCB 2015. De preselecties komen immers in zicht, wat het officiële startschot is van de nieuwe editie.

De weerhouden kandidates zullen in de maand mei strijden voor een plaatsje bij de laatste 20.

Hierna reeds de belangrijkste data tot nu toe:

* Zondag 15 maart: Préselectie Ibis Hotel Gent Centrum
* Zaterdag 18 april: Préselectie Hotel Bero, Oostende

Wil jij ook deel uitmaken van de groep finalistes en daardoor fantastische momenten meemaken? Schrijf je dan zo vlug mogelijk in via www.misscoast.be. Waag je kans en misschien word jij wel Miss Coast Belgium 2015!


PRIJZENPAKKET

Zoals elk jaar willen wij het prijzenpakket zo uitgebreid mogelijk maken. Wij kunnen u nu al meedelen dat de laureates van de editie 2015 kans maken op heel veel fantastische prijzen waaronder een wagen Ford Ka, een keuken ter waarde van 7000 euro, een LCD televisiescherm, ipod, gsm, juwelen, Nickey Nobel beachwear, professionele fotoshoots, een gratis week all-in Turkije, overnachting in hotel Bero (Oostende), zonneproducten van Babor Cosmetics, kledij van fashion store Jane&Joe, pumps, schoonheidsproducten, verwenarrangementen,  ...

Voor een volledig overzicht van de prijzen kan u terecht op onze website www.misscoast.be.


ACTIVITEITEN VAN ONZE MISS SHIRLEY EN EREDAMES NONA EN NELE

De laureates van Miss Coast Belgium 2014 hebben ondertussen niet stilgezeten. Zo was onze huidige Miss Coast Belgium Shirley aanwezig bij de opendeurdagen van Selection Starplus, ze was één van de uitgekozen modellen voor de Ice shoot van Miss Items, ze was aanwezig op  één van de opendeurdagen van Redpointkeukens en ze poseerde voor het eerste exemplaar van HIP magazine. Daarenboven was ze ook te zien in de Krant van West-Vlaanderen voor de lingerie special. Hiervoor kreeg ze een lingeriesetje van lingerie O'lolo uit De Haan.

iceshoot iceshoot iceshoot iceshoot iceshoot

 

Eredames Nona en Nele waren eveneens aanwezig op één van de opendeurdagen van Redpoint Keukens in Sint-Martens-Latem. Parfumerie Elsie (Tielt) kreeg ook bezoek van onze top 3 bij de vernieuwing van haar zaak. Céleste, 2de eredame Miss Coast Belgium 2013 was ook aanwezig op de opendeurdagen van Parfurmerie Elsie uit Tielt.

iceshoot
iceshoot iceshoot

 

De voltallige top 5 werd uitgenodigd door de zaakvoerder van Fashion Store Jane&Joe in Blankenberge om deel te nemen aan een shoot in zijn huidige collectie. De dames werden vakkundig in beeld gebracht door Fotograaf Di Fausto. Als kers op de taart mochten de dames een eigen gekozen outfit mee naar huis nemen.

iceshooticeshooticeshooticeshooticeshoot

 

Maar ook onze ex-laureates zitten niet stil. Zo poseerde Vicky, 1ste eredame Miss Coast Belgium 2013 voor de missitems Valentijnshoot. 

 

Vicky poseerde samen met Shirley voor de 1ste editie van Hip Magazine.

iceshoot iceshoot

 

Shana Sonck, onze Miss Coast Belgium 2013, won de Gouden Pump.

goudenpump

 


EN TOT SLOT VAN DEZE NIEUWSBRIEF

Wij houden u uiteraard verder op de hoogte van al onze activiteiten via deze nieuwsbrieven.
U kan voor alle informatie en inlichtingen ook terecht op onze website www.misscoast.be.


Nicky Nobel starplus redpoint limak
nieuwpoort mediatopper movebrugge jerodesign
Garage Billiau Garage Billiau