September 2015
www.ivotion.be
 
 
Contacteer ons voor alle aanbiedingen: notebook, pc, printer, tablet, Wifi, toebehoren... 
 
 
 
HP Pavilion 17-g050nb
 
De speciaal voor jou ontworpen gekleurde HP Pavilion wordt steeds beter. De notebook is buitengewoon krachtig, zodat je meer kunt bekijken, gamen en opslaan in stijl.
 
Alle info: klik hier
 
PRIJS: € 599,00 all in
 
 
 
  
 
Klik op het logo om te zoeken in ons gamma wat trouwens slechts een deel is van wat wij verdelen en aanbieden. U kan bij ons terecht voor praktisch alle merken, onderdelen en toebehoren. Alsook werken wij samen met verschillende partners wat het mogelijk maakt voor iedereen een totaal oplossing te bieden.
 
Hendrik, IVOTION
 
 
Bent u op zoek naar een pc, laptop, tablet, printer, inktvulling, papier, accessoire, software, netwerk apparaat, wifi uitbreiding, router, totaal oplossing, service aan huis, herstelling van een toestel, of andere...?
 
Contacteer ons:
IVOTION
hendrik@ivotion.be
0473/49 66 51
 
Venice Facturatie Enterprise
  
Venice Facturatie Enterprise is een zeer volledig voorraad- en facturatiepakket dat toelaat om op heel efficiënte en snelle wijze offertes, facturen en creditnota's op te maken en te corrigeren.
 
De opmaak van documenten gebeurt op een overzichtelijke grafische manier. Hierbij wordt de voorraadstand van de gebruikte artikels onmiddellijk geactualiseerd. U kunt zelf beslissen om de voorraad per artikel bij te houden, of om meerdere artikels te groeperen onder één voorraadartikel.
Op alle documenten kan u zowel goederen als diensten verwerken. In de artikelfiche, die overigens zeer uitgebreid is,  kunt u aanduiden of u voor een artikel al dan niet voorraad wenst bij te houden.De optie laat u toe om de omschrijving van een artikel in zes verschillende talen naar keuze bij te houden. U kunt grafische bestanden (foto's, tekeningen) koppelen aan het artikel. U kunt eveneens aan- en verkoopgegevens, bijkomende tekstvelden, een barcode, btw-codes, voorraadgegevens en extra informatie bijhouden.
 
Klik op de afbeelding voor alle info
 
De basisoptie Venice Facturatie Enterprise kunt u, naar wens, uitbreiden met volgende opties:
Contacteer ons voor alle info en/of offerte
 
 
 
 
HP Chromebook 14 G3
 
Doe alles sneller met apps die op topsnelheid werken. Deze dynamische HP Chromebook 14 G3 is gebaseerd op een NVidia Tegra-processor die altijd voluit gaat. Op het innovatieve scherm ziet u alles beter en in heldere kleuren voor een indrukwekkende web- en multimedia-ervaring.
 
 
PRIJS: € 564,00 all in
 
 
 
 
 
HP Envy 17-n010nb
 
De beste ideeën ontstaan niet altijd aan het bureau. Kies voor vrijheid en gebruik deze ENVY-notebook met zijn grote scherm en de kracht van een desktop-pc in de tuin of op de bank.
 
 
PRIJS: € 1085,00 all in
 
 
 
 
HP LaserJet Pro P1102W
 
Voordelige draadloze HP LaserJet printer om vrijwel overal in huis of op kantoor te printen. Printen met snelheden tot 18 ppm op A4 zonder extra kabels. Ingebouwde energiezuinige functies besparen geld en resources.
 
 
PRIJS: € 140,00 all in
 
 
 
HP Color LaserJet Pro MFP M176n
 
Met deze betaalbare MFP produceert u in eigen kantoor briljante kleurenafdrukken en verhoogt u de productiviteit doordat u kunt afdrukken,kopiëren en scannen via het netwerk. Druk op kantoor of thuis af via uw smartphone, tablet en laptop.
 
 
PRIJS: € 340,00 all in
 
 
Wij verdelen alle Apple toestellen en toebehoren.
 
 
 
HP Officejet 3830 All-in-One
 
Doe meer dankzij de simpelste oplossing om met uw smartphone of tablet te printen. Werk prettiger en bespaar tijd en geld met deze voordelige en handige All-in-One met fax. Hij past bijna overal en werkt stil op de achtergrond.
 
 
PRIJS: € 90,00 all in
 
 
 
HP ProDesk 400 G2.5
 
De HP ProDesk 400 SFF neemt heel weinig ruimte in, maar biedt toch alle kracht en veiligheid die bedrijven nodig hebben.
 
 
PRIJS: € 523,00 all in
 
 
 
 
 
'Like us' ...volg onze ict weetjes en krijg uitzonderlijke promo's!
 
 
  Wij verdelen alle merken aan de beste prijs
 met de beste service. Ook bieden wij al meer dan 11 jaar een professionele service aan
huis en bezorgen in detail bedrijfsoplossingen. 
 
INFO
U kan bij ons terecht voor:
- aankoop van alle informaticamateriaal (pc's, notebooks, printers, scanners, ...)
- aankoop van alle pc-toebehoren (inktvullingen, fotopapier, cd's, dvd's, ...)
- het oplossen van al uw informaticaproblemen
- het herstellen van uw pc, notebook of randapparatuur
- het beheer en onderhoud van uw thuis- of bedrijfsnetwerk
- het maken van een professionele website
- basisopleidingen software (Outlook, Word, Internet Explorer, ...)

Bij dit alles garandeert IVOTION u steeds de beste service!!!

Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing en we staan u bij met advies op maat.
Hebt u vrienden of kennissen die deze nieuwsbrief wensen te ontvangen?
 
IVOTION
Kersenlaan 12
8930 Menen