18 ноември 2019 г.                                                      
 
Здравейте,
искаме да ви запознаем с новостите около seeSUSTAINtec - единственото у нас изложение и форум за устойчиви решения (7-9 април 2020). С нови теми и ефективни маркетингови услуги събитието привлича доставчици на чисти технологии. 

Ако предлагате технологии и продукти в областите ЕНЕРГИЯ, ОТПАДЪЦИ, УМНИ ГРАДОВЕ И ЧИСТОТА НА ВЪЗДУХА, станете част от seeSUSTAINtec!
 
До 1-ви декември - отстъпка от цената за участие и допълнителни рекламни услуги.
Ползи от участие:
 • Ще се срещнете с нови дистрибутори, клиенти и общини от цяла България и региона.
 Ще презентирате най-иновативните си продукти и услуги, а ние ще се постараем те да намерят място в интернет пространството.  
 Ще проучите потенциала на пазара.
 
 
 
Свържете се с Таня Булдеева: 032/960 011, 088 679 31 72, tanya@viaexpo.com
 
Защо са необходими знания и действия за по-мащабно интегриране на политики и екологични иновации в Югоизточна Европа?
• Вече се говори не за климатични промени, а за криза. Все по-ясно става, че не сме подготвени за бъдещето. Климатичните аномалии са по-трудно предвидими, а разходите за минимизиране на техните последствия са огромни. 
• Тревожни са данните за влошаването на качеството на въздуха в световен мащаб. Това изисква промяна в начина на производство, консумация, отопление и транспорт.
• Устойчива инфраструктура, околна среда и климат, иновации и дигитализация - това са приоритетите на следващия програмен период 2021-2027 г. Той предлага благоприятни възможности за финансиране на проекти от страна на ползвателите на устойчиви решения.
 
Следвай ни във:       
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".
 
 Организатор: Виа Експо - www.viaexpo.com