Nieuwsbrief november 2020
Schoonheidssalon Ida Frentz
 
 
Behandeling van de maand
Kuur 2x microdermabrasie 2x micro needling = Stralend voor de kerst!
 
Microdermabrasie behandeling
Bij een cosmetische microdermabrasie verwijderen ionenkristallen op gerichte en effectieve wijze de bovenste, dode huidcellen. De huid krijgt een impuls om te regenereren. Dit wordt zichtbaar door middel van een fijnere, gladdere en gelijkmatigere huidstructuur.

Micro Needling behandeling
De cosmetische microneedling is een behoedzame, niet-invasieve anti-aging behandeling. De fijne naalden perforeren doelgericht kort en gelijkmatig de bovenste huidlaag en zorgen voor het optimaal inbrengen van werkzame stoffen. Door de niet-invasieve perforatie van de bovenste huidlaag worden alle huidfuncties geactiveerd, de doorbloeding wordt verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie wordt gestimuleerd. De microneedeling is ook heel goed toe te passen op oppervlakkige en acne littekens.
 
De behandelingen volgen elkaar iedere 7-14 dagen op. 
 
Kuurprijs €420,-
Losse microdermabrasie behandeling €99,50
Losse micro needling behandeling € 125,-
 
Nabehandeling set
Tevens hebben wij 2 verschillende nabehandeling sets voor thuis. De microdermabrasie set is €52,- en de micro needling set is €62,-. 
Het Dr. Babor Calming serum dient u te gebruiken op de eerste 3 dagen na de micro needling. Normaal is het serum €77,-. Indien u voor de kuur gaat mogen wij u deze aanbieden voor €69,-
 
Nieuw
Ampullen kalender
Door de hooggeconcentreerde werkstofsamenstelling zorgt de ampullenkuur ervoor dat de huid voor de feestdagen is gevitaliseerd, gehydrateerd en geregenereerd. Ervaar na 24 dagen het gevoel van een jeugdige, vitale huid en laat uw huid in een nieuwe glow stralen!
U kunt nog ver na de feestdagen genieten van de werking van de ampullenkuur.
24 ampullen voor €74,90

X-MAS set Seacreation
Voor iedereen die op zoek is naar iets heel speciaals voor zichzelf of voor de geliefden. Liefdevol met de hand ingepakt presenteert SeaCreation zich, het meesterwerk voor alomvattende anti-aging en effectieve bescherming tegen huidstress, in feestelijk design. De set bevat twee producten voor een voordeelprijs: THE SERUM 30ml en de speciale hoeveelheid THE CREAM in 15 ml voor alomvattende anti-aging werking.
met 31% prijsvoordeel voor €199,-

X-MAS set Reversive
Liefdevol verpakt en voorzien van een aantrekkelijke voordeelprijs, verspreidt de gelimiteerde cadeauset van Reversive een feestelijke stemming. De set bevat twee producten: De PRO YOUTH cream in 50 ml en de speciale hoeveelheid het PRO Youth serum in 10 ml, voor een jeugdig stralende huid.
met een prijsvoordeel van 25% voor €109,-

X-MAS set HSR
Liefdevol verpakt en voorzien van een aantrekkelijke voordeelprijs, verspreidt de exclusieve cadeauset van HSR Lifting een feestelijke stemming. De set bestaat uit twee producten: de Extra Firming cream in 50 ml en de speciale hoeveelheid Extra Firming Eye cream in 15 ml, voor een veelomvattende anti-aging belevenis.
met een prijsvoordeel van 22% voor €99,-

Glowing Protect Cream
Soepele en volle gezichtscreme met glow-pigmenten speciaal voor de verzorging bij kou, bij ruwe weersomstandigheden en een wisselend klimaat.De speciale synergie bestaande uit COLD Protect Shield en chicoreiwortel-extract ondersteunt de versterking van de huidbarriere en herstelt een gebrek aan licht door een werking die lijkt op vitamine D.
€49,90

Lip Protect Balm
Zacht smeltende lipbalsem voor droge en gesprongen lippen.
€9,90

Comfort Vitamin C Serum
Het Comfort Vitamin C serum bevat naast een effectieve vitamine C-ester, die stabieler is dan vitamine C, ook hyaluronzuur en omega 3-vetzuren voor een veelomvattend geperfectioneerd huidreliëf. Lifting-specialisten bij het herdefiniëren van de contouren, de versteviging en het gladmaken van rimpels van de huid, ook bij een wat gevoeligere huid. De huid heeft een gelijkmatige en jeugdige uitstraling. 
€49,-
 
Mond maskers
Wist u dat wij in de salon ook een mondkapje dragen?
Het dringende advies is om een mondkapje te gebruiken. Nu levert dit bij sommige mensen de nodige huidirritaties op. 
Veel voorkomende problemen zijn acne, droge huid of eczeem. 
Het mondkapje is de broeiplaats van huidirritaties. Het is vochtig en warm door onze adem en soms kan het ook flink schuren.
Daarom is het heel belangrijk om uw huid goed te verzorgen. Een goede huidverzorging maakt de huid sterker. Daarnaast is het heel belangrijk om te zorgen dat uw huid goed gehydrateerd blijft. 
Probeer zo min mogelijk make-up te dragen en reinig + verzorg uw huid goed!
 
Wilt u advies? Neem contact op met ons!

Permanente make-up
Terug bij ons in de salon op 23 november(VOL) a.s.
U kunt nieuwe permanent make-up zetten, maar ook uw bestaande laten bij werken.
Heeft u interesse, wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie over permanent make-up? Neem dan contact met ons op!
Foto: Desiree Vreriks, PMU-specialist
Zonschade voorkomen
Zon, het blijft een terugkomend onderwerp.
Zonschade is bij twintigers en dertigers nog niet goed te zien. Zonneaanbidders zien de huid na hun 40ste terug met sterke verslapping, meer rimpels en bruine vlekjes(pigmentatie). 
Daarom is het zeer belangrijk om op jonge leeftijd al te beginnen met UV-bescherming. 
Wilt u advies over wat u het beste kan gebruiken? De voordelen van onze Dr. Babor Protect Cellular weten? Neem dan contact met ons op!
 
Wilt u een afspraak maken?
Dit kan telefonisch via 0317-412521 of via een mailtje naar info@idafrentz.nl of via het contactformulier op de website