Click here to view this email in your browser
Hej,
  
Jag hoppas  ni alla haft en god och skön julhelg med några lediga dagars sticktid. Själv är jag är nästan klar med en Bella-kofta i mjuka merinoullen Palino till yngsta dottern. "Ska bara" fästa trådar, blocka och sy i knappar... Och sen börja på nåt nytt!! Vad har du avslutat under julhelgen?
 
 
 
Jag vill också passa på att tacka alla er underbara och glada kunder som gjort att även år 2013 blev ett fantastiskt roligt år i butiken! Nu siktar vi mot 2014 som kommer att bli ett toppenår och bjuda på många goa garnnyheter, det kan vi lova :) En nyhet är att vi förlänger öppettiderna på lördagar med en timme, så från och med nu har vi öppet kl 11-16 på lördagar.
  
Gott slut, och Gott Nytt 2014 <3
  
Se våra öppettider under Nyårs- och Trettonhelgen nedan: 
Lördag 28 dec 11-15
Måndag 30 dec 11-18
Nyårsafton och Nyårsdagen är butiken stängd
Torsdag 2 jan kl 11-18
Fredag 3 jan kl 11-18
Lördag 4 jan kl 11-16
Trettondagsafton & Trettondagen är butiken stängd
 
 
Vårens första kurs: Lär dig tvåändsstickning!
 
Söndag 19 januari kl 10.00-15.00 +
Torsdag 30 januari kl 18.30-21.00

 
Tvåändsstickning är en mycket gammal teknik där man stickar med två olika trådar som hålls i höger hand och tvinnas om varandra mellan varje maska. Resultatet blir tätt, slitstarkt och mycket vackert. Nu har du chansen att under två kurstillfällen, 19 och 30 januari, lära dig grunderna i tvåändsstickning under ledning av Ivar Asplund. Inga förkunskaper krävs.
Läs mer om kursen och hur du anmäler dig här!
 
 
Årets finaste stickbok?
"Designs and patterns from Muhu Islands" är en underbart inspirerande stickbok med historik, beskrivningar och fantastiska bilder från den estniska ön Muhu, med en lång sticktradition. Författare är Anu Kabor, Anu Pink och Mai Meriste. Det här är ett riktigt praktverk som räcker läääääänge. Se fler bilder ur boken i vårt Fotoalbum på Facebook.
 
Den första leveransen sålde slut omgående, men vi kommer att ta hem den igen på beställning. Ordinarie pris är 640 kr, men om du förhandsbokar ditt ex är priset är 599 kr. I samband med bokningen betalar du en handpenning på 100 kr. Hör av dig på mail info@litetnystan.se om du vill beställa ditt exemplar, eller titta in i butiken.
 
 
  
Missa inte slutspurten på Drops Alpaca Party!
Nu ger vi 25% rabatt på hela vårt sortiment av alpackagarner från Drops Design/Garnstudio; Drops Alpaca, Andes, Lace och Nepal. Rabatten gäller året ut, sista dagen vi har öppet är måndag 30/12 2013. Massor av mönsterinspiration hittar du som vanligt på Garnstudios hemsida.
 
Garn                   ord. pris              kampanjpris
DROPS Alpaca         38 kr                      29 kr
DROPS Andes          52 kr                      39 kr
DROPS Lace          105 kr                      79 kr
DROPS Nepal          26 kr                      20 kr
 
Erbjudandena gäller under angiven period så långt lagret räcker, observera att du inte har någon bytesrätt på REA-garn eller garn till kampanjpris.
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
Instagram: @litetnystan
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-16
 
Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till dina garnintresserade vänner!