Click here to view this email in your browser
  
Hej,
  
Vi önskar er alla en god jul med mycket garnglädje, antingen julklappar med garn eller kanske i ledig tid att umgås med nystan, virknålar och stickor!
 
Vi har nu tagit julledigt och öppnar igen i mellandagarna, då är vi redo att hjälpa er med årets sista projekt. Visst är det härligt när julstöket är avklarat, klapparna färdigstickade och man kan unna sig lite egostickning igen!?
 
Öppettider under jul och nyår
23 december stängt
Julafton, Juldagen och Annandag jul stängt
27-29 december kl 11-18
30 december kl 11-15
Nyårsafton och Nyårsdagen stängt
 
 
Vår julskyltning i vänstra fönstret är fyllt av plagg ur Ivars fina bok Sticka flätor, och i det högra hittar man från vänster; Mössan Seathwaite stickad i Cumbria från The Fibre Company, Létt Lopi vest stickad i Cascade 220,  koftan Siri stickad i Cumbria från The Fibre Company, ZikZak mössa i Cardiff Cashmere, Vranggenser stickad i Fritidsgarn och Borstad Alpakka från Sandnes garn, och längst fram barnkoftan Lush, stickad i Wollmeise DK samt en riktigt grovstickad pläd i dubbel tråd av den ekologiska ullen Lalalã från Rosarios4.
 
 
När jag röjde lite i min garnhörna hemma under julstädningen hittade jag flera pågående projekt, bland annat den här fina lilla halvvanten,  där ena vanten var nästan klar. Jag tror jag hinner klart med den andra också till julafton, så det kan bli ett mjukt paket till under granen :)
 
Garnet är det underbart lyxiga Lang Asia, i yakull och silke, och beskrivningen är gratis, den heter Straightforward Mitts och finns såklart på Ravelry.
 
 
 
God jul och mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
 
 
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se 

www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
Instagram: @litetnystan
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-16
 
för avvikande öppettider i samband med storhelger och röda dagar, se hemsidan.
  
Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till dina garnintresserade vänner!