Innehåll
 
- Byt identitet
- Bloggen Good Enough
- Spontanövning
- Grönsakscurry

Om Personbästa AB
 

Personbästa AB startades 2009 och drivs av Jan Tern. Målet är att utveckla företag, lag och individer genom att arbeta med hälsosamma förbättringar. Detta görs via utbildningar, föreläsningar, fystester, och coaching. Allt för att skapa en miljö som ger goda förutsättningar för att "gladprestera".
 
Klicka på bilderna för att se några roliga videoklipp
 
 
Så skapades tydligen golf - Robin Willams går loss.
 
 
Ibland behövs utrustningen uppgraderas lite
 
 
 
Citat 
 
 
“If you don‟t know where you are going, you probably aren‟t going to get there.”
 
Okänd
Byt identitet
 
 
Jag har aldrig gjort en stor förändring på så kort tid som jag lyckats med den sista månaden. Jag skriver nu på min sjunde bok - Målskillnad - för att öka chansen att nå sina mål. Alltid när jag skriver böcker letar jag material, genom att lyssna på föreläsningar, läsa mycket och intervjua personer, m.m. James Clear skrev att du ökar din chans att lyckas med ditt mål om du gör det till en del av din identitet. Intressant detta måste jag testa tänkte jag.
 
En av mina svagare sidor har varit mitt ordningssinne. Samtidigt har det stört mig att ha ett stökigt skrivbord, att betala räkningar i sista minuten och mycket mera. Jag bestämde mig för att bli en ordningssam person, när det exempelvis kommer en räkning frågar jag mig "Vad gör en ordningssam person? Hen betalar den direkt (och slänger kuvertet). Eftersom jag är en ordningssam person betalar jag den också direkt".
 
Detta har gjort en enorm skillnad för mig. Jag känner mer harmoni och mindre stress. Jag har inte blivit någon pedant, men betydligt bättre och Good enough räcker långt för mig. 
 
Premiär för bloggen Good enough
 
 
Det finns två starka anledningar till att jag startat en blogg som heter Good enough.
 
För det första. Många som jag träffar är väldigt stressade över att man alltid måsta vara så duktig och att många enbart bedöms utifrån sin prestation. Min filosofi är att du inte behöver - eller ens kan - vara bäst på allting. Gör riktigt bra ifrån dig på några områden som är viktiga för dig. I övrigt räcker Good enough väldigt långt.
 
För det andra. Jag vet att mitt nyhetsbrev är uppskattat av många. Som ett komplement till nyhetsbrevet som kommer en gång i månaden, vill jag oftare kunna förmedla och inspirera läsare med tankar och idéer.
 
Läs bloggen och kommentera hur den kan bli bättre på http://good.personbasta.se/#home 
 
 
 
Uppvärmningsövning
 
Denna övning körde vi en del när jag gick min PT utbildning på Eleiko. Med den lilla förändringen som jag berättar om i videon blir det en riktigt tuff övning. Klicka på bilden för att köra igång filmen.
 
 

Currysmakande grönsaker
 
 
Denna rätt har på kort tid blivit en favorit hos oss. Den kan ätas som den är eller som tillbehör till annat. Jag har använt många olika grönsaker i den, så släng i vad du har hemma. 
 
2 portioner
 
2 stora morötter
10 champinjoner
1 broccolistam (använd inte bara buketterna på broccolin)
2 dl kikärtor
2 msk thai soya
1 msk curry
 
Börja med att skära upp grönsakerna och svampen och stek dessa i lite smör under några minuter. Skjut därefter över dessa till ena sidan på stekpannan och i denna tomma delen häller du i curryn. Curryn utvecklar mest smak när du låter den vara i en het stekpanna på detta sätt. Efter någon minut lägg i lite mer smör och blanda ihop allt. Addera sojan och häll i kokta kikärtor, eller frysta sojabönor och låt allt bli varmt. Sen är det bara att njuta.
 
Skapa en bra dag,
 
Jan Tern
 
Vi hörs om en månad i nästa månads nyhetsbrev.
 
Vill du kontakta mig når du mig på något av följande: Tel:0768-147080 eller
Personbästa Förlag & Event AB 
www.personbasta.se