Nieuwsbrief - Juli 2019
“Materieel Portaal: nieuwe Rapportage functie”
 
We zijn inmiddels een klein half jaar verder na de oplevering en ons nieuwe Be-Sync Materieel Portaal. We hebben vele positieve reacties mogen onvangen van bestaande maar ook potentieel nieuwe gebruikers van het sterk vernieuwde Materieel Portaal, wij zijn hier heel blij mee. Inmiddels hebben wij alweer diverse nieuwe funtionaliteiten opgeleverd. In onze vorige Nieuwsbrief brachten wij u op de hoogte van de toen meest recente nieuwe functionaliteiten zoals materieel sets, toevoegen van rollen en persoonlijke favorieten (voor een volledig overzicht klik hier). Grotendeels zijn deze gericht op de verwerking en het beheren van informatie.

Vanaf heden haalt u onder de knop 'Rapportages' juist ook informatie uit het systeem en kunt u eenvoudig de benodigde informatie omtrent het materieel op een bepaalde locatie analyseren. Op een visuele wijze krijgt u inzicht in de stromen van uw materieel op de locatie: het aangevraagde materieel, het geleverde materieel en het afgevoerde materieel.

Het overzicht toont uw aanvragen en orders op status. U kunt zelf selecteren welke statussen getoond worden en wanneer u op een balk in het diagram klikt, komt u direct in het scherm met de betreffende aanvragen of orders. Op deze manier kunt in één opslag zien hoe de zaken ervoor staan op de locatie: overzichtelijk en inzichtelijk! In overleg met onze gebruikers zullen we deze module verder blijven doorontwikkelen omdat we inmiddels zoveel informatie over het materieelproces hebben vastgelegd in informatiesystemen, deze moet gaan renderen voor het materieelbedrijf.

 

 
Naast de nieuwe rapportagefunctie zijn er ook nog enkele andere nieuwe features beschikbaar. Zo is er inmiddels een mogelijkheid om het Materieel Portaal in het Engels te gebruiken, wordt het materieel in de catalogus en in de zoekresultaten weergegeven met afbeeldingen (in de vorm van cards) en is er een overzicht van keuringen per locatie.

Uiteraard is het Materieel Portaal is 100% responsive, het scherm schaalt geheel automatisch mee en is te gebruiken op ieder willekeurig mobiel apparaat. Zodoende is het Materieel Portaal eenvoudig te raadplegen op iedere locatie, waar en wanneer het u uitkomt!
 

 
Direct kiezen voor het nieuwe moderne Be-Sync Materieel Portaal?
Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.
 
“Be-Sync on Tour: Klantendag 4PS, Burgers' Zoo”
Ook dit jaar op 19 juni jongstleden was Be-Sync weer van de partij op de jaarlijkse 4PS Klantendag met als thema: "Digitalisering zit 'm in de eenvoud". En daar zijn wij het volledig mee eens, digitaal werken moet vooral simpel en effiënt zijn!
 
De locatie voor de 4PS Klantendag was dit jaar het Safari Meeting Centre in Burgers' Zoo. Tijdens inspirerende sessies uitkijken over de savanne hebben wij ervaren als een zeer leuke combinatie.
 
Wat ons op deze klantendag vooral is opgevallen, de aanwezigen stelden meer gerichte vragen over de invulling van de behoeftes / wensen rondom een verdere digitalisering van het bedrijfsproces. Een conclusie die men hieruit zou kunnen trekken is dat de aanwezigen de huidige ontwikkelingen  meer volgen en men meer op zoek is naar concrete invulling. Met de simpele reden dat we niet meer zonder een verdere digitalisering kunnen en het steeds meer verweven wordt met ons primaire bedrijfsproces. Zowel 4PS als Be-Sync zijn hiervoor uitstekende partners voor u!
 
Be-Sync heeft op deze klantendag gesproken over de inzet van o.a. Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive binnen Office 365 om de behoeftes binnen die digitalisering mogelijk te maken. En daar zijn een flink aantal interessante gesprekken met de klanten over gevoerd welke wij de komende tijd verder zullen opvolgen en invullen.
 
Wij willen 4PS via deze weg nogmaals hartelijk danken voor deze succesvolle klantendag en feliciteren met wederom een grote opkomst. De volgende keer zijn wij zeker weer van de partij!

 
Meer weten over het digitaliseren van uw bedrijfsproces met Office 365?
Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.
 

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van onze producten

© Copyright Be-Sync B.V. 2019