Click here to view this email in your browser
  Unsubscribe / Change Profile
Здравейте,
 
В разгара на лятото, искаме да Ви представим най-големия чешки производител на WC ароматизатори. Продуктите са нови за българския пазар - с изключително качество и конкурентна цена. Подходящи са за Вашият хотел или ресторант, като фирмата е специалист и в private label производството. За да се запознаете по-подробно, вижте интервюто с г-н Хусник, изпълнителен директор на STYL – Cooperative for Chemical Production.

Ако проявявате интерес да си партнирате с тази фирма, свържете се с нея чрез бутоните за контакт най-долу на този линк.
 
Интервю с г-н Хусник, изпълнителен директор, STYL – Cooperative for Chemical Production

 
Моля да ни представите накратко Вашата фирма и продуктите Ви. От колко време сте на пазара?
 
STYL е основана през 1950 г. като производствено предприятие.  От 1963 г.  фирмата се занимава с производството на химически продукти и от тогава е сред водещите производители на детергенти и препарати за хигиена на тоалетната. От 2006 фирмата успешно развива дейността си и на европейския пазар. STYL също се занимава и с производството на private label, като голяма част от клиентите работят на немския пазар.
 
Един от основните Ви пазарни сегменти е туризмът. Кои от Вашите продукти намират приложение там? Какви са техните предимства? 

За туристите, които избират да почиват в чужда страна, чистотата на съоръженията винаги е от огромно значение.

STYL може да предложи ароматизатори за всякакъв тип обществени тоалетни. За хотели, също можем да предоставим тоалетни блокчета, както и течни почистващи препарати, сред които Larrin - за ръжда и котлен камък, почистващи препарати за баня и душ и т.н.
    
 
 
Вижте цялото интервю ТУК.
 
Поздрави,
 
Ивелина Йорданова
 
032/ 512 902
0885/ 117 370
 
    
 
Споделете с приятели:
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" по-долу.