YOGA WORKSHOPS
 
LESSENROOSTER OVER ONS
 
 
 
Foto: Simon Vandevelde
 
Eindejaars nieuwsbrief! 
 
Naar goede gewoonte sturen we in december de langste nieuwsbrief van het jaar!
Een aankondiging van de nieuwe workshops en reeksen, de Kerstplanning,
het lessenrooster voor het 1e kwartaal van 2020, etc. 
 
We bieden een mooi programma van 23 december t/m 5 januari,
dus hier en daar een yogalesje meepikken gaat zeker lukken!
 
We wensen jullie alvast fijne eindejaarsfeesten!
 
Dolly • Francis • Eva Kamala • Alexander • Giel • Diana • Annelies • Elisabeth 
 Alexandra G • Ineke • Sophie • Johan • Mathieu • Sarah • Michèle • Lyza • Katherine
Ilse • Mandy • Liesbeth • Linda • Kathleen • Sara V
 
 
 
Een overzicht:
  • Yoga voor het goede doel
  • Speciale lessen tussen Kerst en Nieuw
  • Lessenrooster Kerstvakantie van 23 december t/m 5 januari
  • Workshops & Reeksen
  • Baby's - Kleuters - Wobbel - Kids - Tieners - Ouder & Kind - Familie Acro
  • Alles Iyengar
  • Lessenrooster januari - maart 2020
  • Onder de Kerstboom
 
 
 
 
 
 
YOGA VOOR HET GOEDE DOEL
 
 
 
 
 
 
 
De warmste lach met Geer Van De Vijver
zaterdag 21december van 16.00-17.00 uur @ ZUID
Een lachsessie voor het goede doel met dé Lach-Ambassadeur van België, Geert Van De Vijver. Een lachsessie is een ontspannende activiteit (voor de héle familie!) waarbij we lachen zonder reden. Een lachsessie brengt de deelnemers in een goede stemming, dichter bij elkaar en is zéér ontspannend. De opbrengst van deze sessie gaat integraal naar: VZW DE STERRE
 
LEES MEER
 
 
 
 
 
 
Yin & Yang Yoga met Mathieu voor het goede doel!
zondag 22 december van 19.00-22.00 uur @ ZUID
Doe mee met Mathieu voor het goede doel! De Vlaamse VZW Autentico in Nicaragua organiseert projecten die inzetten op het zelfvoorzienend maken van de lokale bevolking zodat ze niet levenslang afhankelijk zijn van externe, al dan niet buitenlandse, steun. Mathieu geeft een les van twee uur Yin & Yang (Vinyasa) Yoga voor niveau All Levels. De opbrengst gaat integraal naar VZW Autentico. 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Eva Kamala's Kerstworkshop
maandag 23 december van 19.30-21.30 uur @ NOORD
Bind wat lintjes rond je benen 
Ook wat glitters op je wangen
Balanceer dan op je tenen
Slingers rond je armen hangen
Zet de piek dan op je kop
Daar dan twintig blokjes op...
Klik op 'LEES MEER' voor Eva's volledige Kerstrijm en de goede doelen die zij graag wil ondersteunen!
 
Lees meer
 
 
 
 
 
SPECIALE LESSEN KERST EN NIEUW
(mét online reservering)
 
 
 
 
 
 
Kids Yogadag Kerst
maandag 23 december van 09.00-16.00 uur @ NOORD
Ook deze Kerstvakantie kunnen kinderen tussen 6 en 12 jaar bij ons terecht voor een volle dag Kids Yoga. Het thema van deze dag: Kerst! We gaan op wereldreis doorheen verschillende landen en culturen en kijken samen hoe ze daar Kerstmis vieren. We maken wenssterren, doen de (Kerst) boomhouding en laten onze dromen vrij in mooie kunstwerkjes. Kom met ons dansen, spelen, genieten, springen, bewegen, dromen, beleven, voelen, …
Graag online registeren voor je zoon/dochter! 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
XL Relax & Renew Yoga met Michèle
dinsdag 24 december van 10.00-12.00 uur @ ZUID HALL
Even de batterijen opladen alvorens aan de feestdis aan te schuiven! We beoefenen herstellende yogahoudingen en ademhalingsoefeningen die ons in een diepe ontspanning brengen. We maken gebruik van veel ondersteunend materiaal als kussens, blokken en dekens. Een klein geschenkje voor jezelf! Ook geschikt voor mensen met blessures en zwangere vrouwen! Voor deze les dien je op voorhand even (online) je mat te reserveren!
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
XL Vinyasa Yoga met Alexander
dinsdag 24 december van 10.00-12.00 uur @ NOORD
Nog een zalige Vinyasa flow van Alexander meepikken alvorens je de drukke feestdagen induikt! In deze lange les creëert Alexander een ononderbroken flow van adem en beweging. Hij put uit een breed scala van Asana (houdingen) om alle delen van het lichaam aan te spreken. Zo'n lange les biedt ook ruimte voor een zalige lange Savasana. Voor deze les dien je op voorhand even (online) je mat te reserveren!
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
XL Kundalini Yoga met Ineke
dinsdag 24 december van 10.00-12.00 uur @ ZUID ROOM
Hoe beter het jaar stilaan afsluiten dan met een deugddoende les Kundalini yoga? In Kundalini Yoga combineren we dynamische lichaamshoudingen met meditatie, zingen en ademhalingstechnieken. We zorgen op 24 december dan ook voor een mooi kerstmenu waarbij al deze aspecten aan bod komen - incluis een lange relaxatie -, zodat je gerevitaliseerd en met open hart de kerstdagen in gaat! Voor deze les dien je op voorhand even (online) je mat te reserveren!
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Vinyasa Yoga & Live Music
donderdag 26 december van 13.00-12.00 uur @ ZUID
Op deze tweede Kerstdag nemen we je graag mee op een creatieve en dynamische Vinyasa Flow met Diana onder begeleiding van hang drum, gebracht door Pieter De Wildeman. Ons Kerstcadeautje aan jullie: deze les kun je gewoon volgen voor één beurt op je kaart! (of voor €10,- indien je een onbeperkt abonnement hebt of voor €15,- indien je een geen kaart van YOC hebt). Voor deze les dien je op voorhand even (online) je mat te reserveren!
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Johans Sylvester Workshop
maandag 31 december van 10.00-12.00 uur @ ZUID
Graag verwelkomen we je in Johans Sylvester Workshop 'Asudra Yoga'. Asudra yoga is een ontdekkingstocht, een reis, een aanraking van je subtiele bewustzijn in je fysieke lichaam.
Het is een meditatieve yoga-beleving die ontsproten is uit de klassieke hatha yoga, en geëvolueerd is naar een vrijere interpretatie hiervan. Het beoefenen creëert harmonie, rust, en vrede met de dingen die er zijn (en niet zijn). Voor deze les dien je op voorhand even (online) je mat te reserveren!
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Mathieus Sylvester Workshop
maandag 31 december van 10.00-12.00 uur @ NOORD
Naar goede gewoonte sluit Mathieu ook dit jaar af met een twee uur durende Vinyasa les die voor iedereen toegankelijk is….dus ja, ook jij bent welkom! Na een moment van “aankomen op je mat” en verstilling, neemt Mathieu je mee op een yogareis waarbij flexibiliteit, uithouding, balans en kracht de ingrediënten zijn waarmee je zélf kan spelen. Mathieu serveert een feestelijke cocktail van zowel actieve (yang) als meditatieve (yin) yogahoudingen waarvan jij en jij alleen beslist hoeveel je wil drinken. Voor deze les dien je op voorhand even (online) je mat te reserveren!
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Healthy New Year met een dag Iyengar Yoga voor de lage rug met Eva Kamala
vrijdag 3 januari van 10.00-16.00 uur @ NOORD
Start het nieuwe jaar met een volle dag yoga! Een dag geeft tijd om alle facetten van het thema ‘Iyengar yoga voor de onderrug’ uit te werken. Bijna iedereen krijgt op een gegeven moment in zijn/haar leven wel te maken met last van de lage rug. Met yoga kunnen we hier heel vaak een oplossing bieden. Voor deze workshop registreeer en betaal je op voorhand online. 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Starten met Asthanga Mysore met Sophie
zondag 5 januari van 10.30-12.00 uur @ NOORD
Tijdens deze workshop leer je de basis om van start te gaan met ons ochtend ‘Ashtanga Mysore’ programma. Tijdens een sessie Mysore beoefenen beginners en gevorderden, zij aan zij, de Ashtanga reeks yogahoudingen. Na deze workshop kan je met een zelfzeker gevoel starten met het ochtend programma. Voor deze workshop registreeer en betaal je op voorhand online. 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
LESSENROOSTER KERSTVAKANTIE
van maandag 23 december tot en met zondag 05 januari
 
 
 
 
 
 
 
Hieronder het aangepaste lessenrooster voor de (volledige) Kerstvakantie.
 
Zoals elk jaar bieden we ook nu weer een aantal feestelijke lange lessen en workshops die je gewoon met je beurtenkaart kunt volgen. Wél dien je even op voorhand je plaats te reserveren.
Zie het overzicht van de speciale lessen én de lessen voor het goede doel hierboven.  
 
Bekijk het rooster voor de Kerstvakantie door op de afbeelding te klikken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WORKSHOPS & REEKSEN
 
 
 
 
 
 
Themareeks: Hatha Yoga voor gewrichten, spieren en meridianen
start woensdag 8 januari van 09.30-11.00 uur
Je bent nog half in dromenland wanneer de zachte melodie van je wekker aangeeft dat een nieuwe zonsopgang voortgang maakt. Je doet aanstalten om op te staan en daar is het: dat stramme gevoel in gewrichten en spieren, die volle indruk in het hoofd of die bedrukte stemming die geen zin heeft in een vitale dag. We leren een basisreeks uit de Hatha Yoga die de gewrichten ‘smeert’ en spieren activeert.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Starten met het geven van Kinderyoga
zaterdag 15 februari van 14.30-17.30 uur van @ ZUID
Je wilt heel graag yoga delen met je kinderen thuis of op het werk, maar je weet niet goed hoe je dit aanpakt? Deze praktijkgerichte workshop zal je enkele basistools meegeven om je eerste stappen te zetten in het geven van kinderyoga (voor kinderen van peuterleeftijd tot ongeveer 12 jaar). Vanuit Mandy’s ervaring als kleuteronderwijzeres, yogi en kinderyogadocente zal zij praktische tips delen die je direct in je klas, bij je thuis of op je werk kan toepassen. Een inleidende workshop voor leerkrachten, opvoeders en ouders.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Full day of Acro Yoga with Bart & Christina
Sunday 15th of March 10.30-17.30 h @ NOORD
You will explore AcroYoga and movement in a technical yet fluid and creative way. This workshop is aimed at beginners but we will also offer progressions for those who have more experience already. Expect to get to know yourself from a totally different perspective, connect to others, gain softness, flexibility and strength. And have fun, lots of fun! Acroyoga is a beautiful practice that combines the dynamic wisdom of acrobatics, the awareness, breath and balance of yoga and the healing, loving nature of Thai massage. 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
The Buddhist Mind - Yin Yoga & the Four Foundations of Mindfulness with Whit Hornsberger
Fri 20-Sun 22nd of March @ ZUID
Whit Hornsberger comes back to Ghent for a full weekend of Mindfulness & Yin Yoga! This weekend of insight will encompass discussion on Buddhist theory, exploring and integrating in detail The Four Foundations of Mindfulness and Vipassana meditation with the practice of Yin Yoga. These workshops are created for and are accessible to all levels of practitioners and geared specifically to anyone driven by an innate curiosity for insight into the enigma of life and a passion to move beyond the limitations of the conditioned mind.
 
Session 1: Contemplation of the Body
Session 2: Contemplation of Feeling
Session 3: Contemplation of Consciousness
Session 4: Contemplation of Phenomena
 
Sessions can be taken individually without problem. 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
The Path to Handstand for BEGINNERS
zondag 26 april van 10.30-13.30 uur @ NOORD
This workshop will smoothly introduce you to the world of inverting, safely and progressively . We will revisit the classics (headstand/forearm stand) and use them as tools to study good foundation and understanding of the inverted body. Using the above as common ground we will lastly build our way up to handstand, paying attention on efficient alignment and technique to render the upside down experience effortless.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
The Path to Handstand for INTERMEDIATE students
zondag 26 april van 14.30-17.30 uur @ NOORD
This workshop is ideal for those of you who want to take their inversion practice to the next level. We will explore more advanced handstand variations against the wall and in space, ways of finding balance as well as different entries to handstand. Emphasis will be drawn on efficient alignment and technique, safety and clear communication.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
Workshopreeks Holistische Massage met Johan Louncke
zon 7, 14, 21 en 28 juni van 14.00-17.00 uur@ ZUID
In een korte workshopreeks van vier sessies geeft Johan je de basiskennis van holistische massage mee. Bij holistische massage wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met het groter geheel. Volgens het holisme staat alles in verband met elkaar, hangt alles samen. Massage kan helpen om terug verbinding te maken met je lichaam. In je lichaam is alle informatie reeds aanwezig om te helen.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
BABY'S - KLEUTERS - KIDS - TIENERS
OUDER & KIND - FAMILIE ACRO
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mama & Baby Yoga
nieuwe reeks start op vrijdag 24 januari @ ZUID
Yoga voor mama’s of papa's of opa's of oma's of andere verzorgers en hun (pasgeboren) baby’s! Even een moment tijd voor jezelf, sámen met je kindje. Mama & Baby Yoga helpt je af te stemmen op de noden van je kind en bevordert op natuurlijke wijze een sterke band met je baby. Deze lessen worden gegeven in reeksen van 5 lessen (online registratie).
De lessen gaan door op vrijdag van 10.45-11.45 uur (YOC Zuid). Een reeks bestaat uit vijf lessen. 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
Kleuter Yoga
nieuwe reeks start op vrijdag 24 januari @ ZUID
In de lessen kleuteryoga gaan we op een speelse manier op weg met yoga. Elke les wordt gebracht met veel fantasie en in de vorm van een verhaal. We maken ons klaar en vertrekken samen op avontuur! Wie weet wat we allemaal tegenkomen? Dan komen we samen tot rust en delen we wat we hebben meegemaakt. We krijgen vertrouwen in ons lichaam en leren ook met emoties omgaan. Samen sterker, in ons hoofd, in ons hart en in ons hele lijf. Kom je mee op ons yoga avontuur? De lessen gaan door op vrijdag van 16.30-17.30 uur (YOC Zuid).  Een reeks bestaat uit vijf lessen. 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Wobbel Yoga Specials van 2 uur woensdag én zaterdag
op woensdagen en zaterdagen @ ZUID
Wobbel Yoga is kinderyoga voor kinderen tussen 5 en 9 jaar waarbij gebruik wordt gemaakt van het 'Wobbel balance board', een houten boogvorm met ontelbare mogelijkheden. Vanaf nu bieden we deze lessen maandelijks aan in 'specials' van twee uur telkens met een leuk thema. Ook terug op zaterdagnamiddag!
 
Lees meer
 
 
 
 
 
Kids Yoga
voor kinderen van 6-12 jaar
Uiteraard kunnen jullie kids nog iedere zaterdagochtend terecht voor een open les Kids Yoga (zonder inschrijving) van 09.30-10.30 bij Yoga on Call Zuid. Bovenop de open lesen organiseren we iedere schoolkvakantie ook een of meerdere volle dagen Kids Yoga. Deze vind je altijd terug in onze overzicht van Workshops. Voor de Paasvakantie noteer je alvast woensdag 8 april. Deze komt eerstdaags online!
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Tiener Yoga
nieuwe reeks start op donderdag 24 januari @ ZUID
Yoga voor tieners van 12-16 jaar! Als tiener maak je op relatief korte tijd veel veranderingen door op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als sociaal vlak. Dit is niet altijd even gemakkelijk! Yoga en meditatie helpen bij het omgaan met deze veranderingen. Je krijgt meer voeling met je lichaam en worden je bewust van je ademhaling, de sleutel tot ontspanning. Je leert te vertrouwen op jezelf en hierdoor om te gaan met moeilijke, onzekere situaties. De lessen gaan door op donderdag van 17.00-18.00 uur (YOC Zuid). Een reeks bestaat uit 5 lessen. 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Ouder & Kind Yoga voor het slapengaan
zaterdag 25 januari van 17.00-18.00 uur @ ZUID
Tijdens deze Ouder & Kind Yogales leren we een routine die je samen met je kind kunt doen voor het slapengaan. We beoefenen een paar 'grondende' houdingen en wisselen af met ademhalingsoefeningen, relaxatie en massage. Op een speelse manier brengen we structuur aan tijdens het avondritueel.
 
Lees meer
 
 
 
Familie Acro Yoga
zaterdag 18 jan, 8 feb, 7 en 28 mrt @ ZUID
Familie Acro Yoga is een unieke combinatie van yoga, acrobatisch ‘vliegen’, massage en spelletjes. Deze unieke combinatie biedt een wereld van mogelijkheden voor families om te ontdekken, te verbinden en om te zorgen voor elkaar.
Familie Acro Yoga bevordert de fysieke bewustwording en het zelfvertrouwen dankzij de samenwerking tussen de volwassene en het kind. En natuurlijk, wij geloven dat iedereen kan vliegen!
 
Lees meer
 
 
 
 
 
ALLES IYENGAR
 
 
 
 
 
 
 
Healthy New Year met een dag Iyengar Yoga voor de lage rug met Eva Kamala
vrijdag 3 januari van 10.00-16.00 uur @ NOORD
Start het nieuwe jaar met een volle dag yoga! Een dag geeft tijd om alle facetten van het thema ‘Iyengar yoga voor de onderrug’ uit te werken. Bijna iedereen krijgt op een gegeven moment in zijn/haar leven wel te maken met last van de lage rug. Met yoga kunnen we hier heel vaak een oplossing bieden. Voor deze workshop registreeer en betaal je op voorhand online. 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Long Sunday Morning Iyengar Class met Alexandra G
zon 12 januari en 8 maart van 10.30-12.30 uur @ Noord
In deze les van twee uur nemen we de tijd om intensief, doch trager van tempo te oefenen. Alexandra neemt je stapsgewijs mee in een logisch opgebouwde reeks van asana (yogahoudingen), zodat je op je eigen niveau je oefening kan verfijnen en verdiepen. Ook omgekeerde houdingen en een lange, diepe ontspanning maken deel uit van de les.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Iyengar Special Needs op dinsdagavond
reeks start dinsdag 14 januari van 18.45-20.15 u @ ZUID
Iyengar Yoga Special Needs komt tegemoet aan jouw behoefte, wanneer een reguliere groepsles niet past bij wat jij (op dit moment) nodig hebt. Je hebt bijvoorbeeld rug-, nek-, schouder- en of knieklachten of je bent herstellende van ziekte of een kwetsuur. Ook kan het zijn dat je je persoonlijke yogabeoefening wil verfijnen en je zwakkere of strammere zones wil verbeteren. Deze lessen worden gegeven in reeksen van 4 sessies.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
Iyengar Yoga Intensive: Acties per groep Asana (Oefenen - Level 2)
vrij 24/1, 21/02, 20/3, 15/05 en 12/06, 13-16 u @ NOORD
Tijdens elke sessie is er aandacht voor één groep houdingen, om het effect ervan diep te ervaren. We leggen de nadruk op alignment, de juiste acties en concentratie. Voor een optimale houding zijn er delen van je lichaam die je verlengt, fixeert, spreidt, draait en loslaat. Het is altijd een combinatie. Het evenwicht hiertussen creëert de juiste spanning en vorm, waardoor het beoogde effect van de houding diep in ons doordringt en er balans ontstaat.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Iyengar Yoga for Neck & Shoulders with Willy Bok
zondag 2 februari van 10.30-17.30 uur @ NOORD
Met plezier verwelkomen we Willy Bok, de enige Senior II Iyengar Yogaleraar (hoogste graad) in België! Willy komt zijn brede kennis en ervaring delen met de nadruk op Iyengar Yoga voor de nek en schouders. Deze dag zal gegeven worden in het Engels, vandaar dat we de verdere aankondiging in het Engels doen.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
Iyengar Yoga 2-5 daagse in Bois-le-Comte 
13-15 en/of 15-17 april 
Dompel jezelf twee of vijf dagen lang onder in een bad van Iyengar Yoga met Eva Kamala Rodenburg! Deze dagen vinden plaats bij La Ferme du Bois-le-Comte. Dit is een honderd jaar oude, aan de rand van de forêt d’Orval, gelegen karakteristieke hoeve. Eva geeft een ruim programma van voornamelijk asana's, aangevuld met pranayama. Ook worden de lessen aangevuld met korte momenten yogafilosofie ter verdieping en verduidelijking van de thema's.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
GRATIS YOC Community Class
elke maandag van 09.00-10.00 uur @ NOORD
Graag willen we op wekelijkse basis mensen de kans geven om gratis les bij ons te volgen. Elke maandag van 09.00-10.00 uur (behalve in de schoolvakanties) kun je bij ons terecht voor een gratis les Iyengar Yoga - Level 1 bij YOC Noord. De reden om gratis les te volgen kan velerlei zijn: je hebt het niet breed, je bent juist je job kwijt, je bent langdurig ziek, je kent iemand die er veel deugd van zou hebben, maar je weet dat de prijs hem/haar tegenhoudt, je wil graag meer dan eens per week les volgen, maar de kost zou te hoog zijn. Kortom: iedereen is welkom die voelt dat dit zijn/haar leven een beetje gemakkelijker zou maken.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
YOC TEAM
 
 
 
 
 
 
 
Happy to announce that Katherine gave birth to beautiful baby boy Aiden on September 6th. 
Mom and son are doing great. Katherine will slowly start teaching again during the Holidays. From January on she will be teaching the 12.15 h Yin Yoga at YOC Noord on Mondays.
She will share the class on a week/week basis with Inez.
 
  
 
 
Heel blij om te mogen aankondigen dat Thip terug les komt geven!
Thip was er vanaf het prille begin van YOC Zuid bij. We hebben haar enkele jaren moeten missen en in die tijd heeft ze haar eigen, mooie yogastudio Thip Yoga gecreëerd. Thip's passie ligt echter bij lesgeven en lesgeven alleen. Bij het runnen van een studio komen er nog veel andere taken kijken en mede hierdoor heeft ze een tijdje geleden beslist om de deuren van haar studio te sluiten en zich terug volop op het lesgeven te concentreren. Blij dat ze terug wekelijks vier lessen bij ons komt geven! Zoek voor 'Th' op het lessenrooster! Eerst gaat Thip nog even genieten van wat welverdiende rust om dan vanaf 1 februari 2020 van start te gaan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
LESSENROOSTER JANUARI - MAART 2020
van maandag 6 januari t/m zondag 29 maart
 
 
 
 
 
 
Hieronder het lessenrooster voor de periode van januari tot en met maart 2019. 
Om precies te zijn van maandag 6 januari tot met zondag 29 maart. 
 
We hebben zoals altijd getracht de lessen zoveel mogelijk hetzelfde te houden. 
 
Wat is er nieuw?
 
- Thip begint met lesgeven vanaf 1 februari. Tot die tijd nemen Mathieu, Lyza en Linda haar lessen voor hun rekening. Thip zal op dinsdagochtend een Vinyasa Level 2 les geven, op woensdag over de middag een les Yin Yoga, op donderdagavond Relax & Renew en op
zaterdag zal ze de Vinyasa Level 2 delen met Diana. 
 
- De volgende reeks Iyengar Yoga Special Needs gaat door op dinsdagavond!
 
 
KLIK OP DE AFBEELDINGEN HIERONDER VOOR RESPECTIEVELIJK HET LESSENROOSTER VAN YOC ZUID (ROZE) EN YOC NOORD (GROEN). 
 
VANAF WOENSDAG 11/12 VIND JE DE GEDRUKTE FOLDER IN BEIDE STUDIO'S!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ONDER DE KERSTBOOM
 
 
 
 
 
Voor een last-minute Yoga cadeautje kun je online
terecht bij Tadabon:
 
 
MAAR...past het om bij ons langs te komen?
Doe dat dan zeker! Als je bij ons ter plaatse een cadeaubon
van minimum een 5-beurtenkaart koopt, krijg je er
een doosje Yogi Tea 'Sun Salutation' bij!
 
VERKRIJGBAAR VANAF ZATERDAG 14 DECEMBER
 
 
 
         
 
 
 
 
Nog op zoek naar leuke Kerstkaarten?
De Gentse illustratrice Suzan 't Hooft maakte een heel leuk setje Yoga Kerstkaarten.
Dit ondersteunen we graag, dus allen naar Suzans Etsy Shop!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Volg het reilen en zeilen binnen Yoga on Call in onze besloten groep op Facebook!
 
 
 
 
 
 
 
- anonymous-
 
     
 
Copyright © 2019 - Yoga on Call
 
Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Schrijf je dan hieronder uit!