Eigentijds EcoZeN Netwerk
Nieuwsbrief juni 2019 - Ecolonie & Eigentijds Festival
 

Eigentijds Festival - 25 jaar!

Vrijdag 7 t/m maandag 10 juni
 
Als je deze e-mail nieuwsbrief in de bus krijgt is het 1 juni. Over twee dagen zijn de eerste mensen al in Vierhouten om de tenten op te zetten. Elke dag wordt daar de groep groter om de nodige voorbereidingen te treffen. Hout en stenen worden gebracht voor de zweethutten en het vuurlopen.
 
 
Belangrijk is het te weten dat als je nog wilt komen als deelnemer dit altijd kan. Je meldt je bij de entree en betaalt ter plekke. Alle gegevens staan op onze website, ook het programmaboek. Overigens dat krijg je ook ter plekke nog op papier. De zaterdagochtend is er om je in te schrijven voor de workshops en het healingveld.
Zoals het nu lijkt zijn de weersverwachtingen gunstig. De dagen er voor wordt er wat regen verwacht. Ook gunstig want dat voorkomt een vuurstook verbod voor de Veluwe.
Aan alle mails die we krijgen merken we dat iedereen er enorm veel zin in heeft.
Het laden van de vrachtwagens en aanhangers is begonnen op Hemelvaartsdag zodat deze vroegtijdig in Vierhouten zijn. Het gaat om onze keukenspullen, workshoptenten en duizend en één andere dingen. Maandag beginnen we daar met opbouwen.

Ecolonie - 30 jaar!

Zoals je misschien eerder al hebt gelezen, valt het 25 jarig bestaan van het Eigentijds Festival samen met het 30 jarig bestaan van Ecolonie. Wij besteden aan dit jubileum aandacht door het houden van een Open dag voor met name de Franse omgeving en wel op zondag 30 juni. 
Als je zin hebt om die open dag mee te maken dan bieden we je graag een arrangement aan voor een aantal dagen met een jubileum korting van 30%.
 
Jubileumsarrangement 30 jaar Ecolonie
De kosten voor het arrangement bedragen 180 euro voor 4 nachten volpension op een bed op een kamer. Kinderen tussen 4 en 12 jaar betalen 135 euro. 
Inbegrepen is het feestmenu op zondagmiddag 30 juni samen met onze Franse gasten in de grote eettent, die we speciaal voor deze gelegenheid opbouwen. Op de open dag zijn er allerlei feestelijkheden, muziek, rondleidingen in de tuin en op de boerderij (voornamelijk in het Frans), marktkraampjes, en laten we zien welke projecten ons onder andere bezighouden. 
Dit arrangement is geldig tussen donderdag 27 juni en dinsdag 2 juli 2019, gedurende 4 dagen (4 overnachtingen). 
Andere overnachtingsmogelijkheden (bijvoorbeeld gîte, tent) zijn ook mogelijk, daarvoor geven we een speciale arrangementskorting: op de open dag krijg je alle maaltijden gratis.
 
 
Overigens Ecolonie staat vanzelfsprekend op het festival en wel op het Boomkleverplein. We ontmoeten je daar graag.

Gratis massagebonbons op het festival

Als je wel eens iemand masseert vind je het vast prettig om een massagebonbon kado te krijgen :-)
Als je op het Eigentijds festival bij de stand van Oikos een aankoop doet krijg je er gratis een massage bonbon bij. 
De 'smaak' is sinaasappel, lekker voor een fris begin van de dag! Zolang de voorraad strekt natuurlijk.
 
Voor onze website bezoekers die niet naar het festival kunnen komen, verkopen we onze fijne massagebonbons per pakketje van 3. 
Je krijgt deze maand 20% korting bij aanschaf van zo'n pakketje en dat geldt voor iedere geur.
Gebruik de code BONBON bij het afrekenen en de korting zit in je mandje!
 
     
Eigentijds EcoZeN Netwerk
Deze e-mail werd verstuurd aan:
 
Stel je geen prijs meer op post van ons, klik dan op de link onder deze e-mail om je uit te schrijven.
Vind ons op Facebook