ART OKTOBER
6 oktober 2018


Nieuws en activiteiten
Hilversumse kunstenaars
 
Kunstenaars openen hun deuren in Meentwerf
zondagmiddag 7 oktober
Zondag 7 oktober doen vijf kunstenaars in de Meentwerf hun deuren open:
 
Reinier van Bockhove - reino-graffiti
Valeska Custers - schilderijen
Edith van Eijden - keramiek
Ludek Tikovsky - tikography
Sacha Wendt - design tassen
 
Meentwerf, Mierenmeent 122, Hilversum, van 13.00-17.00 uur.

 
Open huis Mark van Praagh, 6 en 7 oktober


    
Ruim een half jaar werkt Mark van Praagh in zijn nieuwe atelier in Amsterdam. Het werk dat hij daar gemaakt heeft – onder meer portretten, kalligrafisch werk en objecten van strandhout, in Bourgondië – een nieuwe serie olieverven van bloeiende bermen en weiden, en in Griekenland reis-aquarellen en verzamelde koffers vol strandhout, laat hij graag zien tijdens de eerste Open Dagen in zijn nieuwe atelier.
 
Zaterdag en zondag 6 en 7 oktober, 12.00-18.00 uur
Atelier: Javastraat 194hs
 
 
 
IN GESPREK MET EEN KUNSTENAAR
Bezoek aan Deodaat Visser, vrijdagmorgen 19 oktober
Het maandelijkse 'gesprek met een kunstenaar', in samenwerking met seniorenvereniging Senver, is deze maand met beeldhouwer Deodaat Visser. Op vrijdagmorgen 19 oktober, om 10.30 uur.
Zijn werken zijn figuratief. Hij werkt alleen met klei omdat het zo'n mooie gedachte is dat de mens geschapen is uit klei, zoals dat beschreven is in de scheppingsverhalen. Hij voelt zich als een schepper die uit de aarde iets maakt.

Zijn beelden staan opgesteld in de tuin. We gaan ervanuit dat de weergoden ons gunstig gezind zijn. Aanmelden vooraf is nodig bij annedelaet@arthilversum.nl

   


 
 
 
 
 
Het was een prachtige expositie in aula Bosdrift
Tijdens Open Monumentendagen in september

 
Tijdens de Open Monumentendagen in het 2e weekend van september konden vier kunstenaars exposeren in de grotendeels gerenoveerde aula van de Nieuwe Begraafplaats aan de Bosdrift. We hopen deze ruimte vaker te mogen gebruiken.
 
 
Deze nieuwsbrief verschijnt maandelijks. Als u geen prijs meer stelt op deze informatie, kunt u zich hieronder uitschrijven.
Inschrijven kan via de website van ART Hilversum.
 

 
Stuur deze email door naar een vriend(in)