NIEUWSBRIEF OLDTIMERCLUB LEUSDEN
Oktober 2012
 
Beste leden van de Oldtimer Club Leusden,
Zoals u weet zijn er enkele bedrijven, die de Oldtimer Club Leusden steunen door bijvoorbeeld gastvrijheid te willen verlenen bij een kennismakingsdag en/of start van een rit. Die bedrijven vindt u ook op onze website onder het kopje “Handig”. Bij enkele van deze bedrijven,  heeft de eigenaar zich ook als lid aangemeld.
Een van de bedrijven, waarvan de eigenaar ook lid is van Oldtimer Club Leusden, is Car Cosmetics Leusden. Dennis van Doorn heeft zijn bedrijfsdeuren op 1 september jl. opengesteld voor de kennismakingsdag.
Dennis van Doorn heeft nu voor alle leden van de Oldtimer Club Leusden interessante aanbiedingen:
• Actueel zijn nu de winterbanden. U heeft ze vast al weer gezien, artikelen in kranten en in televisie uitzendingen. Niemand twijfelt meer aan het nut, vele onafhankelijke tests laten steeds weer verbluffende uitkomsten zien. Vorig jaar waren de winterbanden op een bepaald moment uitverkocht. Wees verstandig, wacht nu niet. Car Cosmetics geeft u graag een vrijblijvend, maar wel gedegen advies, en kan u tot 1 december 2012  een aantrekkelijk aanbod doen.
• Neem uw auto mee, want bij een bezoekje in die periode wordt uw auto GRATIS behandeld met een uit de ruimtevaart ontwikkelde voorruit-behandeling waardoor uw zicht met 35% verbeterd wordt!   IJs en sneeuw laten zich makkelijker van de ruit verwijderen.
• Ook de lak van uw auto krijgt het in deze weersomstandigheden weer zwaar te verduren.  Daarom is het goed om “uw passie” nu optimaal te beschermen; tijd om serieus over een lakverzegeling na te denken. Daarmee wordt uw lak met een pantser beschermd tegen zout, pekel en alle andere negatieve weersinvloeden. In het voorjaar ziet uw auto er nog net zo mooi uit als voor het winterseizoen begon. Deze lakverzegeling kost normaal € 635,- (excl. BTW). Leden van de Oldtimer Club Leusden krijgen 20% korting.
Bel even voor een afspraak dan hoeft u niet te wachten.
Dennis van Doorn maakt graag tijd voor u vrij onder het genot van een kopje koffie.
Meer informatie treft u ook aan op de website
www.carcosmeticsleusden.nl
 
Voor de goede orde: Oldtimer Club Leusden heeft geen commerciële en/of financiële bindingen met bedrijven. U kunt Oldtimer Club Leusden ook niet aansprakelijk stellen bij eventuele klachten en/of schades, die ontstaan zijn door opdrachten aan deze bedrijven.
 
P.S.
Onze website heeft nu ook een pagina “contact”.
Nieuwsbrief Koptitel Hier...
 
Nog een Koptitel Hier...