AGENDA  
Zondag 14 december:
13.00 uur
Colts - Amstelveense RC
14.30 uur
Dukes 4 - Bredase RC 
 
  MEER DUKES  
   
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
ewarner@xs4all.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WEDSTRIJDUITSLAGEN;
Dukes 1; 't Gooi - Dukes: 10-30
Dukes 2; Dukes - Castricumse RC: 31-21
Dukes 3; Dukes - ARC The Pigs: 33-10
Dukes 4; Dukes - ESRC The Elephants: 13-10
Dames; Dukes - RC The Hookers: 60-12
RC Waterland/Castricumse RC - Dukes: 48-7
Junioren Dukes; Dukes - RFC Haarlem/AAC: 24-19
Junioren Dukes/RCE/Vets; Dukes - Bredase RC: 14-19
Cubs; Dukes - RFC Haarlem/Alkmaar: 45-0
 
DUKES 1 VOLTOOIT ZEGEREEKS
Dukes 1 wint ongeslagen de eerste fase van de Lotto Ereklasse. Het maximaal aantal te behalen punten uit 11 wedstrijden is 55. Met 53 punten hebben The Dukes een uitstekend resultaat behaald. Deze koppositie betekent een start in de Kampioenspoule met 5 punten, wat in het verdere competitieverloop belangrijk kan zijn om bij de top 2 te eindigen (zoals vorig jaar is gebleken). Detail, Hilversum had vorig jaar 51 punten uit 11 gewonnen wedstrijden.
 
DUKES ONGESLAGEN KAMPIOENSPOULE IN
The Dukes hebben ook de laatste wedstrijd van de Eerste Fase van de Lotto Ereklasse in winst omgezet: de ploeg van Andy Egonu wist met 30-10 van ’t Gooi te winnen.
’t Gooi stond er bij aanvang van de wedstrijd niet al te best voor. De ploeg moest winnen op de laatste speeldag van de Eerste Fase om zeker te zijn van plaatsing voor de Kampioenspoule. Deed het dat niet, dan was het afhankelijk van wat Haagsche, Eemland of DIOK deed. The Dukes, daarentegen, waren allang verzekerd van een plaats bij de eerste zes, en wisten zelfs al dat het de Eerste Fase had gewonnen, waardoor ze in de Kampioenspoule met vijf bonuspunten mochten starten.
The Bosschenaren, die iedere wedstrijd van het seizoen 2014-2015 nog gewonnen hadden, begonnen sterk aan de wedstrijd en stonden al snel op 13-0 voor, dankzij try’s van Nicky Verhoeven en Aidan Scanlan en een penaltykick van Maarten van Osch. Lees meer...
 
 
DUKES DAMES ONGESLAGEN IN 1E FASE
De Dukes Dames hebben zich zondag weer van hun beste kant laten zien. Drie jaar meedraaien in de competitie en dan niet alleen als eerste eindigen halverwege de competitie, maar ook ongeslagen. Keep up the good work!
 
 
RUGBY IS VOOR ALLE LEEFTIJDEN
 
PARKEERVERGUNNINGEN
De parkeerkaarten voor 2015 (en pas geldig vanaf 1 januari 2015!!) zijn vanaf heden af te halen aan de bar.
 
Nog niet iedereen die in de afgelopen weken een parkeerkaart voor 2014 heeft aangevraagd, heeft hem opgehaald bij de
bar.
Van de volgende kentekens is de houder niet bekend:
03-BX-SN / 49-ZN-GK / 80-PJ-NJ / DS-BV-46 / 03-ZB-LB /
4-XBN-9 / 81-HL-FZ / HJ-JL-54 / 06-NV-SX / 52-NB-KB /
83-ZR-GK / NV-XJ-79 / 1-KGR-19 / 60-TZ-XD / 87-SX-FR /
PD-XG-59 / 21-LFR-1 / 61-RF-RT / 88-NK-KX / PN-NS-49 /
25-NJZ-9 / 73-NTK-1 / 93-PR-SV / RP-RP-34 / 26-PT-PS /
75-RVJ-1 / 97-FS-TZ / TT-GG-24 / 27-JL-KS / 78-RVK-2
9-SXN-08
Mocht je kenteken hierboven staan, stuur dan even een mailtje naar penningmeester@dukesrugby.nl waar je ook voor nieuwe aanvragen terecht kunt.
 
 
LADIESNIGHT 16.01.2015
Door de grote belangstelling en animo deel te nemen aan de Ladiesnight 2014 en het beperkte aantal plaatsen vorige week, heeft de organisatie veel dames moten teleurstellen.
Daarom volgt nog een LADIES ONLY PARTY. Deze zal plaatsvinden in het clubhuis, vrijdag 16 januari 2015, vanaf 20.00 uur. Wederom een gezellige avond met hilarische momenten. MAAR UITSLUITEND VOOR DUKES LADIES (moeders, zussen, tantes, oma's, partners, speelsters en alle andere vriendinnen van The Dukes).
Opgeven kan via de lijst achter de bar of via Dukesladiesnight2014@gmail.com. Entree is € 5,00 incl. entertainment en hapjes.
Groetjes, Jeanne en Jeanne (en Olga).
 
GEZOCHT; BESTUURSLID SPORTTECHN. ZAKEN
Luuk Vriens heeft ons laten weten per 1 januari 2015 af te treden als Bestuurslid Sporttechnische Zaken. Het runnen van een eigen zaak is moeilijk te combineren met de functie van bestuurslid, en daarom heeft Luuk een keuze moeten maken. 
De afgelopen periode heeft hij ervaren als een leuke en leerzame periode waarin hij op zijn manier een steentje heeft bijgedragen aan Rugbyclub The Dukes. 
 
Het bestuur roept geïnteresseerden voor deze bestuursfunctie op zich te melden bij de secretaris, Toine van Loenhout, secretaris@dukesrugby.nl. Voor meer informatie over Bestuurslid Sporttechnische Zaken klik hier.

 
 
GEZOCHT; WEDSTRIJDSECRETARIS
Het wedstrijdsecretariaat is een belangrijke spil binnen onze vereniging en in vele opzichten een zeer diverse functie: van communicatie met de Nederlandse Rugby Bond tot het zoeken van referees en het onderhouden van contacten met buitenlandse clubs.
Een van de belangrijkste taken is de teammanagers de benodigde informatie te verstrekken zodat zij optimaal hun taken kunnen verrichten. Overzicht houden is cruciaal en bovendien vertegenwoordig je de belangen van de leden van onze vereniging binnen het bestuur. Een veelzijdige functie ten dienste van de spelers, de leden, het kader en de supporters. 
Uiteraard zul je er niet alleen voor staan in deze functie. De aftredende wedstrijdsecretaris kan je de eerste tijd begeleiden en zorgen voor een goede overdracht.
 
Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact op met Henrike de Kat, ws@dukesrugby.nl of 06-48937267 
 
TEKST CLUBLIED THE DUKES
We are the boys from The Dukes and we come from Den Bosch,
We only drink whiskey and bottles of rum,
The boys of The Dukes are in town,
jajaja, lalalalalalalala, 
We only drink whiskey and bottles of rum,
The boys of The Dukes are in town. 
 
FRONT ROW OPEN DAY U18
On Saturday 20th December we will be holding a special "Front Row open day" for all U18 front row players in The Netherlands. During this day we will train and then select 4-5 boys to be added to the current front row players of NLU18. Then a
subgroup will be selected to represent The Netherlands at the next U18 European Championship in France. 

The boys that qualify to play for the U18 are born between 1st January 1997 and 31st December 1998. Any player within these dates and with the drive to work hard to make the final list for the European Championship is invited to join.
The day will start at 10.00 and will finish about 12.00 at the NRCA. Some players may be asked to join the afternoon session with the U18 selection (please note that all players will be responsible to provide their own lunch). The session will
be run by Gareth Gilbert, NRB Technical Director.
Oval greetings, Marcello Melpignano, 
Team Manager Rugby Netherlands U18, managementMU18@rugby.nl
 
DigiDukes verschijnt niet in week 52 en 1
 
Week 50/2014
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl