Newsletter Headline Here...
 
Grundet den aktuelle udvikling vedr. Convid-19 og smittespredningen heraf i Danmark, afventer vi Statsministeriets udmelding 10. maj om størrelsen på fremtidige forsamlinger.
 
 
 
 
EE LIVE - Koncert for Kamera
 
Esbjerg Ensemble lancerer virusfri koncertserie
 
Programmerne har været planlagt længe, musikerne har forberedt sig, adrenalinet kører - og så bliver koncerterne aflyst én efter én. Det er en gigantisk nedtur for mange udøvende kunstnere og deres publikum i disse tider.
 
Men efter ensomme øvetimer hver for sig i over en måned, har Esbjerg Ensemble besluttet, at det selvfølgelig ikke skal forhindre, at den gode musik skal ud, og lancerer derfor en alternativ koncertsæson frem til midsommer: Koncert for Kamera
Formatet er ikke en statisk filmet koncert, men en levende dialog mellem musikere, kamera og mikrofoner som fanger det uformelle, intime samspil og kærlighed til musikken. Ensemblets egen Lars Tirsbæk Jørgensen har med det bedste tekniske kvalitetsudstyr fanget og produceret.
 
Ensemblechef Katrine Ganer Skaug udtaler:
”Ingenting kan erstatte det sanselige fællesskab i en live analog koncertoplevelse - hvor nærvær, det umiddelbare og dermed også sårbarhed og risiko er i centrum. Det tror vi på, at mange savner rigtig meget. Men så tænker vi, at spille skal vi jo alligevel - og når vi ikke må komme ud til det store publikum som var planlagt dette forår både lokalt, nationalt og internationalt, må vi hellere invitere dem hjem til os digitalt”
 
Esbjerg Ensemble mangler dets egne professionelle lokaler, og har derfor henvendt sig til øvrige venner og institutioner som nu også er tvangslukket og måske også vil synes det er godt med lidt eksponering. Esbjerg er jo fuld af dejlige kendte og mindre kendte steder, - det ved ensemblet, som efterhånden er blevet eksperter i at finde gode spillesteder i mangel på sit eget, og er begejstret for den gode respons fra alle dem, som vil åbne dørene for musikken og et grænseløst publikum der ude.
Der foreligger 8 episoder frem mod midten af juni på tegnebordet, og ensemblet er i dialog med bl.a. Ribe Kunstmuseum, Musikhuset Esbjerg, GAME Streetmekka Esbjerg og Johan Hoffmanns herregård Endrupholm. Afhængigt af hvordan genåbningen vil fungere efter 10. maj vil de sidste fire episoder blive lanceret omkring 1. maj.
 
Koncert for Kamera kan annoncere følgende foreløbig spilleplan:  
 
19/4: Episode 1:  Påskebonus - Beethovens strygetrio i G-dur
29/4: Episode 2: Webers trio i G-dur for fløjte, fagot og klaver
8/5: Episode 3: Ravels Klavertrio
14/5 Episode 4: Beethovens Kvintet for blæsere og klaver
 
Koncerterne varer ca. 45 minutter, med højdepunkter fra de koncerter som nu er aflyst. Forårets koncertsæson byder også på to af landets mest attraktive gæstepianister: Kristoffer Hyldig og Katrine Gislinge. Koncerterne introduceres hver gang med anekdoter og refleksioner fra en af  musikerne.
 
Koncerterne lanceres i samarbejde med Ugeavisen Esbjerg og TV-E, som også vil formidle koncerterne på sine platforme.
Forpræmieren til den første episode slippes fri på TV-E allerede på søndag, 19. april kl. 18:00 og vises hele det efterfølgende døgn - det er rigtig dejligt, så også gruppen af publikummer, som ikke først og fremmest er store brugere af Sociale Medier, også kan komme til at nyde musikken.
 
Den første koncert starter søndag 19/4 kl 20.00 og kan opleves her
 
 
 
 
 
 
Vi håber naturligvis at være i gang igen for fuld musik hurtigst muligt. I mellemtiden vil vi sørge for at holde jer opdaterede på Facebook og Instagram.
 
Mens vi venter på normaliserede tilstande foreslår vi, at I abonnerer på vores EE Music Box 
 
Her vil vi i de kommende uger sende hyppige opdateringer fra vor digitale koncertsal og med personlige hilsener fra musikerne.
 
Lyt med allerede i dag !! 
 
 
 
 
 
ESBJERG ENSEMBLE
 
Vores kontortider:
 
Mandag – fredag 09:00 – 13:00            Bliver telefonen ikke besvaret i dette
                                                                tidsrum er vi optaget eller ude af huset. Indtal
                                                                venligst besked på telefonsvareren.
Lørdag – søndag lukket
  
  
                                                                                                      
                                                                                                WWW.ESBJERGENSEMBLE.COM