september 2023  
 
 
Beste relatie,
 
Onderwerpen:
Greendeal 
Compatible glasvezel
Ondernemerspanel 
In de schijnwerper (FGFF)
19 oktober AED training 
19 oktober KVO overleg 
15 november ALV
 
 

 
 
 
Greendeal
Op naar groene bedrijvenparken en het grootste zonnedak van Hilversum!
 
Woensdag 30 augustus is de Greendeal bedrijvenparken Zuid West 2023-2027 feestelijk getekend. Hiermee bundelen de gemeente Hilversum en de ondernemersvereniging hun krachten om de bedrijvenparken Hilversum Zuidwest (Kerkelanden, Zeverijnstraat en Havenkwartier) te verduurzamen.
Samen met de gemeente gaan we werken aan klimaatbestendigheid, biodiversiteit, energiebesparingen en zelf opwekken. In 2023 ligt de focus nog vooral op het installeren van zonnepanelen en het ondersteunen van ondernemers daarbij. Wethouder Bart Heller (Klimaat en Energie) benadrukt het belang van de Greendeal: “Dit gaat het grootste zonnedak van Hilversum worden, en misschien wel het grootste in de regio, waarmee aanzienlijke hoeveelheden groene stroom worden opgewekt. De Greendeal vormt de basis voor onze volledige inzet op dit gebied en sluit mooi aan bij de ambitie van de gemeente.”
 
 
 

 
 
 
COMPATIBLE GLASVEZEL wordt gegarandeerd aangelegd samen met FORE FREEDOM en gesteund door het collectief van de OVHZW ondernemers.
 De kracht van het collectief ‘Samen sterk’ maakt dit mogelijk en geeft de ondernemers ruimte om (digitaal) te door te groeien!
 
 
  
 
 
 

 
 
 
Ondernemers dagen hun collega’s uit:
‘Laat je stem horen in het Ondernemerspanel’
Ondernemerspanel, wat is het?
Het is voor ons als ondernemersvereniging maar ook als gemeente en provincie) belangrijk om juiste input te hebben waarmee wij zaken in gang kunnen zetten die passen bij de behoeftes van de ondernemers.

Ondernemersvereniging Hilversum Zuid West helpt hierbij door de inzet van het Ondernemerspanel. Een aantal keer per jaar vragen we aan ondernemers in ons werkgebied om hun stem te laten horen.
 
Met deze peiling willen we inzichtelijk maken hoe het ondernemers in Hilversum in deze tijd vergaat. Welke gevolgen de recente ontwikkelingen hebben op jouw onderneming, maar ook hoe je hiermee omgaat en aan welke ondersteuning je behoefte hebt. Het initiatief voor het Ondernemerspanel komt vanuit de ondernemers zelf.
Ondernemersverenigingen en vertegenwoordigers van bedrijventerreinen en winkelgebieden spreken elkaar in Hilversum regelmatig in het Platform Economie, waar dan ook de gemeente en wethouder Economie aanschuiven. Onze input vanuit de bedrijvenparken in Kerkelanden, op de Zeverijnstraat en het Havenkwartier is heel erg belangrijk.
 
We kunnen leren en anticiperen op wat er onder de ondernemers en in het gebied leeft en speelt. Hoe meer meningen en input, hoe beter. Daarom vragen wij zoveel mogelijk ondernemers zich in te schrijven voor het panel. 
Als jij je al hebt ingeschreven, dan bedanken wij je daarvoor hartelijk. Is de eerdere oproep aan jouw aandacht ontsnapt? Je kunt je nog steeds aanmelden. 
 
Ben je ondernemer in Hilversum en wil jij je stem laten horen? Neem dan 5 minuten de tijd om deze korte vragenlijst in te vullen. Alle antwoorden zijn van groot belang en worden anoniem verwerkt.

Bedankt voor het laten horen van jouw stem!
 


Deelnemen aan het ondernemerspanel: Scan de QR-code of ga naar www.onderzoekstarten.nl/ondernemers
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Feel Good Fitness Factory is de leukste sportschool van Hilversum!
Het is namelijk onze missie om sporten (weer) leuk te maken. We geven bewust alleen small group trainingen, zodat wij samen met ons team gecertificeerde trainers iedereen de persoonlijke aandacht kunnen geven die ze verdienen.
Zo staat niemand er alleen voor en kan iedereen in z’n eigen tempo groeien en zich fysiek en mentaal fit voelen. Met een totaalconcept van personal training, small group trainingen, wellness, massage, fysio en bedrijfsfitness zijn we uniek. 
En het allerbelangrijkst vinden we misschien wel dat sporten leuk is! Verwacht dus een hoop fun als je je aansluit bij onze community, iedereen is welkom!
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
- AED training is op donderdag 19 oktober van 12.00 uur -13.00 uur bij gastbedrijf van Haren Sport, Franciscusweg 247 Hilversum
Broodje na afloop is gratis.
Er zijn nog een paar plekjes vrij!
 
 
- KVO overleg is op donderdag 19 oktober aanvang 15.30 uur -17.00 uur gastbedrijf Tomin Franciscusweg 12 Hilversum . Geef je op! Praat mee en maak het verschil.
 
 
15 november ALV, locatie volgt nog. Noteer de datum vast in je agenda!
 
 
 

 
 
 
 
 
2023 nieuwe leden.
 
 
 
 

 
 
 
   Website:   www.ovhilversumzuidwest.nl
 
 
 
 
 
 
BewarenBewaren
BewarenBewaren