Extra Nieuwsbrief
AMGEN Singelloop Breda
 editie juni 2020
Géén 35e editie AMGEN Singelloop Breda in 2020
 
Er komt definitief geen 35e editie van de Bredase Singelloop in 2020. De jubileumeditie wordt voorlopig verplaatst naar zondag 3 oktober 2021.
 
Het bestuur ziet geen mogelijkheid om ons evenement - met naar verwachting 20.000 deelnemers en zo'n 85.000 enthousiaste toeschouwers - dit jaar voor iedereen veilig, verantwoord en gezond te organiseren in de Bredase binnenstad.
 
"Voor ons was het al vroeg duidelijk dat we dit jaar geen normale Singelloop kunnen organiseren. Althans, niet in de vorm zoals we het evenement kennen." stelt voorzitter Willem Butz resoluut.
 
“De veiligheid van sporters, vrijwilligers en supporters staat voorop. En aangezien we die veiligheid in de huidige omstandigheden niet of onvoldoende kunnen garanderen was de voorlopige beslissing om te verplaatsen snel gemaakt. We verschuiven onze jubileumeditie dus naar 3 oktober 2021. Voor ons niets meer of minder dan een logische keuze."
 
Maar is er dan helemaal geen Singelloop in 2020? Natuurlijk wel. Maar dan anders!
 
 
Let's do it: Alternatieve Singelloop Breda & Omstreken 2020
 
Hoe kunnen we in deze corona-tijden een evenement organiseren wat aan de richtlijnen van het RIVM voldoet, terwijl we tóch het gevoel en de beleving van de Bredase Singelloop kunnen ervaren? Dat is geen gemakkelijke opgave. We hebben er wekenlang hard aan gewerkt en zijn samen met onze partners en gemeente Breda tot een super vet alternatief gekomen! 
 
Tijdens de 'Alternatieve Singelloop Breda & Omstreken' loop je volgens goed Brabants gebruik vanuit de achterdeur. Start- en finish liggen bij jouw eigen huis. Of een andere plek waar je gaat lopen natuurlijk. Maar er is dit jaar geen officieel Singelloop parkoers. Je speldt jouw officiële Singelloop startnummer met jouw naam op de buik, je loopt jouw eigen route, houdt keurig afstand en onze GPS gestuurde tracking-app registreert jouw gelopen afstand en tijden. Maar da's niet alles...
 
Onderweg wordt je via de speciale Singelloop-app nog steeds gesteund door de vele toeschouwers en de bands en kapellen die 'langs de kant' van jouw route. Terwijl je in het ritme van jouw eigen muziek in een heerlijke kadans loopt. Of misschien wel ploetert omdat je jouw dag niet hebt. Wij slepen je er wel doorheen!
Aan het einde van de dag wacht de beloning: jouw unieke Singelloop medaille en de 2020 After Party die je live meebeleeft!
 
Klinkt te gek toch? Of vindt je het nog een beetje vreemd? Lees dan snel verder op de site voor meer info!
 
 
 

Nog even wachten en dan ... inschrijven maar!

We begrijpen dat je graag wilt inschrijven voor deze unieke editie van de Bredase Singelloop maar vragen nog even geduld. De inschrijvingen worden geopend op zaterdag 27 juni aanstaande om 12.00 uur! 

Nu het zeker is dat we op 4 oktober de loopschoenen aantrekken voor een heerlijk rondje in Breda & omstreken of misschien wel in Leeuwarden, Bordeaux of New York kunnen we pas echt aan de slag. Er moet nog wel het een en ander gebeuren om te kunnen starten met inschrijven.

Zet het dus in je agenda!


Loop mee voor het Goede Doel 2020 ...
 
Net als alle andere jaren hebben we weer een schitterend project waar we samen voor lopen. Dit jaar proberen we samen met stichting De Vrienden van Amphia een digitale wand bijeen te lopen. Hiermee komen patiënten van de Orthopedie afdeling weer opnieuw in beweging.
 
Via het logo of de button hieronder kom je meer te weten over het doel. Bij jouw inschrijving kun je een vrijwillige extra donatie doen aan dit doel. Of je koopt het schitterende 'Singelloop 2020 Run2Remember' loopshirt. Want voor elk verkocht shirt dragen wij maar liefst € 5,- af aan dit goede doel.

Binnenkort is het shirt te zien op onze site en in de inschrijvingsmodule. Hou site & socials dus in de gaten!
 

... of voor jouw eigen goede doel!
 
Elke loper heeft zijn of haar eigen verhaal. Ieder jaar lopen veel deelnemers an de Bredase Singelloop mee om een bijzondere reden.
Vertel ons jouw motivatie om mee te doen!
 
Stuur jouw verhaal naar onze redactie en misschien brengen we ook jouw verhaal via de nieuwsbrief onder de aandacht van onze lezers. Zo hebben we de afgelopen jaren al verschillende doelen mogen ondersteunen. Iets voor jou?

Onze partners: